dara9 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Avilia']Jest wesoła-rozpruła mi łóżko całe szczęście z tyłu więc nie widać;p Rozpruła je żeby sobie tam z tyłu do tej jamki wejść i leżeć w pościeli;p Na spacerkach wieczornych obszczekuje ludzi którzy chodzą gdzieś w oddali. Pije też normalnie.[/QUOTE] Niezła z niej mądrala ;) No to jak już takie harce urządza to wszystko będzie dobrze :) Quote
Iljova Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Macie rację że będzie dobrze skoro ma takie szalone pomysły. :-) rozbrykała się... :-) Quote
Jasza Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Zaglądamy. Odpukać, ale czyatm, że już chyba wszystko dobrze. Quote
Avilia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Doszły mi pieniążki od: TRIPTI-10zł i reszta pieniążków z konta KOPCIUSZKA-107zł Na koncie Grosi mam obecnie 390zł.Z całej kwoty robię przelew na lecznicę i zaraz sprawdzę ile nam jeszcze długu za Grosię zostało. EDIT. Według moich obliczeń długu Grosi w lecznicy zostało jeszcze 260,56zł!Mam nadzieję,że uda nam się to spłacić... Quote
paulinken Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Avilia']Doszły mi pieniążki od: TRIPTI-10zł i reszta pieniążków z konta KOPCIUSZKA-107zł Na koncie Grosi mam obecnie 390zł.Z całej kwoty robię przelew na lecznicę i zaraz sprawdzę ile nam jeszcze długu za Grosię zostało. Ja dziś wysyłam ostatnie paczki z bazarku i przeleję na Grosię razem z nadwyżkami ewentualnymi za przesyłkę. Quote
Javena Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Avilia']Doszły mi pieniążki od: TRIPTI-10zł i reszta pieniążków z konta KOPCIUSZKA-107zł Na koncie Grosi mam obecnie 390zł.Z całej kwoty robię przelew na lecznicę i zaraz sprawdzę ile nam jeszcze długu za Grosię zostało. EDIT. Według moich obliczeń długu Grosi w lecznicy zostało jeszcze 260,56zł!Mam nadzieję,że uda nam się to spłacić... Z mojego bazarku powinno być 140 zł ,moze wiecej ,bo niektórzy wpłacili dodatkowo. Buster ,dziekuje za utworzenie bazarku.Bez niej ani rusz. Ja ciemnota komputerowa.:) Quote
Mysza2 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A ja zaraz przelewam całość wpłat 225 zł (jeszcze muszę posprawdzać) z mojego bazarku (tak jak obiecałam w tym są koszty przesyłek 47 zł które są moim prezentem dla Grosi) Bardzo dziękuję cioteczkom które wpłaciły z nadwyżkami: Rencia42, Kapsel , Andegawenka, Sonek666, Li1 :loveu::loveu::loveu: Quote
Avilia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Mysza2']A ja zaraz przelewam całość wpłat 225 zł (jeszcze muszę posprawdzać) z mojego bazarku (tak jak obiecałam w tym są koszty przesyłek 47 zł które są moim prezentem dla Grosi)[/QUOTE] O żesz ja Cię kręcę!Ale się uzbierało!Dziewczyny wygląda na to,że chyba uda nam się spłacić całość długu!Nie wierzę własnym oczom!Jesteście cudowne!;););) Quote
Mysza2 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Już poszło 225 zł. Też się cieszę :multi::multi::multi::multi: A jeszcze bardziej będę jak z tym domkiem jurto wypali :thumbs::thumbs: Quote
Buster Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Avila napewno się uda - z bazarku o którym pisała Javena jest już 159 i brakuje tylko jednej wpłaty ;) Grosieńko wszystko dla ciebie kochana psineczko! Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w bazarku! Quote
Avilia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 W takim razie będziemy miały na opłacenie całości długu!Jupi!;););) Dotarły mi pieniążki od: MYSZA2-z bazarku dla Grosi:225zł!;) DZIĘKUJĘ! Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Tylko tak dalej, a będzie wszystko dobrze. :-) Quote
Mysza2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Iljova']Tylko tak dalej, a będzie wszystko dobrze. :-)[/QUOTE] I trzymamy kciuki dzisiaj :thumbs::thumbs: Quote
Avilia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Mysza2']I trzymamy kciuki dzisiaj :thumbs::thumbs:[/QUOTE] Trzymajcie kochane,bo zaraz ruszam na wizytę... Quote
BUDRYSEK Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Avilia']Trzymajcie kochane,bo zaraz ruszam na wizytę...[/QUOTE] "przetrzep" domek dokładnie ;) Quote
Javena Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Buster']Avila napewno się uda - z bazarku o którym pisała Javena jest już 159 i brakuje tylko jednej wpłaty ;) Grosieńko wszystko dla ciebie kochana psineczko! Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w bazarku![/QUOTE] Ooooo żesz,az tyle.? Ciesze się ogromnie. Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Czy coś już wiadomo? Czekam na wiesci mam nadzieję że pozytywne ! Quote
Recommended Posts