Jasza Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A ja Was zaproszę do Rufiego...Wiem, że to nie przystoi może... Chciałabym żeby na jego wątku pojawiło się więcej osób.. Maluszek ma dopiero 4,5 miesiąca.. Zesztą sami zobaczcie.. http://www.dogomania.pl/threads/1940...NOSA-oczopląs... Quote
Evelka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ostatnio bywałam na dogo sporadycznie i teraz nadrabiam zaległości... Ogromnie się cieszę, że Grosia znalazła taki wspaniały dom!:multi::multi::multi::multi::multi: Lepszego zakończenia tej historii nie można było sobie wymarzyć!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Gratuluję Wam Dziewczyny pięknej akcji i trzymam kciuki za długie i szczęśliwe życie Grosi z Jej nową dwunożną Rodziną:) Quote
Awit Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A tytułu nie można zmienić? Bo co widzę, to się zastanawiam czy wszystko ok..... Quote
Avilia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Z tytułem musimy poczekać aż Klaudus dorwie się do kompa,póki co jest jak na razie w trasie z psami.Cierpliwości moje drogie;) Quote
paulinken Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Cioteczki, a są gdzieś wątki pozostałych zadłużonych? Bo bym chciała fanty od blueberrykiss wystawić. Quote
Avilia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Oto wątki zadłużonych: http://www.dogomania.pl/threads/193415-Bingo-p%C3%B3%C5%82roczny-szczeniaczek-szuka-kochaj%C4%85cego-domku http://www.dogomania.pl/threads/194848-Wyrzucony-z-samochodu-Wiktor.-Potr%C4%85cony-przez-inny-samoch%C3%B3d...Teraz-lecznica... http://www.dogomania.pl/threads/193313-Choco...-Zosta%C5%82a%C5%9B-pokochana...-Nie-by%C5%82a%C5%9B-ju%C5%BC-bezdomna...-ZA-TM-%28 http://www.dogomania.pl/threads/192792-Bora-za-TM...-%28 Quote
sundayrose Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Hej, właśnie doczytałam, że Grosię spotkało mega szczęście!!!! :) Dawno tu nie zaglądałam, przyznam... :( Natalia C......a (odnotowano taką wpłatę w drugim poście) to ja - sundayrose we własnej osobie :) Cieszę się, że udało się Grosi znależć domek!!! pozdrawiam Quote
paulinken Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Bazarek na długi http://www.dogomania.pl/threads/194973-!!!Paski-torby-chusty-na-zad%C5%82u%C5%BConych-Choco-Bingo-Bora-Wiktor!-Do-2.11.2010-r.-g.10!!! Chociaż podnoście, cioteczki :) Quote
Kamila Proc Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='paulinken']Bazarek na długi http://www.dogomania.pl/threads/194973-!!!Paski-torby-chusty-na-zad%C5%82u%C5%BConych-Choco-Bingo-Bora-Wiktor!-Do-2.11.2010-r.-g.10!!! Chociaż podnoście, cioteczki :) bede podnosic. tyle moge Quote
dudson13 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jestem i podnoszę na razie, może uda mi się wpłacic w przyszłym miesiącu Quote
Avilia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Niedawno rozmawiałam z Panią Grosi.U naszej bursztynowej panienki wszystko w jak najlepszym porządku;) Śpi jak na damę przystało z Państwem w łóżku,kocha dzieciaki,które są częstymi gośćmi w domu.Z jedzeniem małe problemy,ale Państwo dogadzają Grosi jak tylko potrafią.Je Purinę namoczoną rosołkiem,klopsiki z mięsa indyczego (koniecznie musi być indycze i koniecznie klopsiki-innych rzeczy nie ruszy!) no i filety z kuraka (nie mogą to być jakieś strzępy,ale filet-bo innego nie ruszy).Taką mamy wybredną pannę!;) Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No to pięknie sobie Grosia Państwa wytrenowała ;) Muszę powiedzieć, że Hana na początku też wybredzała, ale teraz je już ładnie - może to tylko taki przejściowy okres, a potem już będzie szamać wszystko? Najważniejsze, że Grosia szczęśliwa i Państwo też :) Quote
lika1771 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Grosienko tak bardzo sie ciesze, po tym co przeszłas nalezy Ci sie taki domek Quote
Mysza2 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wszystkiego dobrego Grosieńko i proszę nie wybrzydzać:):) Quote
Avilia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zapomniałam dopisać,że mamy podziękowania za uratowanie Grosi i za to,że Państwo mają cudownego psiaka;) Quote
Avilia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dara9 napisał(a):No to pięknie sobie Grosia Państwa wytrenowała ;) Muszę powiedzieć, że Hana na początku też wybredzała, ale teraz je już ładnie - może to tylko taki przejściowy okres, a potem już będzie szamać wszystko? Najważniejsze, że Grosia szczęśliwa i Państwo też :) Haneczka wybrzydzała?O no proszę!U mnie jadła wszyyyyyyyyystko co tylko mogła;) P.S-Dara adoptowała moją tymczasowiczkę (wypatrzyła,w sumie to ja podrzuciłam Haneczkę do wypatrzenia na dogo) i patrzcie jak Dogo ją wciągnęło!Teraz sama dzielnie pomaga tym psim bidom;) Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Myślę, że sprawdzała nas ;) Zaraz na początku gotowaliśmy jej piersi z kurczaka i wiadomo to lepsze od suchej karmy ;) Dziękuję za Hanusię Avilko i za dogo ;) Quote
lika1771 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cioteczki potrzebuje pomyslu i rad http://www.dogomania.pl/threads/194931-Za-6-dni-jej-serce-przestanie-bić-...-Błagamy-o-pomoc!!!.-Lora Quote
Avilia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny z ze Śląska!Słuchajcie! Miałam przed chwilą telefon od Pani ze Sławkowa.Znalazła kotkę z dwoma kociakami,dodatkowo dwa dorosłe kocury.Niestety nie może ich u siebie trzymać,ponieważ ma 4 swoje koty. Mamusię kotkę i 2 kocury są już po sterylce i kastracji-Pani załatwiła to z własnych funduszy.Ja niestety nie mogę ich do siebie zabrać.Potrzebne tymczasy dla gromadki!Umówiłam się z Panią na czwartek bądź piątek,żeby obfocić gromadę i porobić opisy. Pani brakuje karmy dla gromady-czy mnie ma ktoś z Was na zbyciu troszkę karmy dla kotków? I druga sprawa-czy ktoś z Zagłębia ma aparat?Mój padł,czekam aż dotrze do mnie nowy,ale nie wiem czy zdąży dojść do czwartku.Potrzebuję albo pożyczyć na 1 dzień albo ktoś by się ze mną do Pani przejechał i porobił zdjęcia-tu apeluję do osób z Dąbrowy. POMOCY! Quote
Bamboo ® Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Avilia']Dziewczyny z ze Śląska!Słuchajcie! Miałam przed chwilą telefon od Pani ze Sławkowa.Znalazła kotkę z dwoma kociakami,dodatkowo dwa dorosłe kocury.Niestety nie może ich u siebie trzymać,ponieważ ma 4 swoje koty. Mamusię kotkę i 2 kocury są już po sterylce i kastracji-Pani załatwiła to z własnych funduszy.Ja niestety nie mogę ich do siebie zabrać.Potrzebne tymczasy dla gromadki!Umówiłam się z Panią na czwartek bądź piątek,żeby obfocić gromadę i porobić opisy. Pani brakuje karmy dla gromady-czy mnie ma ktoś z Was na zbyciu troszkę karmy dla kotków? I druga sprawa-czy ktoś z Zagłębia ma aparat?Mój padł,czekam aż dotrze do mnie nowy,ale nie wiem czy zdąży dojść do czwartku.Potrzebuję albo pożyczyć na 1 dzień albo ktoś by się ze mną do Pani przejechał i porobił zdjęcia-tu apeluję do osób z Dąbrowy. POMOCY! To trzeba na miau wrzucić. Ktoś ma tam profil? Karmy kociej mam niewiele, bo kupujemy na bieżąco, mam jakieś 0,5 kg luzem, tylko nie wiem czy się opłaca przesyłać tak małe ilości (koszt przesyłki). Może lepiej wpłacać kasę?:roll: A w wątku Grosi najwyższy czas zmienić tytuł i napisać do moda o przeniesienie do działu "Już w nowym domu" :) Quote
toyota Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Od razu wiedziałam , że Grosia to arystokratka. Dlatego tak mi się spodobała. Ciągnie swój do swego. ;) Quote
Avilia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bamboo-ja niedawno się rejestrowałam w miau,ale kurcze hasła nie pamiętam.:oops: Spróbuję się tam jakoś dostać... A co do karmy to faktycznie takiej małej ilości nie warto słać.Koszty przesyłki będą większe.O karmę apeluję głównie do osób tutaj z okolicy-może ma któraś na zbyciu puszeczkę lub dwie?Albo torebeczkę suchego...W czwartek jadę do Pani,zawiozłabym jej.No i aparat...ciotki z zagłębia pomóżcie! Quote
Avilia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Uff dostałam się na miau.Jest już wątek.Może ktoś pomoże. Co do zmiany tytułu,no niestety ja tego zrobić nie mogę.Klaudus na pewno zmieni jak tylko znajdzie chwilę.Dziewczyna ma naprawdę pełne ręce roboty przy 11 psach i 3 kotach... Quote
dara9 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Biedne kocięta :( Gdyby nie Hanula, która ewidentnie za kotami 'nie przepada' może namówiłabym TŻ na tymczas dla jednego...ale w takiej sytuacji zaraz jest konkretny argument na nie:shake: Nie wiem jak mogę pomóc...aparat mogłabym pożyczyć ale do Sławkowa nie po drodze, poza tym zdjęcia z niego nie najlepsze. Quote
Recommended Posts