as_ko Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Andzike']Mail od przyszłego (mam nadzieję;) domku Misi: Więc czekamy na wizyte przedadopcyjna i jeśli bedzie ok to czekamy na Misie. Dla nas jest ważne żeby sunia nie była agresywna a z reszta mam nadzieje ze sobie poradzimy. Osoba z Nowego Sącza do sprawdzenia domku potrzebna na gwałt!!!! :D :D :D Może zmienić tytuł? Dostałam wiadomość od Szami z Nowego Sącza, że będzie mogła sprawdzić domek Misi. :multi: W związku z tym że ty Andzike masz kontakt z tą Panią to proszę Cię żebyś skontaktowała się z Szami przez pw, wysłała jej numer telefonu, adres itp. Ok? Quote
Andzike Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 as_ko napisał(a):Dostałam wiadomość od Szami z Nowego Sącza, że będzie mogła sprawdzić domek Misi. :multi: W związku z tym że ty Andzike masz kontakt z tą Panią to proszę Cię żebyś skontaktowała się z Szami przez pw, wysłała jej numer telefonu, adres itp. Ok? Bosko :D :D :D Przekaże wszystko :) właśnie do Szami pisałam na mapie dogo :D Quote
Akrum Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 super :) fajnie by było, gdyby wizyta się udała, gdyby wypadła cudownie i Misia będzie miała domek :) Quote
Andzike Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='MaDi']Wiadomo już kiedy będzie wizyta? Jeszcze nie, czekam na nr telefonu od Pani, przekaże Szami i wtedy się jakoś umówią :) EDIT: Numer do Pani poleciał juz do Szami na pw :) Quote
funia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Miałam fajny tel.w spr.Misi .Pani niedługo wejdzie na watek .Jest bardzo zainteresowana . Quote
Andzike Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 funia napisał(a):Miałam fajny tel.w spr.Misi .Pani niedługo wejdzie na watek .Jest bardzo zainteresowana . Oooo ;) Kolejny zainteresowany domek?? :) Super :D Quote
MaDi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 funia napisał(a):Miałam fajny tel.w spr.Misi .Pani niedługo wejdzie na watek .Jest bardzo zainteresowana . Zapraszamy główną zainteresowaną. Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Akrum napisał(a):to kiedy będzie wizyta robiona?? No właśnie, ma ktoś może telefon do Szami? Pani wysłała maila, że czeka na wizytę ;) Quote
as_ko Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Ja niestety nie mam numeru do Szami. W wiadomości, która od niej wcześniej dostałam napisała: "Ponieważ mam czas dopiero późnym wieczorem tak ok. 22.00 proszę się nie denerwować." Prosiła żebym podała jej numer telefonu do siebie, ale ja mam ostatnio problem z zasięgiem w telefonie bo coś się psuje w tym gracie i często nie można się do mnie dodzwonić, więc może któraś z Was poda jej swój numer na PW to Szami zadzwoni. Quote
ataK Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No proszę, Nowy Sącz się niedługo "zapsi" na amen ;) Od soboty mam u siebie Myszkę wziętą z Mielca od Kaskadaffik. Wizytę przed robiła u mnie właśnie Szami :) Moja Myszka jest cudowna! Trzymam kciuki, żeby i Misi się powiodło. Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ok, to ja wyślę swój nr do Szami i będę czekać na info :) Quote
funia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Wizyta uwówiona na jutro na godz 17 . Wizyte zrobi zbanowana :shake: E-S .Ewentualny odbiór Misi z hoteliku umówiony na sobote na godz 18 .;) Quote
MaDi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 funia napisał(a):Wizyta uwówiona na jutro na godz 17 . Wizyte zrobi zbanowana :shake: E-S .Ewentualny odbiór Misi z hoteliku umówiony na sobote na godz 18 .;) Mam nadzieję,że wszystko wypadnie pomyślnie. Quote
Akrum Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 to trzymamy dzisiaj mocno kciukasy za domek, żeby wizyta wypadła superaśnie, a ludzie okazali się cudownymi i kochającymi zwierzaki ludźmi :) Quote
matrioszka2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Pani jest z Lublina.Mieszka sama w bloku. Ze wstępnych konsultacji z E-S można mniemać, że takie dwie Damy mogą się całkiem dobrze "spasować".Wszystkiego dowiemy się wieczorem. Quote
MaDi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 matrioszka2 napisał(a):Pani jest z Lublina.Mieszka sama w bloku. Ze wstępnych konsultacji z E-S można mniemać, że takie dwie Damy mogą się całkiem dobrze "spasować".Wszystkiego dowiemy się wieczorem. Byłoby wspaniale. Quote
funia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ja tez trzymam kciuki ,zeby tylko Miska nie dała plamy ...( lubi powarczec na obcych i zęby pokazac ) Quote
funia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Sory ,ze tak pózno ale nie miałam dostepu do neta . Ewa dzwoniła .Domek dla Misi to domek marzenie .Rodzina ta zawsze przygarniała biedne psy . Przepraszam ,ale musze uciekac z dogo .Jutro napisze więcej jak Misia pojedzie . Quote
as_ko Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 funia napisał(a):Sory ,ze tak pózno ale nie miałam dostepu do neta . Ewa dzwoniła .Domek dla Misi to domek marzenie .Rodzina ta zawsze przygarniała biedne psy . Przepraszam ,ale musze uciekac z dogo .Jutro napisze więcej jak Misia pojedzie . Świetna wiadomość :) Czyli teraz trzymamy kciuki żeby rudzielec jak najszybciej zaaklimatyzował się w nowym domu i nie sprawiał swojej nowej pani problemów. Quote
bianka0 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Powodzenia Misiu.:p Jak wszystko pójdzie dobrze, będzie niezły ruch w adopcjach u funi :lol: Quote
ataK Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Cieszę się bardzo :) Moja Myszka przyjechała do Sącza tydzień temu w sobotę, dziś kolejna, oby tak dalej :) Quote
Recommended Posts