Tina.Sara Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 hej :cool3: nigdy nie lubiłam historii :eviltong: pomijając czasy starożytne :lol: ale i tak gratulacje mimo wszystko :razz: http://i38.tinypic.com/2uf55jr.jpg nochaaal :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 "basia_bonnie" napisał(a):a Gizmo się nie dziwie,że śpiący..ta pogoooda :shake: u Was też dziś sennie i deszczowo? Okrutnie! A dziś jeszcze gorzej... Padam na twarz, a pinczer już padł :evil_lol: "wiq" napisał(a):że mnie od staruch wyzywasz?..:diabloti::evil_lol: Że kto? Jaaa? Nigdy w życiu! :razz: :evil_lol: "Bonsai" napisał(a):A ja chcąc nie chcąc w święta będę musiała zajrzeć do książek. Zaraz po masa kolokwiów i dwa egzaminy... :eviltong: A że niewiele uczyłam się od października... cóż, w końcu w czasie studiów się studiuje, a nie uczy... :evil_lol: Niedobra Pani Prawnik! Do nauki! I to już :mad: "Tina.Sara" napisał(a):hej :cool3: nigdy nie lubiłam historii :eviltong: pomijając czasy starożytne :lol: ale i tak gratulacje mimo wszystko :razz: Ja też nie :diabloti: Uświadomiłam sobie, że ją lubię dopiero wtedy, gdy zrozumiałam, że muszę ją zdać na maturze na poziomie rozszerzonym :razz: Choć średniowiecze zawsze będzie dla mnie totalnie nudne :mdleje: Quote
Celina12 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Znam lepsze przedmioty niż...historia...:eviltong::diabloti: Zdjęcia Koszatniczek i śpiącego NOCHALA boskie. Moje jamniki też chyba ciągle się uczą po nocach, bo śpią w ciągu dnia i śpią... Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 śpioch CUDNY :loveu::loveu: ale to mnie rozbawiło :evil_lol: http://i33.tinypic.com/2zhodfo.jpg Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Qrde pisałam posta i wsiąkł :angryy: http://i33.tinypic.com/2zhodfo.jpg Śliczne!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Bonsai Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Niedobra Pani Prawnik! Do nauki! I to już :mad: Wiesz, ja i tak mam tylko dwa egzaminy w sesji zimowej. Mój finansista ma 7. :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='"Celina12"']Znam lepsze przedmioty niż...historia...:eviltong::diabloti: Niech zgadnę... Fizyka? :razz: [quote name='"Bonsai"']Wiesz, ja i tak mam tylko dwa egzaminy w sesji zimowej. Mój finansista ma 7. :evil_lol: No ładnie... ;) Choć jestem ciekawa, co powiesz za rok :evil_lol: Dziękujemy wszystkim a odwiedzinki :loveu: A my dalej leniuchujemy... Quote
Bonsai Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Za rok w sesji zimowej będę miała aż 1 egzamin. :evil_lol: Quote
anetta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Szkoda z tą olimpiadą. Ale i tak gratki!! :))))))))) Masz pościel z Harrym Potterem? :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Aneta przecież to łóżko Gizmusia:loveu: ...więc i jego pościel:cool3: Cześc:) Z wolnych świąt też trzeba się cieszyc:lol: Mnie nauka gdzieś między lepieniem uszek a pieczeniem piernika niestety będzie się przewijac...:roll: Nigdy nie lubiłam historii, myślałam naiwnie, że już nigdy jej w życiu miec nie będę... a jednak się myliłam:diabloti: Quote
Pimpek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Hej wam!:loveu: Nie no wstyd, jak ja tu dawno byłam, wstyd, wstyd, wstyd...:shake: Ale nadrobimy to pięknym komplementem na temat Gizmusiowej urody XD A pańcia też pewnie niczego sobie :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 "anetta" napisał(a):Masz pościel z Harrym Potterem? :evil_lol: Coś nie pasuje? :diabloti: :mad: Wprawdzie wypłowiała trochę przez te 8 lat użytkowania, ale czasem się przydaje jak widać na załączonym obrazku :evil_lol: "Dobcia" napisał(a):Cześc:smile: Z wolnych świąt też trzeba się cieszyc:lol: Mnie nauka gdzieś między lepieniem uszek a pieczeniem piernika niestety będzie się przewijac...:roll: Nigdy nie lubiłam historii, myślałam naiwnie, że już nigdy jej w życiu miec nie będę... a jednak się myliłam:diabloti: Cześć Jadziu :) Mówi się, aby nie chwalić dnia przed zachodem słońca... No i wciągnęłam się(sama, z własnej, nieprzymuszonej woli)w niezwykle ważną dla mnie olimpiadę o Prawach Człowieka :diabloti: Etap okręgowy pisemny 16 stycznia, ustny 27 lutego... Dojście do finału załatwia mi wstęp m.in. na Wydział Prawa na Uniwersytecie Wrocławskim... Ja chyba nawet na uszka nie będę miała czasu :evil_lol: A tam, historia fajna jest ;) "Pimpek" napisał(a):Hej wam!:loveu: Nie no wstyd, jak ja tu dawno byłam, wstyd, wstyd, wstyd...:shake: Ale nadrobimy to pięknym komplementem na temat Gizmusiowej urody XD A pańcia też pewnie niczego sobie :eviltong: A tam, od razu wybaczam - nas nie było jeszcze dłużej :oops: Jeszcze 4 dni... I wolne :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jeszcze 4 dni... I wolne :loveu: Oj tak :evil_lol: I do domu :eviltong: http://i37.tinypic.com/2hdtsig.jpg " No wiesz?! W takiej chwili fotkę mi robić??!!:mad:" Quote
agaciaaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cześć :) no to powodzenia na kolejnej olimpiadzie! :) http://i37.tinypic.com/2hdtsig.jpg jaki słodki Gizmuś :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 witaam przepraszam kochana ze tak rzadko do Was wpadam:shake: :shake: Quote
Izabela124. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hej Trochę mnie u was nie yło sliczne stadko masz no i całuski dla Gizmusia, ale dawno go nie widziałam, pozdrawiam Quote
anetta Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Coś nie pasuje? :diabloti: :mad: Wprawdzie wypłowiała trochę przez te 8 lat użytkowania, ale czasem się przydaje jak widać na załączonym obrazku :evil_lol: :lol!::lol!::lol!: Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Życzenia od nas: http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dziękuję Wam za piękne karteczki i życzenia! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Kochani, w natłoku przygotowań świątecznych zaglądam do nas niosąc Wam najszczersze, świąteczne życzenia... Ze szczerego serca w ten piękny czas, gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało! Quote
Dobcia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja również przyszłam złożyć życzenia... WESOŁYCH ŚWIĄT !!!:loveu: Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kochani, w natłoku przygotowań świątecznych zaglądam do nas niosąc Wam najszczersze, świąteczne życzenia... Ze szczerego serca w ten piękny czas, gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało! http://i40.tinypic.com/2u44prk.jpg Kolejna piekna kartka:loveu: Quote
agaciaaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Śliczna karteczka :loveu: Dziękujemy za życzenia :) Quote
Recommended Posts