Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Courier New][FONT=System]:bluepaw::bluepaw: Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Skinniego: :bluepaw::bluepaw:

[/FONT][FONT=System] [SIZE=4][SIZE=5]kilk:
MAGICZNY PODRÓŻNIK DLA SKINNIEGO - bazarek cegiełkowy do 25.10.2011 do godz.20.00[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=System]Najserdeczniej proszę uczestników tego wątku o rozsyłanie linku do znajomych (teraz taka bieda na Dogo!). :modla::modla::modla:
Rozsyłanie jest BARDZO ważne - ono decyduje o ewentualnym powodzeniu bazarku.
Proszę, proszę,
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT][FONT=Courier New][FONT=Tahoma][FONT=System][SIZE=2]proszę,[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Tahoma][FONT=System][SIZE=2] proszę,[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Tahoma][FONT=System][SIZE=2] proszę,[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Tahoma][FONT=System][SIZE=2] proszę,[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Tahoma][FONT=System][SIZE=2] proszę,[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Tahoma][FONT=System][SIZE=2] proszę - p[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Tahoma][FONT=System][SIZE=2]omóżcie kochani!

A tu banerek do bazarku (dziękuję Naklejce!:loveu::loveu:):

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Kinia1984']nie rozumiem jak można tak napisać....to nie jest ogromna kwota...wiadomo że za hotel trzeba płacić...ale to trochę nie fair tak napisać...[/QUOTE]

Nie fair jest nie odpowiadac na sms-y,nie odbierac telefonow,olewac mnie kompletnie,nie dotrzymywac warunkow umowy,
lekcewazyc moje blagania,ze nie mam kasy na karme dla psow i mam b trudna sytuacje itd itp.
Problem polega na tym,ze jedna z dziewczyn byla u mnie kilka razy i zorientowala sie,ze jestem osoba ,ktora nie jest w stanie zrobic psu krzywdy,bo ta praca to moja najwieksza pasja.Wiec mozna mi wcisnac psa ,a potem sobie robic kpiny.
To ja musze tlumaczyc na okraglo moim dzieciom,ze:
nie dostana prezentu np w imieniny ,tylko tydzien pozniej ,bo dziewczeta z dogomanii nie przysylaja kasy,ze mamy na obiad placki z jablkami na okraglo,bo nie moge nie kupic zarcia dl;a psow,ze nie dam im na szkolna wycieczke,bo dogomania itd.
Wkurza mnie OLEWANIE,IGNOROWANIE moich prob kontaktu z Wami.Rozumiem,ze macie serce tylko dla zwierzat.
Ja mam na utrzymaniu w tej chwili 11 psow,czesc moich ,a czesc pozbieranych i do adopcji.I wiecie o tym ,a mimo to uwazacie,ze tydzien ,dwa obsuwy z kasa,to dla mnie zaden problem.Gratuluje dobrego samopoczucia!

Posted

Ja ci mówiłam że cię doskonale rozumiem , i kasa ci się należy - to nie podlega żadnym dyskusjom , dlatego wysyłam ci każdy grosz nazbierany !!! Jeżeli to będzie 10 zł także ci go przeleje .Absolutnie nikt cię nie lekceważy , tel miałam wyłączony bo miałam nie połacony rachunek , staję na uszach żeby zabrać kasę , potrzebuję tyko jeszcze parę dni :-)Poprosiłam już cioteczki który znają historię tego nieszczęśnika i wierzę że razem uda nam sie nazbierać na zaległy rachunek .

Posted

Właśnie wysłałam Skinniemu wczoraj obiecane 80 zł.
To pomoc jednorazowa.

Czy Skinni ma wydarzenie na FB?
Tylko nie wiem, czy teraz jest sens je robić... :(
Na FB ludzie są krytyczni i nie znoszą tych naszych dogomaniackich "przegadywanek"...

Jeszcze raz polecam - banerek bazarkowy: :)

Posted

biedaczek , ze tez ludzie nie maja litości nad wlasnym zwierzakiem zeby go doprowadzić do takiego stanu , az kosci widac , bedziemy szukac pomocy.. muze jakis bazerak zrobcie , jeszcze moze zrobcie mu alegro wyróżnione ..

na pierwszej stronie jest wpis z 08 2010 , napisz cos ze juz pazdziernik 2011 ze wrocil z adopcji bo mozna pomyslec ze to jest stare i nikt sie tym nie zajmuje..

Posted

czy konto Skinnego sie zmieniło, bo nie widze, swojej wpłaty z wrzesnia a wysłałam takze w październiku. Prosze mi przesłkac konto na prw, sprawdze, bo nie wiem, gdzie jest bład....

Posted

[quote name='migama']czy konto Skinnego sie zmieniło, bo nie widze, swojej wpłaty z wrzesnia a wysłałam takze w październiku. Prosze mi przesłkac konto na prw, sprawdze, bo nie wiem, gdzie jest bład....[/QUOTE]

wpłaty są :-)