Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Justynko:)

Gratuluję wyników w olimpiadzie!:multi:

I widzę, że i u Ciebie cieniutko z czasem....;)

Dobrze, że Gizmuś ma się tak dobrze:loveu: Mam nadzieję, że z łapciami to nic poważnego;)

Pozdrawiam:loveu:

Posted

Jaki piękny bałwan :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Gratulacje :)
Też byłam na olimpiadzie historycznej, dla gim., ale się nie dostałam i w sumie to się cieszę, bo nie miałabym się kiedy uczyć.
W każdym razie fajnie że wpadłaś :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='Pianka']Ty tego bałwana robiłaś?:evil_lol: całkiem podobny do ciebie:evil_lol:

A phi :diabloti: Chociaż w sumie wielkościowo też był podobny :evil_lol:

[quote name='Dobcia']Cześć Justynko:)

Gratuluję wyników w olimpiadzie!:multi:

I widzę, że i u Ciebie cieniutko z czasem....;)

Dobrze, że Gizmuś ma się tak dobrze:loveu: Mam nadzieję, że z łapciami to nic poważnego;)

Pozdrawiam:loveu:

No łapcia zdiagnozowana, ale o tym już było wcześniej - zwyrodnienie lewego tylnego stawu. Gizmuś dostaje codziennie tabletki, w gorsze dni mocniejsze... i jakoś sobie radzimy :)

[quote name='"Matusz"']oo, wy żyjecie:diabloti::diabloti::diabloti:

Jak feniks z popiołu... :evil_lol:

[quote name='"Dorka"']Też byłam na olimpiadzie historycznej, dla gim., ale się nie dostałam i w sumie to się cieszę, bo nie miałabym się kiedy uczyć.

Zważając na to, że druga klasa liceum to totalna rzeź niewiniątek, to jeśli się dostanę to może być ciekawie z czasem, zaległościami i nauką :evil_lol:

[quote name='"Anetta"']Czemu bałwan ma świecące patrzałki? :evil_lol:

Pomysł TŻta z zapałkami sztormowymi :siara:

Pozdrawiam Was cieplutko, dziś zaczął padać śnieg za oknem :loveu: postaram się dziś wieczorem o jakieś zdjęcia :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Pozdrawiam Was cieplutko, dziś zaczął padać śnieg za oknem :loveu: postaram się dziś wieczorem o jakieś zdjęcia :)

:loveu: śnieg!
U nas nic :(

Posted

cze olimpijka:cool3::cool3:
gratuluję:multi:

to Twoje lo jakieś dziwne, u mnie w II klasie był totalny luuuuzz...:eviltong:
baje, baje, jeszcze x baje:evil_lol:

Posted

Witajcie :)

[quote name='"agaciaaa"']Cześć :smile: Zazdroszcze śniegu ;-) dużo Wam napadało?

http://i33.tinypic.com/2zhodfo.jpg :lol:

Słodkie te Twoje maleństwa :loveu:

A tam napadało - zaczęło sypać i zaraz stopniało :placz:

[quote name='"basia2202"']koszatki cudne:smile:

hehe... a myślałam, że cukier rozsypał :evil_lol:
http://i37.tinypic.com/2dagcud.jpg

One kulturalnie, tylko piasek do kąpieli :razz:

[quote name='"wiq"']to Twoje lo jakieś dziwne, u mnie w II klasie był totalny luuuuzz...:eviltong:
baje, baje, jeszcze x baje:evil_lol:

Ale kiedy to było kiedy chodziłaś do LO :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Cieszę się, że moje potrójne stadko się Wam podoba :loveu:

Dziś przyszły wyniki z olimpiady. Niestety nie dostałam się dalej. Ale w sumie jestem pocieszona, bo nie dostał się nikt z BB :p Z pracy pisemnej trzeba było mieć min.4+ , najlepsza w szkole dziewczyna z historii dostała 3+, ja miałam 3, a najlepszy chłopak 1 :diabloti: Przynajmniej będę mieć wolne święta :loveu: :cool3:

Macie śpiocha ;)

Posted

Szkoda, ze nie udalo się dalej z tą olimpiadą, ale i tak zaszłaś na prawdę bardzo daleko i należą Ci się ogrrromne gratulacje zdolniacho :loveu:

a Gizmo się nie dziwie,że śpiący..ta pogoooda :shake: u Was też dziś sennie i deszczowo?

:loveu:

Posted

A ja chcąc nie chcąc w święta będę musiała zajrzeć do książek. Zaraz po masa kolokwiów i dwa egzaminy... :eviltong: A że niewiele uczyłam się od października... cóż, w końcu w czasie studiów się studiuje, a nie uczy... :evil_lol: