pinczerka_i_Gizmo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 (edited) 13.05.2000r. - 25.03.2013r. "Daj nam wiarę, że to ma sens, że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to, by żyć. Lecz tym razem będą żyć wiecznie." Do zobaczenia... [video=youtube;SEpvviAexFc]https://www.youtube.com/watch?v=SEpvviAexFc[/video] Edited March 29, 2013 by pinczerka_i_Gizmo Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Oj widzę, że nikt kompletnie nie zagląda ;) Pomimo to wklejam parę nowych zdjęć ze spaceru z Jasmin i Uria z DGM :) Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Ale psiaki sie wybawily, taaaki teren, wspanaily :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Dziękujemy za miłe opinie :) [quote name='"Alicjarydzewska"'] czy to pinczer średni Tak, Gizmo to pinczer średni, mimo, że o odmiennym umaszczeniu. Podobno w genach szczeniąt namieszała przeszłość ojca(mimo iż również był rodowodowy) :roll: Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Super psiak:loveu: :loveu: :loveu: :multi: I fajne fotki:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Luthien - dzięki ;) To ja wklejam może nie najnowsze, ale z początku 2006r. fotki Gizmo wraz z jego koleżanką Sarą: Pogrążony we śnie: Tak wyglądają wszystkie piłki w moim domu: A tu moje dwie koszatniczki - Syriusz&Bulik: No to narazie na tyle ;) Quote
asiunia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziękujemy za miłe opinie :) Tak, Gizmo to pinczer średni, mimo, że o odmiennym umaszczeniu. Podobno w genach szczeniąt namieszała przeszłość ojca(mimo iż również był rodowodowy) :roll: Hej! Gizmus ma takie umaszczenie jak moj siersciuch-ciut kopnięte:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Asiunia, czyli mają ze sobą coś wspólnego ;) Ale to "kopnięte" umaszczenie tylko dodaje im uroku :p 1 Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziękujemy za miłe opinie :) Tak, Gizmo to pinczer średni, mimo, że o odmiennym umaszczeniu. Podobno w genach szczeniąt namieszała przeszłość ojca(mimo iż również był rodowodowy) :roll:Chciałam kiedyś PŚ , ale akurat znalazłam hodowlę w Bydgoszczy bodajze a było to dla mnie za daleko:razz:Podobają mi się bo to taka namiastka dobermana ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Podobają mi się bo to taka namiastka dobermana Raczej dobek to namiastka PŚ bo pinczery wyhodowano wcześniej ;) Ale fakt, mają coś w sobie ;) Może kiedyś jeszcze zdecydujesz się na takiego psa ;) Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Raczej dobek to namiastka PŚ bo pinczery wyhodowano wcześniej ;) Ale fakt, mają coś w sobie ;) Może kiedyś jeszcze zdecydujesz się na takiego psa ;)ale mi tu chodzi o wielkość , nie o historię rasy ;)Co do przyszłości posiadania psa była spanielka , był boxer teraz jest AST mam nadzieję ze będzie dłuuuuuuuuuuugo ....a kiedyś tam na stare lata :razz:się zobaczy ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Alicja dużo zdrówka dla Twojego AST =* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 nie ma to jak zmęczony, uśmiechnięty pies ;) Quote
Ambra Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo świetna decyzja o załozeniu galerii!! chetnie popatrze bo nie miałam do czynienia nigdy z tą raś! chyba musze doczytać! im sie nie kopiuje uszu prawda? fajny ten Gizmo! ile latek ma? i super towarzycho-zabawowe:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Ambra, co do kopiowania to różnie bywa, jedni kopiują inni nie. Ale wiesz - teraz to już wszystko długie się pozostawia: i ogony i uszy :) Gizmo ma 6 lat, chociaż z zachowania to chyba dałabym mu ze 3 :lol: Agabass, dziekuję =* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Tak apropo akcji "Uśmiech Pupila" Żebrak Quote
Jureja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Urocze spojrzenie:loveu: Przypomina moją Raje tutaj,ma taki sam wyraz oczu:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Dziękujemy za pochwały i buziaki ;) "Patka" napisał(a):co za piękne oczy :loveu: "Jureja" napisał(a): Urocze spojrzenie :loveu: Szkoda tylko, że takie oczka robi jedynie gdy w pobliżu zobaczy coś do jedzenia :diabloti: Quote
Recommended Posts