Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Chodziło mi o Norel:oops:

o rany, oczywiscie, co za pała ze mnie :splat:
ja tez sobie nie wyobrazam, przeciez miesnie nie uzywane zanikaja, stawy sztywnieja, a ona taka polamana to nawet cwiczyc jej nie mozna...

wczoraj dzwonil piotr w sprawie zdjec, juz podalam muzzy'emu jego numer, prawdopodobnie panowie spotkaja sie jutro na sesji popoludniowej; dzis kolo 10 maja probnie wybudzac norel, zeby sprawdzic, w jakim naprawde stanie sie znajduje i czy pluca same podejma prace; czeka ja bardzo bolesne przebudzenie...

jak cos bede wiedziala to dam znac;

z tymi ogloszeniami w prasie to niezly pomysl, ale tak czy inaczej musimy poczekac na zdjecia malej sojki;

Posted

kakadu napisał(a):
o rany, oczywiscie, co za pała ze mnie :splat:
ja tez sobie nie wyobrazam, przeciez miesnie nie uzywane zanikaja, stawy sztywnieja, a ona taka polamana to nawet cwiczyc jej nie mozna...

wczoraj dzwonil piotr w sprawie zdjec, juz podalam muzzy'emu jego numer, prawdopodobnie panowie spotkaja sie jutro na sesji popoludniowej; dzis kolo 10 maja probnie wybudzac norel, zeby sprawdzic, w jakim naprawde stanie sie znajduje i czy pluca same podejma prace; czeka ja bardzo bolesne przebudzenie...

jak cos bede wiedziala to dam znac;

z tymi ogloszeniami w prasie to niezly pomysl, ale tak czy inaczej musimy poczekac na zdjecia malej sojki;

Boże.. .mam nadzieję,że Jej organizm podejmie walkę o życie:kciuki:. Napisz jeśli dowiesz się czegokolwiek.

Posted

Awit napisał(a):
Mnie się wydaje że się zgodzi, ale dobrze by było ustalić, gdyby domek się znalazł i to stały, że suńka by mogła ją odwiedzić lub zostać odwiedzona po wyzdrowieniu.....

z tego co wiem to norel nie jest zwolenniczka odwiedzania psow po adopcji - to tylko (z czym sie zgadzam) miesza psom w glowach i rozdrapuje stare uczucia zarowno im jak i ludziom, ktorzy zawsze tesknia...

Posted

kakadu napisał(a):
wczoraj dzwonil piotr w sprawie zdjec, juz podalam muzzy'emu jego numer, prawdopodobnie panowie spotkaja sie jutro na sesji popoludniowej

Umówiliśmy się z p. Piotrem, że podjadę na zdjęcia jutro przed 16. Samo robienie zdjęć potrwa pewnie z pół godzinki, potem zostanie kwestia obróbki, ale myślę, że jeśli nic niespodziewanego nie wyskoczy, to zdjęcia powinny być gotowe jutro wieczorem. Jak tylko będą, to wrzucę tutaj linka, z którego będzie można je pobrać.

Posted

muzzy napisał(a):
Umówiliśmy się z p. Piotrem, że podjadę na zdjęcia jutro przed 16. Samo robienie zdjęć potrwa pewnie z pół godzinki, potem zostanie kwestia obróbki, ale myślę, że jeśli nic niespodziewanego nie wyskoczy, to zdjęcia powinny być gotowe jutro wieczorem. Jak tylko będą, to wrzucę tutaj linka, z którego będzie można je pobrać.

wielkie dzieki muzzy :Rose:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Na pewno będzie walczyła.Nie wiem,w jakim jest wieku,ale jeśli ma silny organizm,da radę.
Jedyne co można teraz robić to trzymać kciuki a jeśli ktoś jest wierzący-to i modlić się.

Trzymamy kciuki .... i modlimy się!

... każda pomoc się przyda !!!

Posted

muzzy napisał(a):

Muzzy mnie namówił i jutro razem jedziemy do Krzczonowa na sesję fotograficzną Sojki.

Oby się wyprawa udała i pomogła małej znaleźć fajny dom:happy1:

Posted

bico napisał(a):
Muzzy mnie namówił i jutro razem jedziemy do Krzczonowa na sesję fotograficzną Sojki.

Oby się wyprawa udała i pomogła małej znaleźć fajny dom:happy1:

Super, zafundujcie jej profesjonalną sesję:lol:

Posted

warsawmoo napisał(a):
I co? Wiecie co z Norel?

teraz nic nie wiemy, ale liczymy, że dziś(niedziela) przy okazji fotek dla Sojki, coś się o stanie Norel dowiemy...oby jej się polepszało....