Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj kochana :)
Strasznie tłoczno się tu u Was teraz zrobiło hihi :)
Maluchy są świetne :loveu: tylko, ze troszkę ich dużo. I patrząc na nich zastanawiała bym się jak by jeden maluszek miał u mnie. Albo dwa :diabloti:
W ogóle kiedyś, też byłam w podobnej sytuacji kiedy kupiłam Myszoskoczka, a 2 tyg. później okazało się, ze to samiczka i też urodziła mi małe. Ale tylko dwa.
Ale cała historia źle się skończyła bo jeden maluszek nie przeżył, a drugiego.... zjadła :shake:

A Gizmo. On jak zwykle promienieje radością. I Wy też :)
Pozdrawiam cieplutko w te jesienne dni :*

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Trudno się nie zakochać ;) Nie chciałabyś kolejnego zwierzaka? :evil_lol:

Nie :diabloti:

To są zwierzątka stadne czy towarzysz tego samego gatunku nie jest im raczej potrzebny? ;)

• 3 weeks later...
Posted

Witam Was serdecznie :)

Widzę, że nie u nas pierwszych taka cisza na wątkach :roll: Wpadam przelotem, bo choć jestem codziennie na Dogo, to nie mam czasu wstąpić tu choć na chwilę. Tyle nieszczęść przyplątało się do naszego schroniska, tyle bazarków, w szkole przypomnieli sobie, że zbliża się koniec semestru... :roll:

Gizmuś ma się bardzo dobrze :) Na zdjęcia też nie mieliśmy za bardzo czasu. Łapka czasem dokucza, ale ogólem jest super :) Gdy spadł śnieg to pies był nie do poznania, mój 8letni szczeniaczek... :diabloti: Ostatnio tylko pojawiło mu się jakieś uczulenie na łokciach, wetka wzięła zeskrobinę do badania, po świętach będzie więcej wiadomo :roll:
Patrzcie tylko jak mu dobrze: :p

Wszystkie koszowe maluszki znalazły kochające domki :) Udało się! Na dodatek tylko jedna samiczka poszła sama, reszta conajmniej we dwójkę :) Chciałam zostawić sobie jakiegoś chłopaczka dla Syriusza, ale okazało się, że na całe stado było tylko 2 facetów! :evil_lol: Także powróciliśmy do starego składu - Syriuszek, Bajka i Anuk(oczywiscie w osobnych klatkach) :) Ale tyle radości było przy maluchach, że, gdy zabrakło ich wszystkich tak jakoś nagle cicho i pusto...

Jeśli chodzi o olimpiadę historyczną to udało mi się dostać dalej, więc do sporządzenia pracy pisemnej, której wyniki mają być w przyszłym tygodniu. Jak zakwalifikują moją pracę - kolejny etap 10 stycznia :roll: :p

Zbliżają się święta, a ja już tylko wypatruję śniegu za oknem. Był co prawda, jak zresztą pewnie u wszystkich, ale zwinął się szybko i czuję niedosyt :) A w tym roku TŻ obiecał mi intensywne trenningi jazdy na desce :razz:

Zaglądam do Was po cichutku bardzo regularnie, więc nie narzekajcie, że zapomniałam... :diabloti: Wciąż zachwycam się nowymi myszakami BBety :loveu: Teraz uciekam, by zagłębić się w polskim romantyźmie... ale czuję, że się stęskniłam, co oznacza bynajmniej, że będę pojawiać się trochę częściej ;)

Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko! :loveu:

:diabloti::diabloti::diabloti: