Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER]
:diabloti:
:diabloti: :diabloti:
:diabloti: :diabloti: :diabloti:
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
:diabloti: :diabloti: :diabloti:
:diabloti: :diabloti:
:diabloti:
[/CENTER]

Jaka świetna strona :loveu:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Żeby nie było, że w ogóle już nie pamiętamy ;) Przybywamy na 666 stronę :diabloti: i witamy się po długim czasie :loveu:

Zdjęć nagromadziło się sporo, aczkolwiek schroniskowe sprawy odsuwały galerię na szaaaary koniec.

Ale dziś Gizmuś ma urodziny... :) Mój kochany 9-latek :loveu:
Bo pamiętacie nas jeszcze, prawda? :diabloti:

Posted

To już 9? W duchu i ciele ma chyba ze trzy! :loveu:

Sto lat dla Gizmusia, samych fajnych suczek, udanych polowań i żeby Cię pani nie zaniedbywała jak pojedzie na studia (wiem, że to dopiero za rok, ale tak na zapas życzę :eviltong:).

i oczywiście samych przepysznych smakołyków!!!

Życzą Ola, Mateusz i Piegus :)

Posted

No, znalazło się paru z dobrą pamięcią :evil_lol:

Bonsai napisał(a):
To już 9? W duchu i ciele ma chyba ze trzy! :loveu:

Sto lat dla Gizmusia, samych fajnych suczek, udanych polowań i żeby Cię pani nie zaniedbywała jak pojedzie na studia (wiem, że to dopiero za rok, ale tak na zapas życzę :eviltong:).

i oczywiście samych przepysznych smakołyków!!!

Życzą Ola, Mateusz i Piegus :)

Bardzo dziękujemy za super życzenia :loveu: Przekazałam solenizantowi ;)
Suczek nam nie brakuje, bo przyjechał mój brat z Tebel, która napastuje go przy każdej możliwej okazji :evil_lol:

I wiesz, że masz rację? Nikt patrząc na Gizmo(nawet ja) nie daje mu więcej niż 5 lat. Zdradza go tylko siwy pychol i dokuczająca czasem łapa. Nie zmądrzał przez ten czas ani trochę, ciagle mu gonitwy i zabawy w głowie :evil_lol:

"agaciaaa" napisał(a):
Chociaż jak będziesz tu tak rzadko zaglądać to niedługo zapomnimy :diabloti:

To biorę się do roboty i idę wygrzebać jakieś zdjęcia ;)

Agaciu, Matusz, Olusiu - dziękujemy za życzenia :)

Wczoraj odwiedziła nas tez Szarikowa i przyniosła Gizmusiowi w prezencie super obrożę z Lupine i niezniszczalną zabawkę :loveu: :razz:

Muszę tez się Wam pochwalić, że dzisiaj miałam egzamin praktyczny z prawa jazdy. Pełna stresu, czekałam aż mnie wywołają przez 2,5 godziny!

A jaki efekt?

Egzamin zdany za pierwszym podejściem, odbiór prawa jazdy 1 czerwca :loveu: A garbusek od brata już stoi pod blokiem :loveu:

Posted

o kurcze po zdjeciach w zyciu bym nie powiedziala ze on ma 9 lat:crazyeye:

fotek cos brakuje ostatnio:cool3: a taka ladna obroże na bazarku kupiliście:lol: Gdzie fotki w nowym wdzianku:loveu:

gratulacje zdania prawka!!!!

Posted

Marta, czy mówisz o pomarańczowym rogzie? :razz: Jest boski, sprawuje się świetnie ;) A zaraz zobaczysz, jak się Gizmo w nim prezentuje... ;) Tylko teraz przed spacerem mam dylemat co ubrać pinczerowi na szyję :evil_lol:

Za gratulacje dziękuję :) Choć to głównie zasługa super egzaminatora :loveu:

Jak brakuje fotek to nadrabiam... Gizmowo-Tebelowe fotki, bo tak jak pisałam wyżej, brat przyjechał ze swoim suczyskiem ;)

Posted

Witajcie :)

Matusz, Agaciu - dziękuję ;)

agaciaaa napisał(a):
Gratuluje zdania prawka :)

http://i41.tinypic.com/jjobo1.jpg Tebel :loveu: śliczna suńka z niej wyrosła :p

http://i41.tinypic.com/2n6dn4g.jpg cudny Gizmowy uśmiech :loveu:

Ładnie mu w tym pomarańczu :) Pokażcie jeszcze Lupinka :razz:

No tak, Tebel przerosła już dawno Gizmo :) W lipcu już 2 lata - ale ten czas szybko leci! Ale w głowie to to dalej ma pusto, wariatka taka z niej, że szok :evil_lol:

W Lupinku na razie zdjęć nie mamy, postaram się zrobić coś wcześniej, a na 100% pojawią sie po 23.05., bo szykuje nam się spacer bielskich Dogomaniaków... ;)

Posted

Wszystkiego najlepszego! ;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Egzamin zdany za pierwszym podejściem, odbiór prawa jazdy 1 czerwca :loveu:

Gratuluje :)

Posted (edited)

BBeta, dziękujemy :)

Byliśmy dzisiaj u weterynarza na corocznym szczepieniu i przywieźliśmy same dobre wiadomości :) Pani popatrzyła w książeczkę Gizmo i aż nie mogła uwierzyć! Powiedziała, że nawet z punktu widzenia weterynarza tylko siwy pychol zdradza wiek Gizmatego ;) Powiedziała, że sierść super, oczy super, uszy i zęby też. Sprawdzała też prostatę, nie jest powiększona. Łapa też ostatnio nie dokucza, poleciła nam tylko masować ten staw, przy każdej możliwej okazji.
Takze jesteśmy mega zadowoleni :loveu:

No to ożywiania galerii ciąg dalszy ;)

No, trzeba dozować fotki ;)

Edited by pinczerka_i_Gizmo
Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No tak, Tebel przerosła już dawno Gizmo :) W lipcu już 2 lata - ale ten czas szybko leci! Ale w głowie to to dalej ma pusto, wariatka taka z niej, że szok :evil_lol:

W Lupinku na razie zdjęć nie mamy, postaram się zrobić coś wcześniej, a na 100% pojawią sie po 23.05., bo szykuje nam się spacer bielskich Dogomaniaków... ;)

To ona tylko trochę młodsza od mojej Sary ;)

Ok, poczekam ;) I liczę na dużo fotek z dogospacerku :lol:

Super, że przynieśliście takie dobre wieści od weterynarza :)

http://i43.tinypic.com/1128lxl.jpg oszczędzacie na karmie? :diabloti:

Posted

Sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje naaaam !!!!!
Sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje naaaam !!!!!

Nieeeech żyje nam !!! Nieeechh żyje nam !!! w zdrowiu szczęściu pomyślności nieeechaj żyje nam !! HEJ

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

witam

swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu:

pieknie sie na nim nowa obroze prezentuje:cool3: :loveu: :loveu:
tez tak zaczynam miec ze przed spacerem, najpierw sie zastanawiam w co sie dzisiaj ubierzemy:roll: :lol:

Super wieści od weta, chciałabym zeby o Aresie tez tak mowił jak będzie w takim wieku.

Posted

Witam :)

Pianka, Iza, Edytka, ślicznie dziękuję w imieniu Gizmo za życzenia :loveu:

[quote name='agaciaaa']To ona tylko trochę młodsza od mojej Sary ;)

Ok, poczekam ;) I liczę na dużo fotek z dogospacerku :lol:

Super, że przynieśliście takie dobre wieści od weterynarza :)

http://i43.tinypic.com/1128lxl.jpg oszczędzacie na karmie? :diabloti:

Oj myślę, że jak dogospacer to na pewno mnóstwo zdjęć ;) Choć zabieram oba psy, wiec zdjęcia będę chyba robić trzecią ręką i trzecim okiem :evil_lol:

Co do komentarza do zdjęcia, to czuję się oskarżana... :diabloti: Pieski wzięły przykład ze mnie i przeszły na wegetarianizm :cool3:

[quote name='"Marta_Ares"']witam

swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu:

pieknie sie na nim nowa obroze prezentuje:cool3: :loveu: :loveu:
tez tak zaczynam miec ze przed spacerem, najpierw sie zastanawiam w co sie dzisiaj ubierzemy:roll: :lol:

Super wieści od weta, chciałabym zeby o Aresie tez tak mowił jak będzie w takim wieku.

Ja jestem przekonana, że tak będzie - Ares ma taką opiekę, że będzie zdrów jak ryba :loveu: