mari23 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 dodałam Misię na naszą-klasę http://nk.pl/profile/25521947/gallery/album/2/222 Quote
as_ko Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Co tam słychać u rudzielca? Dzisiaj dostałam 2 maile w sprawie Misi przez allegro, ale niestety żadna rodzina się nie nadawała :( Jedni z Warszawy pracują od godz. 7 do 17, a w między czasie sąsiadka by psa wyprowadzała na chwilę. Warunkiem jest, że Misia nie będzie piszczeć, wyć, sikać ani niszczyć w domu jak będzie sama. Nie mieli nigdy psa, ale uważają że pies na pewno się u nich otworzy w ciągu tygodnia :lol: Druga rodzina to ta, która pisała już kiedyś, że chcą ją na wieś. Widząc że już 2 raz aukcję wystawiłam stwierdzili że krzywdzę psa nie oddając jej akurat do nich, bo już by miała dom, a tak "musi gdzieś tam koczować". :angryy: Quote
Sankja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 skąd są ci z warszawy? z jakiej dzielnicy? trzeba im wizyte zrobić i zaproponować coś innego... Quote
as_ko Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Sankja napisał(a):skąd są ci z warszawy? z jakiej dzielnicy? trzeba im wizyte zrobić i zaproponować coś innego... Nie mam pojęcia skąd. Napisałam do nich, pytając o więcej szczegółów itd. Na razie się nie odzywają. Quote
matrioszka2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 W końcu trafią odpowiedni.Dobrze, że ruch w interesie.:cool3: Quote
MaDi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 matrioszka2 napisał(a):W końcu trafią odpowiedni.Dobrze, że ruch w interesie.:cool3: Tylko,że to sztuczny tłok bo się nie nadają:evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dzisiaj wszystko sztuczne - nawet tłok.:evil_lol:Trza się przyzwyczaić. Quote
Akrum Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ważne że w ogóle ruch jest - widać, że Misia się ludziom podoba - to dobry znak :) a przynajmniej może dzięki temu inny psiak znajdzie domek, chcą udomowionego - żeby nie piszczał i nie niszczył - proponujcie psinki z DT :) Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Misiuniu, no co ty się wygłupiasz ! :shake: Na pierwszą wskakuj ; może nie wszyscy jeszcze śpią, a ci co śpią , to rano może cię wypatrzą i domek ci podarują.:lol: Quote
Akrum Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 wczoraj tylko my dwie byłyśmy u Misi?? no co to, cioteczki... czemu nie odwiedzacie naszej Misi?? Quote
Ewanka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Misia piękna jest ... każdy widzi :) Wskakuj na pierwszą po super domek !!!! Quote
funia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Miałam super telefon w spr.Miski .Pani z Wa-wy .Zobaczyła na allegro .Jest poruszona .Wogóle super mi sie rozmawialo . Pani ma swój dom .Dwa psy uratowane .Martwi sie czy zgodziłyby sie ze soba .Na razie przesłałam link do watku i mamy byc w kontakcie . Miska jest agresywna do suk ,które przechodza koło niej .A nie daj boze koło miski .Lilce rzuciła sie do gardła i nie popuszczala.Było bezkrwawo ,ale wrazenie z odgłosami harczenia było niezłe .... Quote
Akrum Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ale może z psami się dogada.... fajnie by było, gdyby trafiła do takiego domku :) Quote
bianka0 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A taki słodki aniołek z wyglądu :evil_lol: Z czasem trochę wyluzuje. Quote
matrioszka2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Matko, diabła tasmańskiego Ci przywlokłam :shake: Quote
mari23 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Akrum napisał(a):wczoraj tylko my dwie byłyśmy u Misi?? no co to, cioteczki... czemu nie odwiedzacie naszej Misi?? wcale nie tylko dwie - ja jestem codziennie, ale co będę pisać.... jak już wszystkie domki zawiodą - mój "w rezerwie" czeka - u mnie piesków dużo, sunia tylko jedna - stara i chora, łagodniutka, jak owieczka i strachliwa biedulka, nikomu krzywdy nie zrobi (ale parę suniek bezdomnych już tu "czasowo" mieszkało, w tym zadziorne;) ) Quote
Akrum Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 dzień dobry Misia :) i jak tam sprawy domku, co? Quote
Jola i Czterołapy Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bardzo przepraszam, ale może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka ??? http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO Quote
funia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 U nas dobrze .Upały zabójcze wiec wszystkie psy lezą i Misia nie jest wyjatkiem .Uaktywniaja sie wieczorem na krótko bo rój komarów nie daje nam wszystkim życ .Gryza na oślep wszędzie .Moja d...pa przez spodnie pogryziona z 30 razy .teraz siedzę i sie drapie .Miska wyłapuje i zjada komary .Musze spróbowac moze są smaczne . Pani Ania z Wa-wy na razie sie nie odzywała .Zobaczymy . Misia jak to Misia ,spokojna i grzeczna .Nazwałabym ja Rozważna i romantyczna .Tak patrzy rozmarzona .....Spacery z 4 letnia Mają to juz nasz stały rytm dnia .starsza pojechala .Więc ja obganiam reszte spacerow . Wczoraj Miśka obaliła trzy pierogi z serem .Wyżebrała je bo Maja jadła .Bardzo jej smakowały .Ciotki lepcie pieogi dla MIśki ,moze z mięskiem ?:cool3: Quote
MaDi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 To się z niej prawdziwa smakoszka zrobiła zaczęła kurczaczkami a teraz pierogi, ciekawe co będzie następne? Quote
bianka0 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 MaDi napisał(a):To się z niej prawdziwa smakoszka zrobiła zaczęła kurczaczkami a teraz pierogi, ciekawe co będzie następne? Funia....... Quote
Sankja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nie ma to jak naleśniki! Za nie Misia da się pokroić! Quote
Recommended Posts