basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 o żesz w mordę! twarde jak cholera :roll: :evil_lol: http://i38.tinypic.com/v3d3q8.jpg maluchy słodkie:) buziaczki Gizmulce:) Quote
Celina12 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tak Maluchy słodziutkie...takie rozkosze.:loveu::loveu: http://i38.tinypic.com/balat.jpg całuski w zmarszczony słodko NOCHALEK!!! Quote
Dorkaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Piękne masz te maluchy :loveu: Cieszymy się i may nadzieję że im dobre domki znajdziesz !:loveu: A Gizmo to się nic nie zmienił :lol: Quote
Dobcia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Cześć Justynko:) Przekochane maluchy, takie kruszynki:loveu: Wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz się na nie napatrzeć:lol: http://i38.tinypic.com/balat.jpg ...chyba niezbyt smaczny patolek:razz: Do zobaczenia jutro!:loveu: Quote
anetta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 :hand: Gratuluje olimpiady :cool3: Trzymam kciuki za dalszy ciąg. Ale małe kluseczki :lol: Co ty z nimi teraz zrobisz? :roll: Mało ich nie jest. Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Witaj kochana :) Strasznie tłoczno się tu u Was teraz zrobiło hihi :) Maluchy są świetne :loveu: tylko, ze troszkę ich dużo. I patrząc na nich zastanawiała bym się jak by jeden maluszek miał u mnie. Albo dwa :diabloti: W ogóle kiedyś, też byłam w podobnej sytuacji kiedy kupiłam Myszoskoczka, a 2 tyg. później okazało się, ze to samiczka i też urodziła mi małe. Ale tylko dwa. Ale cała historia źle się skończyła bo jeden maluszek nie przeżył, a drugiego.... zjadła :shake: A Gizmo. On jak zwykle promienieje radością. I Wy też :) Pozdrawiam cieplutko w te jesienne dni :* Quote
Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz: i jak Wam dziś się udało ??[/FONT] Quote
BBeta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Trudno się nie zakochać ;) Nie chciałabyś kolejnego zwierzaka? :evil_lol: Nie :diabloti: To są zwierzątka stadne czy towarzysz tego samego gatunku nie jest im raczej potrzebny? ;) Quote
Paulina_mickey Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://i37.tinypic.com/2lu77g5.jpg Łiii ale fajne maluszki :loveu::loveu::loveu: Ja mam małe myszki :diabloti::cool1: Do usłyszenia (jak na razie dalej brak neta):loveu::loveu::loveu: Pozdrowienia dla Gizmolka:buzi: Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 piękny pieseczek :p zapraszamy do naszej galerii, link w podpisie Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No i gdzie się podziałaś Pinczerko? Buziaki ślemy ze Skoczowa :buzi::buzi::buzi: Quote
Marta_Ares Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witam Gizmulki, przepraszam ze ostatnio was zaniedbalam:shake: Quote
diabelkowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 eeeee Gizmusiowa gdzie ty sie podziewasz?:shake: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 helloooooł Gizmusiee!! :multi: gdzie się podziewacie? :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Witam Was serdecznie :) Widzę, że nie u nas pierwszych taka cisza na wątkach :roll: Wpadam przelotem, bo choć jestem codziennie na Dogo, to nie mam czasu wstąpić tu choć na chwilę. Tyle nieszczęść przyplątało się do naszego schroniska, tyle bazarków, w szkole przypomnieli sobie, że zbliża się koniec semestru... :roll: Gizmuś ma się bardzo dobrze :) Na zdjęcia też nie mieliśmy za bardzo czasu. Łapka czasem dokucza, ale ogólem jest super :) Gdy spadł śnieg to pies był nie do poznania, mój 8letni szczeniaczek... :diabloti: Ostatnio tylko pojawiło mu się jakieś uczulenie na łokciach, wetka wzięła zeskrobinę do badania, po świętach będzie więcej wiadomo :roll: Patrzcie tylko jak mu dobrze: :p Wszystkie koszowe maluszki znalazły kochające domki :) Udało się! Na dodatek tylko jedna samiczka poszła sama, reszta conajmniej we dwójkę :) Chciałam zostawić sobie jakiegoś chłopaczka dla Syriusza, ale okazało się, że na całe stado było tylko 2 facetów! :evil_lol: Także powróciliśmy do starego składu - Syriuszek, Bajka i Anuk(oczywiscie w osobnych klatkach) :) Ale tyle radości było przy maluchach, że, gdy zabrakło ich wszystkich tak jakoś nagle cicho i pusto... Jeśli chodzi o olimpiadę historyczną to udało mi się dostać dalej, więc do sporządzenia pracy pisemnej, której wyniki mają być w przyszłym tygodniu. Jak zakwalifikują moją pracę - kolejny etap 10 stycznia :roll: :p Zbliżają się święta, a ja już tylko wypatruję śniegu za oknem. Był co prawda, jak zresztą pewnie u wszystkich, ale zwinął się szybko i czuję niedosyt :) A w tym roku TŻ obiecał mi intensywne trenningi jazdy na desce :razz: Zaglądam do Was po cichutku bardzo regularnie, więc nie narzekajcie, że zapomniałam... :diabloti: Wciąż zachwycam się nowymi myszakami BBety :loveu: Teraz uciekam, by zagłębić się w polskim romantyźmie... ale czuję, że się stęskniłam, co oznacza bynajmniej, że będę pojawiać się trochę częściej ;) Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko! :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pianka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ty tego bałwana robiłaś?:evil_lol: całkiem podobny do ciebie:evil_lol: Quote
Recommended Posts