Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tam słychać u rudzielca?
Dzisiaj dostałam 2 maile w sprawie Misi przez allegro, ale niestety żadna rodzina się nie nadawała :(

Jedni z Warszawy pracują od godz. 7 do 17, a w między czasie sąsiadka by psa wyprowadzała na chwilę. Warunkiem jest, że Misia nie będzie piszczeć, wyć, sikać ani niszczyć w domu jak będzie sama. Nie mieli nigdy psa, ale uważają że pies na pewno się u nich otworzy w ciągu tygodnia :lol:

Druga rodzina to ta, która pisała już kiedyś, że chcą ją na wieś. Widząc że już 2 raz aukcję wystawiłam stwierdzili że krzywdzę psa nie oddając jej akurat do nich, bo już by miała dom, a tak "musi gdzieś tam koczować". :angryy:

Posted

Sankja napisał(a):
skąd są ci z warszawy? z jakiej dzielnicy?
trzeba im wizyte zrobić i zaproponować coś innego...

Nie mam pojęcia skąd. Napisałam do nich, pytając o więcej szczegółów itd. Na razie się nie odzywają.

Posted

ważne że w ogóle ruch jest - widać, że Misia się ludziom podoba - to dobry znak :)
a przynajmniej może dzięki temu inny psiak znajdzie domek, chcą udomowionego - żeby nie piszczał i nie niszczył - proponujcie psinki z DT :)

Posted

Miałam super telefon w spr.Miski .Pani z Wa-wy .Zobaczyła na allegro .Jest poruszona .Wogóle super mi sie rozmawialo .
Pani ma swój dom .Dwa psy uratowane .Martwi sie czy zgodziłyby sie ze soba .Na razie przesłałam link do watku i mamy byc w kontakcie .
Miska jest agresywna do suk ,które przechodza koło niej .A nie daj boze koło miski .Lilce rzuciła sie do gardła i nie popuszczala.Było bezkrwawo ,ale wrazenie z odgłosami harczenia było niezłe ....

Posted

Akrum napisał(a):
wczoraj tylko my dwie byłyśmy u Misi??
no co to, cioteczki... czemu nie odwiedzacie naszej Misi??

wcale nie tylko dwie - ja jestem codziennie, ale co będę pisać....
jak już wszystkie domki zawiodą - mój "w rezerwie" czeka - u mnie piesków dużo, sunia tylko jedna - stara i chora, łagodniutka, jak owieczka i strachliwa biedulka, nikomu krzywdy nie zrobi (ale parę suniek bezdomnych już tu "czasowo" mieszkało, w tym zadziorne;) )

Posted

U nas dobrze .Upały zabójcze wiec wszystkie psy lezą i Misia nie jest wyjatkiem .Uaktywniaja sie wieczorem na krótko bo rój komarów nie daje nam wszystkim życ .Gryza na oślep wszędzie .Moja d...pa przez spodnie pogryziona z 30 razy .teraz siedzę i sie drapie .Miska wyłapuje i zjada komary .Musze spróbowac moze są smaczne .
Pani Ania z Wa-wy na razie sie nie odzywała .Zobaczymy .
Misia jak to Misia ,spokojna i grzeczna .Nazwałabym ja Rozważna i romantyczna .Tak patrzy rozmarzona .....Spacery z 4 letnia Mają to juz nasz stały rytm dnia .starsza pojechala .Więc ja obganiam reszte spacerow .
Wczoraj Miśka obaliła trzy pierogi z serem .Wyżebrała je bo Maja jadła .Bardzo jej smakowały .Ciotki lepcie pieogi dla MIśki ,moze z mięskiem ?:cool3: