Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może znacie kogoś kto ma konie, stadninę lub coś w tym stylu, takie miejsce byłoby idealne dla Sojki, czasem komuś marzy się psiak towarzysz jazd, a nie wszystkie psy się nadają. Sojka zna te zwierzęta to duży plus.

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
A jeszcze lepiej, gdyby dowiedziała się o tym jak najszybciej, będąc jeszcze w szpitalu - myślę, że dobra wiadomość sprawiłaby, że Norel poczułaby się lepiej :)

oj prawda, dobre wiesci dobrze nastawiaja do zycia, a tego teraz norel najbardziej potrzeba

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
U mnie niestety nie wypaliło :( Przepraszam za zamieszanie, ale warto bylo spróbować.
A co u Norel jakieś wieści nowe?

nie bylo zadnego zamieszania, daj spokoj;
dziekujemy, ze probowalas, to bardzo cenne :)

nie dzwonie do piotra bo nie chce go za czesto nipokoic telefonami, ma teraz sporo na glowie; moze jutro sprobuje;

Posted

zapisuję sobie... takie nieszczęście :shake:
banerek ! ciotki trzeba wkleić no trzeba, sprawa na cito...
dla tych który mają troszkę więcej miejsca w sygnaturce 150x100 mp:

dla tych którzy mają już troszkę zajętego miejsca w sygnaturce 100x100 mp:

Póki co tyle tylko mogę zrobić...

Posted

Cioteczki nie mogę zamieścić banerka, możecie mi napisać krok po kroku jak to zrobić? Kiedyś nie miałam problemów, a teraz cały czas mi nie wychodzi.

Posted

tak mi kociabanda napisala i to dziala:

- Wybierasz banerek i klikasz tuż przy nim lewym klawiszem myszy. Trzymając wciśnięty lewy klawisz najeżdżasz na wybrany banerek, a gdy się podświetli (zaznaczy) puszczasz klawisz myszy.
- Banerek powinien być teraz podświetlony (zaznaczony). Teraz klikasz na nim prawym klawiszem myszy. Wyświetla się ramka z poleceniami. Wybierasz polecenie "KOPIUJ". Zwykłe "kopiuj" nie "kopiuj adres odnośnika" czy jakieś tan inne kopiowania. Zwykłe "kopiuj".
- Teraz wychodzisz z wątku: na górze "szybkie menu" -> "subskrypcje tematów"
- po lewej stronie ekranu ramka: "moje ustawienia" a w niej "edytuj sygnaturę"
- Klikasz na "edytuj sygnaturę". Pojawia się pole edycji sygnatury. W polu tym klikasz prawym przyciskiem myszy. Wyświetla się ramka z poleceniami. Wybierasz polecenie "WKLEJ".
- poniżej pola sygnatury klikasz przycisk "zapisz zmiany"

Posted

ja wciąż czekam na odpowiedź z gazety lokalnej, co do ogłoszenia Sojki:roll:

nie wiem czy to sezon urlopowy czy to te upały ale nic mi wciąż nie odpisali do tej pory:mad: więc im się ponownie przypomniałam...upierdliwa jestem:razz:

Posted

warsawmoo napisał(a):
... i dalej nie wiem :oops: Mój banerek nie działa ... :shake:

Mówiłam tyle razy kup okulary... masz piękny banerek obok "Nie bądź obojętny na krzywdę zwierząt..."tylko trzeba się przyjrzeć:evil_lol:

Posted

warsawmoo napisał(a):
... i dalej nie wiem :oops: Mój banerek nie działa ... :shake:

:glaszcze: kochana, ja ci nie pomoge bo ja ciemna masa jestem....
ale moze skopiowalas niepodlinkowany bannerek? albo sprobuj jeszcze raz?
ale sypnelam pomyslami, co? :oops:

Posted

bico napisał(a):
ja wciąż czekam na odpowiedź z gazety lokalnej, co do ogłoszenia Sojki:roll:

nie wiem czy to sezon urlopowy czy to te upały ale nic mi wciąż nie odpisali do tej pory:mad: więc im się ponownie przypomniałam...upierdliwa jestem:razz:

no to co oni tacy nieogarnieci?
albo tyle maja ogloszen, ze nie daja juz rady?

ja tez nie daje rady - nie dosc, ze klada mi pod oknem jakies rury i ciezkie sprzety rozwalaja asfalt, to jeszcze do tego sie dolaczyl facet ze spalinowa kosą, a okna nie da sie zamknac bo sie udusze i tak bedzie do 16:00 :(

Posted

MaDi napisał(a):
Kakadu jesteś wielka:loveu: Ja miałam problem z zaznaczeniem ale teraz mi się jakoś udało, dziękuję.

to dzieki przepisowi kociabandy - ja tylko wkleilam... :roll:

Posted

kakadu napisał(a):
kochani ja bede dopiero we wtorek (urlop), wiec podrzuccie sojeczke od czasu do czasu - dzieki i milego weekendu

Obiecuje zaglądać.