MaDi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='E-S']A ja się mordowałam z allegro Misi ... na linuxie zrobienie czegokolwiek łatwe nie jest. Namiary podałam do Funi. http://allegro.pl/show_item.php?item=1199834759 Namęczyłaś się ale z takimi zdjęciami to jest COŚ. Quote
E-S Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 MaDi napisał(a):Namęczyłaś się ale z takimi zdjęciami to jest COŚ. Wiesz, problem jest taki, że mój linux i jego zabezpieczenia traktują allegro jak stronę szkodliwą, spamową - co wstawiłam coś, cokolwiek w tabelę - wywalało mnie ze strony, wylogowywało i blokowało ... makabra, męczyliśmy się z przejściem do dalszych etapów i ja i mój TZ - informatyk, który cierpliwie odblokowywał, ale o ile projekt i linki do zdjęć zrobiłam szybko - o tyle wiesz, samo umieszczenie aukcji, to cholerne "wystaw" i "dalej" - no za nic w świecie ... Też mam nadzieję, że zdjęcia przepiekne zrobią swoje:) allegro wystawiłam wiecie, to jakieś pogrubione, <podświetlone i wyróznione i coś tam, że się będzie wyświetlać w 1 części kategorii. Zapomniałam jak to się nazywa. Na 14 dni. Mam nadzieję, że telefony się będą urywać i jeszcze parę piesków od Funi się może załapie na domki przy okazji. Quote
MaDi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To rzeczywiście musiałaś się namęczyć tym bardziej:klacz::klacz::klacz: Quote
matrioszka2 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Cudownie, że zrobiłaś allegro.Cudownie tym bardziej, że czasu brakuje, a doba za krótka. Quote
E-S Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To nie jest trudne, wystawić aukcję na allegro - to mój system, linux jest trudny. Ale przez windę i jej padaczkę i wieszanie wieczne i nieustanne utraty dokumentów - Billowi Gatesowi nabijać kieszeni nie będę. Ale nie przeginajcie pałki z tym biciem braw itp. Bez przesady. Naprawdę żadne aj waj, tylko upierdliwe. Będę w nast. tyg. w Zamościu, to odwiedzę Miśkę rudą :) Quote
matrioszka2 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 E-S napisał(a):To nie jest trudne, wystawić aukcję na allegro ... Ale nie przeginajcie pałki z tym biciem braw itp. Bez przesady. Naprawdę żadne aj waj ... No dobra - żartowałam z tym Twoim allegro ... naprawdę żadne aj waj :diabloti: Przegięłam pałkę .:evil_lol: Quote
E-S Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 matrioszka2 napisał(a):No dobra - żartowałam z tym Twoim allegro ... naprawdę żadne aj waj :diabloti: Przegięłam pałkę .:evil_lol: No a nie? Mam nadzieję, że praca mi nie odbierze czasu na odwiedziny u rudej :) Quote
Kroook Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dzisiaj miałam przyjemność poznać Misię osobiście. Jest śliczna i taka malusieńka - na zdjęciach wygląda na większą, a jest postury takiego większego kociaka. Pięknie chodzi na smyczy, dała mi się pogłaskać bezproblemowo, ale widać, że biedactwo po ciężkich przejściach - trzeba jej wyrozumiałych ludzi i czasu, żeby stała się wesołym psiakiem. Naprawdę jest prześliczna. Quote
as_ko Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Zdjęcia rudzielca super :) Ja się tu zabrałam już za wymianę zdjęć w allegro tym co Misia już ma, a tu widzę że nie potrzebnie. Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kroook napisał(a):Dzisiaj miałam przyjemność poznać Misię osobiście. Jest śliczna i taka malusieńka - na zdjęciach wygląda na większą, a jest postury takiego większego kociaka. Pięknie chodzi na smyczy, dała mi się pogłaskać bezproblemowo, ale widać, że biedactwo po ciężkich przejściach - trzeba jej wyrozumiałych ludzi i czasu, żeby stała się wesołym psiakiem. Naprawdę jest prześliczna. Mnie się nie dała pogłaskać, warczała na mnie. Może dlatego że przywiozłam jej konkurencję :evil_lol: Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Bo Misia wie, że im więcej psiaków w hoteliku, tym mniej czasu dla niej :) dlatego warczała :) Quote
plastelina Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 no zdjęcie Misi plażowiczki wymiata wszystko:) Quote
matrioszka2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 .... i wmiata na mój nowy bazarek . http://www.dogomania.pl/threads/191500-Maxi-bazar-na-mini-Misi%C4%99.Do-10-wrze%C5%9Bnia-godz.19.00?p=15249611#post15249611 Quote
E-S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='plastelina']no zdjęcie Misi plażowiczki wymiata wszystko:) Nie zgodzę się, żywa i szczera nienawiść do upierdliwca Bugiego zmobilizowała Misię do pokazania całkiem nowego imidżu, zresztą, sami popatrzcie jaka ożywiona bo tylko patrzy jak by go tu rąbnąć :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Byłam pewna,że ona jest w hotelu dla psów, nie wiedziałam,że przyjmują wampiry. Quote
E-S Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zrobiłam jej kilkadziesiąt zdjęć, jak będę miała czas to jeszcze wieczorem powstawiam. Quote
E-S Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 i łagodnie i lekko już przestraszona, bo wicher i ciemno się zrobiło .... Quote
E-S Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Poszukujemy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Misi w Dobroniu pod Łodzią :) Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 E-S napisał(a):Poszukujemy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Misi w Dobroniu pod Łodzią :) Ciekawa jestem co z tego wyniknie, niestety nie znam nikogo z tamtych okolic. Quote
matrioszka2 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 As_ko zmień , proszę, tytuł ... w związku z powyższym. Quote
as_ko Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 matrioszka2 napisał(a):As_ko zmień , proszę, tytuł ... w związku z powyższym. Tytuł zmieniony. Ciekawe czy to jakiś fajny domek się kroi dla rudzielca :) Quote
Recommended Posts