E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Misia jest polecana ludziom dzwoniącym jeszcze za ślicznotką Lilą, do której jest podobna i Madallena ją poleca dzwoniącym po Pipi - o ile są sensowni, ale Pipek pod tym względem trochę ma pecha. Quote
as_ko Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 E-S napisał(a):Misia jest polecana ludziom dzwoniącym jeszcze za ślicznotką Lilą, do której jest podobna i Madallena ją poleca dzwoniącym po Pipi - o ile są sensowni, ale Pipek pod tym względem trochę ma pecha. To super, tylu chętnym dzwoniło i pisało w jej sprawie, a nikt się nie nadawała albo rezygnował jak poznawał sunie bliżej. Czego rudzielec nie ma jakoś szczęścia? P.S. Witaj z powrotem :) Quote
as_ko Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Dziewczyny słuchajcie a może wykupimy Misi pakiet ogłoszeń na bazarku, chociażby taki za 5 zł (30 ogłoszeń)? Ja niestety wyjeżdżam w niedziele w nocy i nie będę miała kiedy tego zorganizować, może ktoś inny by się tym zajął? Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 A to ona nie ma ogłoszeń ? Coś przegapiłam najwyraźniej. Ja kupię, dajcie link na bazarek jakiś ogłoszeniowy. Quote
as_ko Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='E-S']A to ona nie ma ogłoszeń ? Coś przegapiłam najwyraźniej. Ja kupię, dajcie link na bazarek jakiś ogłoszeniowy. No właśnie i ja się dopiero zorientowałam ze ona ma tylko allegro :( Jak byś mogła to byłoby super :) To jest link do jednego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/190525-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-d%C5%82ug-Zulusa-5z%C5%82-komplet-do-31.08!!! Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zamówiłam. Przydałoby jej się jeszcze gumtree na woj mazowieckie, tam najwięcej psiaków idzie. Spróbuję ja sama to zrobić. Może do jutro wydłubię ... beznadziejna w tym jestem wyjątkowo. Quote
as_ko Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 E-S napisał(a):Zamówiłam. Przydałoby jej się jeszcze gumtree na woj mazowieckie, tam najwięcej psiaków idzie. Spróbuję ja sama to zrobić. Może do jutro wydłubię ... beznadziejna w tym jestem wyjątkowo. Ale w tych 30 ogłoszeniach jest tez ogłoszenie na gumtree. Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 as_ko napisał(a):Ale w tych 30 ogłoszeniach jest tez ogłoszenie na gumtree. Ale pewnie na woj śląskie ... bo dziewczyny stamtąd. Zapytam. Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Kopiuję stąd : http://www.bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=262&pid=4562#pid4562 'Madallena' pid='4562' dateline='1281780624' napisał(a): Miske wysle do domu na Bielanach. kot jest. Babka ma wnuczke i synka 17 letniego ale z glosu brzmiala bardzo mlodo. :) (...) Reszta postu może mało zrozumiała, ale to dlatego, że odnosi się do naszej rozmowy telefonicznej :) Quote
as_ko Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='E-S']Kopiuję stąd : http://www.bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=262&pid=4562#pid4562 Reszta postu może mało zrozumiała, ale to dlatego, że odnosi się do naszej rozmowy telefonicznej :) Ale że co? Bo ja nie za bardzo rozumiem :D Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 as_ko napisał(a):Ale że co? Bo ja nie za bardzo rozumiem :D No że jest chętny na wyadoptowaną Lilkę dom na Bielanach, no nie ? I Madallena podsyła im Misię. A reszta postu, którą wyciachałam dotyczy domku, który chciał Lilkę, ale zrezygnowali bo chcą sunię 15-20 kg, Madallena im wobec tego podesłała Kropkę. Noe wiem, że to mało zrozumiałe, ale tak to jest jak się gada przez telefon i równocześnie pisze ... Quote
matrioszka2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cześć, banitko.:lol: Widzę, że energia Cię rozpiera.:eviltong: Quote
as_ko Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 E-S napisał(a):No że jest chętny na wyadoptowaną Lilkę dom na Bielanach, no nie ? I Madallena podsyła im Misię. A reszta postu, którą wyciachałam dotyczy domku, który chciał Lilkę, ale zrezygnowali bo chcą sunię 15-20 kg, Madallena im wobec tego podesłała Kropkę. Noe wiem, że to mało zrozumiałe, ale tak to jest jak się gada przez telefon i równocześnie pisze ... Rozumiem :) miejmy nadzieję że ten dom się charakteru miśkowego nie wystraszy. Quote
MaDi Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Czyli jest kolejna szansa na domek dla Misi? Quote
E-S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Oby Madi, oby. Dom jest niesprawdzony, tak więc to na razie kijem na wodzie pisane. Ale lepszy rydz niż nic że pozostanę w konwencji przysłów. Quote
E-S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Misia dzisiaj czesze kudełki, rzęsy podkręca, nabłyszcza się olejkiem norkowym i poleruje pazurki - ma profesjonalną sesję fotograficzną laleczka :) Dobrze, że pogoda piękna. Quote
E-S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 MaDi napisał(a):A zęby wybielone?:evil_lol: no masz ... zadzwonię może, żeby nie zapomniała ? Quote
MaDi Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Uważam,że powinnaś jak szaleć to na całego;):evil_lol: Quote
E-S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 MaDi napisał(a):Uważam,że powinnaś jak szaleć to na całego;):evil_lol: Masz rację, dzwonię :) Quote
E-S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Funia pyta, czy Misi cipkę umyć, tak na wszelki wypadek, bo z tymi profesjonalnymi fotografami to nigdy nie wiadomo co będą chcieli obfocić i co uznają za konieczne :) Quote
as_ko Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Jak już będą zdjęcia super ładne to je podmienię na allegro jak wrócę :) Quote
E-S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Po sesji, Muzzy ponoć ma fantastyczne podejście do psiaków no i profesjonalny sprzęcior tudzież nieocenione talenta - foty ponoć rzucają na glebę, są cudne. Misia ma oczywiście najpiękniejsze. Po obrobieniu - gdzieś koło wtorku - będziemy je mieć. To powstawiamy gdzie kto może w ogłoszeniach. Quote
MaDi Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kurcze dopiero przeczytałam o tym myciu:lol: Byłam pewna,że to ma być sesja adopcyjna a nie matrymonialna:evil_lol: Quote
Recommended Posts