Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avilia']Jest wesoła-rozpruła mi łóżko całe szczęście z tyłu więc nie widać;p Rozpruła je żeby sobie tam z tyłu do tej jamki wejść i leżeć w pościeli;p Na spacerkach wieczornych obszczekuje ludzi którzy chodzą gdzieś w oddali.
Pije też normalnie.[/QUOTE]

Niezła z niej mądrala ;) No to jak już takie harce urządza to wszystko będzie dobrze :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły mi pieniążki od:

TRIPTI-10zł
i reszta pieniążków z konta KOPCIUSZKA-107zł

Na koncie Grosi mam obecnie 390zł.Z całej kwoty robię przelew na lecznicę i zaraz sprawdzę ile nam jeszcze długu za Grosię zostało.

EDIT.

Według moich obliczeń długu Grosi w lecznicy zostało jeszcze 260,56zł!Mam nadzieję,że uda nam się to spłacić...

Posted

[quote name='Avilia']Doszły mi pieniążki od:

TRIPTI-10zł

Na koncie Grosi mam obecnie 390zł.Z całej kwoty robię przelew na lecznicę i zaraz sprawdzę ile nam jeszcze długu za Grosię zostało.

Ja dziś wysyłam ostatnie paczki z bazarku i przeleję na Grosię razem z nadwyżkami ewentualnymi za przesyłkę.

Posted

[quote name='Avilia']Doszły mi pieniążki od:

TRIPTI-10zł

EDIT.

Według moich obliczeń długu Grosi w lecznicy zostało jeszcze 260,56zł!Mam nadzieję,że uda nam się to spłacić...

Z mojego bazarku powinno być 140 zł ,moze wiecej ,bo niektórzy wpłacili dodatkowo. Buster ,dziekuje za utworzenie bazarku.Bez niej ani rusz. Ja ciemnota komputerowa.:)

Posted

A ja zaraz przelewam całość wpłat 225 zł (jeszcze muszę posprawdzać) z mojego bazarku (tak jak obiecałam w tym są koszty przesyłek 47 zł które są moim prezentem dla Grosi)
Bardzo dziękuję cioteczkom które wpłaciły z nadwyżkami: Rencia42, Kapsel , Andegawenka, Sonek666, Li1 :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']A ja zaraz przelewam całość wpłat 225 zł (jeszcze muszę posprawdzać) z mojego bazarku (tak jak obiecałam w tym są koszty przesyłek 47 zł które są moim prezentem dla Grosi)[/QUOTE]

O żesz ja Cię kręcę!Ale się uzbierało!Dziewczyny wygląda na to,że chyba uda nam się spłacić całość długu!Nie wierzę własnym oczom!Jesteście cudowne!;););)

Posted

Avila napewno się uda - z bazarku o którym pisała Javena jest już 159 i brakuje tylko jednej wpłaty ;) Grosieńko wszystko dla ciebie kochana psineczko! Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w bazarku!

Posted

[quote name='Buster']Avila napewno się uda - z bazarku o którym pisała Javena jest już 159 i brakuje tylko jednej wpłaty ;) Grosieńko wszystko dla ciebie kochana psineczko! Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w bazarku![/QUOTE]

Ooooo żesz,az tyle.? Ciesze się ogromnie.