Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rinuś napisał(a):
Suczka jest boska :loveu: Gizmo B&W również :loveu:

eee ten rok jeszcze luz...wyszalej się ...bo w przyszłytm roku porzed maturą będzie gorzej...a ktoś musi się zajmowac zwierzakami :cool3:

Na zwierzaki zawsze czas :loveu:

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) a ja tylko czekam, aż przestane pracować i w końcu będę mogła odpocząć! :lol: wprawdzie tylko 2 tygodnie wakacji mi zostaną ale dobre i to ;) a Ty na pewno dasz rade, jakby inaczej :) Zaglądaj tu choć od czasu do czasu.

Zdjęcia śliczne :loveu:

Praca mówisz? Czyżby skończyło się leniuchowanie do 10:00? :evil_lol:

Eriu napisał(a):
To ładnie Was gonią, jak to jeszcze nie klasa maturalna. Ale na pewno dasz radę :).
Trzymaj się i wpadaj od czasu do czasu :).
A psiury jak zwykle super :D

Jak miło, że się pojawiłaś :)
Wpadam, jak tylko mogę :loveu:

evaxon napisał(a):
wyluzuj z ta szkola swiat sie w około niej nie kręci :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

cze GizMelko:loveu:

No ba :p Ale są też psy ze schroniska w lecznicach, szkolenie przed założeniem stowarzyszenia jutro, a na dodatek taka ładna pogoda, więc tylko gdzieś wyruszyć z TŻcikiem.... :loveu: eh doba ma zdecydowanie za mało godzin :evil_lol:

Posted

Piękna pogoda za oknem :) Remont w pokoju w końcu dobiegł końca :) Tylko dostaliśmy rozbitą szybę do jednej szafki i oczywiście nie przyjęli reklamacji, bo sami transportowaliśmy meble i to równie dobrze z naszej winy mogło się stać :shake: więc w poniedziałek odbieram od szklarza nową szybę.

Ja uciekam z dogo korzystać z ładnej pogody, a tymczasem koszatniczkowa porcja zdjęć :)

Posted

Jak ja tęsknię za stworkami koszowymi... :(

Poza tym koniecznie chce zobaczyć zdjęcie pokoju po remoncie, nie mam zamiaru czekać do marca!!! Jak nie tu, to na siostrach. :cool3: