Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Andzike']Mail od przyszłego (mam nadzieję;) domku Misi:

Więc czekamy na wizyte przedadopcyjna i jeśli bedzie ok to czekamy na
Misie. Dla nas jest ważne żeby sunia nie była agresywna a z reszta mam nadzieje ze sobie poradzimy
.

Osoba z Nowego Sącza do sprawdzenia domku potrzebna na gwałt!!!! :D :D :D Może zmienić tytuł?

Dostałam wiadomość od Szami z Nowego Sącza, że będzie mogła sprawdzić domek Misi. :multi:
W związku z tym że ty Andzike masz kontakt z tą Panią to proszę Cię żebyś skontaktowała się z Szami przez pw, wysłała jej numer telefonu, adres itp. Ok?

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_ko napisał(a):
Dostałam wiadomość od Szami z Nowego Sącza, że będzie mogła sprawdzić domek Misi. :multi:
W związku z tym że ty Andzike masz kontakt z tą Panią to proszę Cię żebyś skontaktowała się z Szami przez pw, wysłała jej numer telefonu, adres itp. Ok?

Bosko :D :D :D Przekaże wszystko :) właśnie do Szami pisałam na mapie dogo :D

Posted

[quote name='MaDi']Wiadomo już kiedy będzie wizyta?

Jeszcze nie, czekam na nr telefonu od Pani, przekaże Szami i wtedy się jakoś umówią :)

EDIT: Numer do Pani poleciał juz do Szami na pw :)

Posted

funia napisał(a):
Miałam fajny tel.w spr.Misi .Pani niedługo wejdzie na watek .Jest bardzo zainteresowana .

Zapraszamy główną zainteresowaną.

Posted

Ja niestety nie mam numeru do Szami. W wiadomości, która od niej wcześniej dostałam napisała: "Ponieważ mam czas dopiero późnym wieczorem tak ok. 22.00 proszę się nie denerwować." Prosiła żebym podała jej numer telefonu do siebie, ale ja mam ostatnio problem z zasięgiem w telefonie bo coś się psuje w tym gracie i często nie można się do mnie dodzwonić, więc może któraś z Was poda jej swój numer na PW to Szami zadzwoni.

Posted

No proszę, Nowy Sącz się niedługo "zapsi" na amen ;) Od soboty mam u siebie Myszkę wziętą z Mielca od Kaskadaffik. Wizytę przed robiła u mnie właśnie Szami :) Moja Myszka jest cudowna! Trzymam kciuki, żeby i Misi się powiodło.

Posted

funia napisał(a):
Wizyta uwówiona na jutro na godz 17 . Wizyte zrobi zbanowana :shake: E-S .Ewentualny odbiór Misi z hoteliku umówiony na sobote na godz 18 .;)

Mam nadzieję,że wszystko wypadnie pomyślnie.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Pani jest z Lublina.Mieszka sama w bloku. Ze wstępnych konsultacji z E-S można mniemać, że takie dwie Damy mogą się całkiem dobrze "spasować".Wszystkiego dowiemy się wieczorem.

Byłoby wspaniale.

Posted

Sory ,ze tak pózno ale nie miałam dostepu do neta .
Ewa dzwoniła .Domek dla Misi to domek marzenie .Rodzina ta zawsze przygarniała biedne psy .
Przepraszam ,ale musze uciekac z dogo .Jutro napisze więcej jak Misia pojedzie .

Posted

funia napisał(a):
Sory ,ze tak pózno ale nie miałam dostepu do neta .
Ewa dzwoniła .Domek dla Misi to domek marzenie .Rodzina ta zawsze przygarniała biedne psy .
Przepraszam ,ale musze uciekac z dogo .Jutro napisze więcej jak Misia pojedzie .

Świetna wiadomość :) Czyli teraz trzymamy kciuki żeby rudzielec jak najszybciej zaaklimatyzował się w nowym domu i nie sprawiał swojej nowej pani problemów.