Avilia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Słuchajcie to chyba cud,aparat dotarł dzisiaj!Właśnie go odebrałam!Extra. Teraz tylko karma no i tymczasy;/ Moja znajoma miała wziąć 2 maluchy,niestety jej TZ się nie zgodził;/ Nie wiem co robić.Jak zabiorę je do siebie to będą musiały non stop siedzieć w transporterku,bo moje psy je zjedzą...Ale jak mój TZ wróci z delegacji to mnie chyba udusi jak zobaczy jeszcze koty w domu.BŁAGAM o pomoc! Tu jest wątek na miau,niestety żadnej odpowiedzi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=119106 P.S-Dara masz superaśny avatar:loveu: Quote
dara9 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dzięki w imieniu Hanusi :) Jestem zarejestrowana na miau - choć postaram się podrzucić. A na dogo też jest podforum 'kocie' może tam dodać wątek? Quote
Avilia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Założyłam wątek na Dogo: http://www.dogomania.pl/threads/195279-2-kociaki-i-2-kocury-potrzebny-tymczas-lub-dom-sta%C5%82y-karma-cokolwiek!?p=15617252#post15617252 POMOCY! Quote
Avilia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Napisze tutaj jeszcze apropo's długów. Zrobiłam przelew na lecznicę na długi Bingo na kwotę 181,80. (pieniążki od Paulinken-113,80 i z mojego bazarku-68zł) Quote
paulinken Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Avilia']Napisze tutaj jeszcze apropo's długów. Zrobiłam przelew na lecznicę na długi Bingo na kwotę 181,80. (pieniążki od Paulinken-113,80 i z mojego bazarku-68zł) Superowo :) To ile jeszcze długu zostało? Quote
Avilia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Zapewne jak tylko Budrysek dojdzie do siebie i zajrzy do lecznicy to poda ile jeszcze długów zostało.Jeżeli chodzi o Bingo to z moich obliczeń wynika,że coś ok.300zł. Quote
Avilia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 U Grosi wszystko jak w najlepszym porządku.Pani do mnie dzwoni tak raz w tygodniu zdaje relacje z postępów Grosieńki.Wszyscy są w niej zakochani;) Grosia jak na prawdziwą damę przystało sypia w łóżku z Pańciostwem;) Parę dni temu Grosieńka była na wizycie u weterynarza na przeglądzie i po tabletki na odrobaczenie;) Cóż tu więcej mówić-dziewczyna znalazła swój raj;D Quote
paulinken Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Bardzo bardzo się cieszę :) Maleńka zasługuje na to w pełni! Quote
Javena Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Avilla,Twoie tymczaski ,to tylko do raju trafiają. :) Quote
toyota Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ogromnie się cieszę , że udało się odmienić jej los. Quote
polubek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 nie było mnie troszkę i widzę że grosia ma raj ciotki jak z deklaracją za listopad? nie doczytałam Quote
Avilia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 polubek napisał(a):nie było mnie troszkę i widzę że grosia ma raj ciotki jak z deklaracją za listopad? nie doczytałam Polubku jak byś mogła to zacytuj proszę o co chodzi z deklaracją za listopad. Quote
polubek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 cioteczki bo nie było mnie jakiś czas na dogo i dzisiaj zaglądam do grosi i widzę że ma domek,czy deklaracje za listopad jeszcze wpłacamy? Quote
.blueberry. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ciekawe jak się miewa nasz mały Groszek.... :) Quote
Avilia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Przedwczoraj rozmawiałam z Panią Grosi. U Groszka wszystko ok;) Nawet rozrabiać zaczęła!Podobno pogryzła parę długopisów i korale swojej Pańci,komentarz Pani-"I dobrze,że pogryzła!Tak ma być!Jak łobuzuje to znaczy,że czuje się dobrze!" Nasz chorowitek miał niedawno zapalenie uszka,które już całe szczęście jest zdrowe. Apetyt dopisuje,Pani powiedziała,że może się pod tym podpisać WIELKIMI literami;D Grosia gustuje w karmie z jagnięciną i ryżem-czyli prawdziwa arystokratka.Państwo tydzień temu ważyli Grosię.Nasza anorektyczka waży już prawie 9kg!Czyli przytyła ponad kilogram odkąd trafiła do domu stałego! Pani stwierdziła,że posłanko które kupiła Grosi to chyba komuś podaruje,bo Grosieńka woli oczywiście kanapy i fotele,a w nocy śpi z Pańciostwem "bo nie mają serca jej z łóżka zrzucać";) Grosieńka "ukochała" sobie pana domu.Podobno jest wpatrzona w niego jak w obrazek.Na spacerkach szaleje jak szczeniak;] Zostałam zaproszona na przyszły tydzień w odwiedziny,bo Pani stwierdziła nieskromnie,że Grosia to raczej ze mną już wracać by nie chciała;)-słowa Pani. Pani bardzo mnie przepraszała,że nie przesłała jeszcze zdjęć ale co się do tego zabiera to zawsze coś wypadnie.Powiedziałam,że przyjadę z aparatem i sama cyknę parę fotek. Dowiedziałam się jeszcze,że Grosia to obrońca domu.Ktokolwiek obcy przyjdzie w odwiedziny do Państwa to Grosia z początku obwarkuje i obszczekuje przybysza,a potem przychodzi do Gościa po mizianko;) Quote
Havanka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Grosia wygrała los na loterii !!! Oby jej i Wspaniałym Opiekunom zawsze sprzyjało szczęście !!! Quote
Jasza Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Fajnie sięczyta takie wieści! (Kurcze - Pani która się cieszy z pogryzionych korali - BEZCENNE..:diabloti:) Quote
.blueberry. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 To może nasza Grosia trafi niedługo na SZKODNIKI :evil_lol: Naprawdę wspaniale się czyta takie wiadomości :) Quote
EVA2406 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Grosieńka pilnuje domku, bo już wie, że to jej domek. Ale koralików Pani nie jadaj sunieczko ;) Quote
toyota Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Wspaniałe wieści. Warto żyć dla takich chwil i warto pomagać ! Quote
Recommended Posts