Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :)

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetny jest
http://i35.tinypic.com/2nmybn.jpg

witaneczko :multi::loveu:

ale zazdroszę gór ....ja widzę z balkonu ....ale teraz póki TZ unieruchomiony to nici z wypadu w góry :-(....bo musiałby siedzieć na parkingu przy aucie a samej śmigać z Ozzym po górkach mi się nie chce :shake:

Ja też dawno po górach nie łaziłam... aż dziw, że w te wakacje chyba ani razu :shake: Górskie szczyty Beskidów podziwiam tylko z daleka... ;) Ale nie martw się Alu - TŻ ożyje i znów będziecie śmigać! :loveu:

[quote name='Marta_Ares']u Was sloneczko?:crazyeye:
u nas pochmurno i zimno brrr:-( a wyjedzamy dzisiaj ze znajomymi nad jezioro do domku.

CZekamy na fotki tebel i Gzmusia:evil_lol:

Widze ze kolejny maniak obrozy itp:evil_lol:

No właśnie chyba wykrakałaś, bo jak wczoraj było gorąco i bezchmurnie, to dziś przyszły wstrętne brzydkie chmury i zakryły całe niebo :shake:

Ja maniak? Niee... :diabloti:

[quote name='Szarik']Zdjecia na których jest Szarik, aparat Szarikowej i ewentualnie kawałek ciała Szarikowej moga być :evil_lol: Ale czemu ja robiłam zdjęcie? :hmmmm:

Hm... też się zastanawiałam - w każdym razie nie we mnie był wymierzony fotograficzny atak :evil_lol:

[quote name='Paulina_mickey']http://i33.tinypic.com/fvfhjt.jpg
Co On tam ma??:hmmmm:

Kamyczek :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Cześć :) Ciesze sie, że miło spędziliście czas :)

http://i35.tinypic.com/2nmybn.jpg jęzorek :loveu:

http://i37.tinypic.com/j7un95.jpg łądnie to tak sie na nas wypinać? :roll: :diabloti:

On tak zawsze... :evil_lol: Ze spacerów na lotnisko mam 90% właśnie takich zdjęć :lol:

Posted

Monika, ogromnie dziękuję za zdjęcia!!! :loveu: Jaki piękny ten mój Gizmuś :loveu:
Ja tu przyszłam z moimi zdjęciami, ale jak już wstawiłaś takie cuda to ludzie - podziwiać ! I fotografa i mojego pinczera :loveu:

A ja tymczasem życzę miłego dnia :) Do mnie przyjechały meble i całe popołudnie będę zmuszona spędzić na ich skręcaniu z TŻtem i moim bratem :placz:

Posted

Cześć siostra!
Informuję, że wróciłam. Dosłownie przed chwilą. Mieliśmy wracać środę ale tak jakoś... Zasiedzieliśmy się. :cool3:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']TŻ Oli nam gotował, mój pichcił szaszłyki na grillu, a my się leniłyśmy :loveu: :razz:
JAKIE LENIŁYŚMY?!?!?
A kto grał w karty, cymbergaja, spacerował po plaży?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już po raz kolejny spotkałam Piegusa i po raz kolejny przekonałam się jak wielka więź łączy Olę z jej psem :) Aż miło było na nich patrzeć!

Miło nam słyszeć. :loveu: Z drugiej strony ta więź jest tak silna, że mój pies nie chce z nikim innym chodzić na spacer, ale to już inna bajka. :p

I koniecznie poproszę o zdjęcia łóżkowe. :diabloti: Niekoneicznie na dogo. :eviltong:

Posted

Dzień dobry wszystkim :)

[quote name='Dorkaa']http://images46.fotosik.pl/6/b9c4d6b18ffdde5a.jpg
Gizmo zjada Basię :evil_lol:

Przeżyła :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Śliczne portreciki, ten uśmiechnięty Gizmowy pycholek...:loveu:

Cieszę się, że Gizmaty się podoba :loveu:

[quote name='Bonsai']Cześć siostra!
Informuję, że wróciłam. Dosłownie przed chwilą. Mieliśmy wracać środę ale tak jakoś... Zasiedzieliśmy się. :cool3:

JAKIE LENIŁYŚMY?!?!?
A kto grał w karty, cymbergaja, spacerował po plaży?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Miło nam słyszeć. :loveu: Z drugiej strony ta więź jest tak silna, że mój pies nie chce z nikim innym chodzić na spacer, ale to już inna bajka. :p

I koniecznie poproszę o zdjęcia łóżkowe. :diabloti: Niekoneicznie na dogo. :eviltong:

Siooooostraaaa!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Fakt trochę się zasiedzieliście... ale wiesz, co Ci powiem?

Nie dziwię się ani trochę :diabloti:

Co do leniuchowania to zapomniałaś jeszcze o Lego Starwars... I topieniu się na oczach naszych mężczyzn w jeziorze :evil_lol:

Wierzę w Ciebie i w Piega - na pewno osiągnięcie sukces :) Małymi kroczkami, ale do celu! :loveu:

Zdjęcia poleciały! Łóżkowych lepiej na Dogo nie pokazywać :razz:

Posted

Dziś byłam na wrześniowych zakupach - zaopatrzyłam się w połowę książek i zapłaciłam 130 zł :mdleje: I tak odpuściłam sobie książki do takich przedmiotów jak np. WOK, gdzie jeden tom kosztuje 50zł, a przedmiot na nic mi się nie przyda :roll: Ah jak ja kocham szkołę!

Pogoda nam się nieco popsuła, ale bądźmy dobrej myśli ;) Przynajmniej nie pada :cool3: Jutro wyjeżdża Sara, Gizmowa ciocia więc dzisiaj urządzamy sobie pożegnalny wieczór ;) A na chwilę obecną czeka mnie c.d. remontu mojego własnego pokoju :roll:

Ostatnia porcja spacerowych zdjęć :)

Patrzcie na to spojrzenie :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Wierzę w Ciebie i w Piega - na pewno osiągnięcie sukces :) Małymi kroczkami, ale do celu! :loveu:

A wiesz, że Mateusz dzis klikał z Piegiem? Całkiem nieźle im szło, no i Pieg już z nim chodzi na spacery! Co prawda ogląda się na mnie, ale idzie i to bez siły czy przymusu! Wiem, że będzie coraz lepiej!

Posted

Dobry wieczór :)

Celina12 napisał(a):
O jej...jak to pali sie ze wstydu-=nie wie ,że jest Śliczny???:diabloti::diabloti:

Chyba nie wie... :evil_lol:

anetta napisał(a):
Czego on tam szukał pod ziemią? :cool3:

Może ukrytego skarbu? ;)

Dorkaa napisał(a):
Kurcze w sumie to bym ci pojechała pomóc bo ja lubię malować :loveu: Jak masz jakieś ściany do malowania to wal do mnie :razz:

Tym razem to (nie) stety tylko meble ;) Zresztą w całym domu poza kuchnią i łazienką mam tapety :evil_lol:

Bonsai napisał(a):
A wiesz, że Mateusz dzis klikał z Piegiem? Całkiem nieźle im szło, no i Pieg już z nim chodzi na spacery! Co prawda ogląda się na mnie, ale idzie i to bez siły czy przymusu! Wiem, że będzie coraz lepiej!

To super! Żebyś tylko Ty nie stała się zazdrosna... O Piega, o Mateusza, nieistotne :evil_lol: Mam nadzieję, że i jemu uda się nawiązać kontakt z psem :) W końcu czeka Was wspólne życie :)

agaciaaa napisał(a):
Cześć :)

Gizmuś znowu sie na nas wypina :lol:

Ten typ tak ma :razz:

Posted

wiq napisał(a):
ja chciałam powiedzieć, że wszystko czytam i oglądam, ale zachowuję milczenie :P

To tak samo jak ja w większości galerii :evil_lol: Strach się bać :diabloti:

jbk napisał(a):
http://i35.tinypic.com/jb60wj.jpg - Szarikowa to płacze, czy się śmieje :evil_lol:

A kto ją tam wie :lol:

wiq napisał(a):
czytałyście o Lunce dobciowej? :(

ma któraś możliwość dania jej DT? :(

O Lunie wiedziałam jeszcze przed Jadzią :( Pilny jest tymczas choć do 15 września - a i o ten trudno :( Ruszyło już Allegro, będziemy robić plakaty... U Jadzi miała prawdziwe niebo na ziemi... ale nie wolno się poddawać, znajdziemy wspaniały domek!

Posted

Jak zauważyliście z moich, jak niezwykle częstych odwiedzin na dogo - zaczął się rok szkolny ;) W sumie to już powoli zapominam o wakacjach, pobudkach o 10:00 i cudownym całodniowym nicnierobieniu :roll: Powrócili lubiani i nielubiani nauczyciele, doszła beznadziejna nauczycielka z chemii :roll:

Z wyżej wymienionego powodu(szkoła) powoli przestaję mieć czas na Dogo, internet, swój czas, zwierzęta i samą siebie. Nawet nie myślę, co będzie za rok, gdy przyjdzie zdać maturę :roll:

Dziś wstawiam psi misz-masz ;) tj. nienaturalnie czarno-białego Gizmo, jak najbardziej naturalnego koloru Tebel-Wampirzycę i po raz pierwszy w tej galerii - Tolę, 4miesięczną suczkę ON, która zamieszkała w pracy moich rodziców :)

Posted

Suczka jest boska :loveu: Gizmo B&W również :loveu:

eee ten rok jeszcze luz...wyszalej się ...bo w przyszłytm roku porzed maturą będzie gorzej...a ktoś musi się zajmowac zwierzakami :cool3:

Posted

Cześć :) a ja tylko czekam, aż przestane pracować i w końcu będę mogła odpocząć! :lol: wprawdzie tylko 2 tygodnie wakacji mi zostaną ale dobre i to ;) a Ty na pewno dasz rade, jakby inaczej :) Zaglądaj tu choć od czasu do czasu.

Zdjęcia śliczne :loveu:

Posted

To ładnie Was gonią, jak to jeszcze nie klasa maturalna. Ale na pewno dasz radę :).
Trzymaj się i wpadaj od czasu do czasu :).
A psiury jak zwykle super :D