Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Namęczyłaś się ale z takimi zdjęciami to jest COŚ.

Wiesz, problem jest taki, że mój linux i jego zabezpieczenia traktują allegro jak stronę szkodliwą, spamową - co wstawiłam coś, cokolwiek w tabelę - wywalało mnie ze strony, wylogowywało i blokowało ... makabra, męczyliśmy się z przejściem do dalszych etapów i ja i mój TZ - informatyk, który cierpliwie odblokowywał, ale o ile projekt i linki do zdjęć zrobiłam szybko - o tyle wiesz, samo umieszczenie aukcji, to cholerne "wystaw" i "dalej" - no za nic w świecie ...

Też mam nadzieję, że zdjęcia przepiekne zrobią swoje:)
allegro wystawiłam wiecie, to jakieś pogrubione, <podświetlone i wyróznione i coś tam, że się będzie wyświetlać w 1 części kategorii. Zapomniałam jak to się nazywa. Na 14 dni.

Mam nadzieję, że telefony się będą urywać i jeszcze parę piesków od Funi się może załapie na domki przy okazji.

Posted

To nie jest trudne, wystawić aukcję na allegro - to mój system, linux jest trudny.
Ale przez windę i jej padaczkę i wieszanie wieczne i nieustanne utraty dokumentów - Billowi Gatesowi nabijać kieszeni nie będę.
Ale nie przeginajcie pałki z tym biciem braw itp. Bez przesady. Naprawdę żadne aj waj, tylko upierdliwe.
Będę w nast. tyg. w Zamościu, to odwiedzę Miśkę rudą :)

Posted

E-S napisał(a):
To nie jest trudne, wystawić aukcję na allegro ...
Ale nie przeginajcie pałki z tym biciem braw itp. Bez przesady. Naprawdę żadne aj waj ...

No dobra - żartowałam z tym Twoim allegro ... naprawdę żadne aj waj :diabloti:
Przegięłam pałkę .:evil_lol:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No dobra - żartowałam z tym Twoim allegro ... naprawdę żadne aj waj :diabloti:
Przegięłam pałkę .:evil_lol:

No a nie? Mam nadzieję, że praca mi nie odbierze czasu na odwiedziny u rudej :)

Posted

Dzisiaj miałam przyjemność poznać Misię osobiście. Jest śliczna i taka malusieńka - na zdjęciach wygląda na większą, a jest postury takiego większego kociaka.
Pięknie chodzi na smyczy, dała mi się pogłaskać bezproblemowo, ale widać, że biedactwo po ciężkich przejściach - trzeba jej wyrozumiałych ludzi i czasu, żeby stała się wesołym psiakiem.
Naprawdę jest prześliczna.

Posted

Kroook napisał(a):
Dzisiaj miałam przyjemność poznać Misię osobiście. Jest śliczna i taka malusieńka - na zdjęciach wygląda na większą, a jest postury takiego większego kociaka.
Pięknie chodzi na smyczy, dała mi się pogłaskać bezproblemowo, ale widać, że biedactwo po ciężkich przejściach - trzeba jej wyrozumiałych ludzi i czasu, żeby stała się wesołym psiakiem.
Naprawdę jest prześliczna.

Mnie się nie dała pogłaskać, warczała na mnie. Może dlatego że przywiozłam jej konkurencję :evil_lol:

Posted

[quote name='plastelina']no zdjęcie Misi plażowiczki wymiata wszystko:)

Nie zgodzę się, żywa i szczera nienawiść do upierdliwca Bugiego zmobilizowała Misię do pokazania całkiem nowego imidżu, zresztą, sami popatrzcie jaka ożywiona bo tylko patrzy jak by go tu rąbnąć :evil_lol:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

E-S napisał(a):
Poszukujemy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Misi w Dobroniu pod Łodzią :)

Ciekawa jestem co z tego wyniknie, niestety nie znam nikogo z tamtych okolic.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
As_ko zmień , proszę, tytuł ... w związku z powyższym.

Tytuł zmieniony. Ciekawe czy to jakiś fajny domek się kroi dla rudzielca :)