E-S Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 :) to fakt, własne psy choćby były najbrzydsze paszczury - zawsze kocha się najbardziej. A ja Wam powiem, że im większa, brzydsza, chora i łysa bida - tym bardziej mi serce kradnie ... takie zboczenie. Quote
MaDi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 E-S napisał(a)::) to fakt, własne psy choćby były najbrzydsze paszczury - zawsze kocha się najbardziej. A ja Wam powiem, że im większa, brzydsza, chora i łysa bida - tym bardziej mi serce kradnie ... takie zboczenie. To dobre zboczenie:evil_lol: jest tyle psów i jeszcze dłuuugo będzie,które szukają domów nastawiając się na towarzystwo tylko rasowego psa skazujemy je z góry na potępienie. Quote
matrioszka2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Całkiem możliwe, że weźmie sobie Twoją uwagę do serca ... ;) Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 matrioszka2 napisał(a):Całkiem możliwe, że weźmie sobie Twoją uwagę do serca ... ;) Tylko niech sobie ją weźmie na poważnie :mad: Misia jest bardzo wybredna. Quote
E-S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 bianka0 napisał(a): Misia jest bardzo wybredna. Wiadomo, hrabianka :) Arystokratyczny domek dla panny hrabianki pilnie potrzebny :) Czekam i czekam na te zdjęcia od Muzziego ... nie mogę się doczekać. Ciekawość mnie zżera po prostu. Quote
matrioszka2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No i co ? Zapiera dech ? No to teraz domki ustawiają się w kolejce ... ;) Proszę się nie pchać :mad: Muzzy, jak Ty patrzysz , że TO widzisz ?:Rose::Rose::Rose: Quote
E-S Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Zdjęcia przepiękne - a Misia ... brak słów po prostu :) Przyłączam się do podziękowań Matrioszki :loveu: Quote
Akrum Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 o jejku, jaka piękność :) zdjęcia są superanckie, teraz po Misie rozdzwonią się telefony :) Quote
bianka0 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jaka słodka, kto by pomyślał, że to taka diablica. Pieski upodabniają się z wyglądu i charakteru nie tylko do właścicieli, ale też do sponsorek :diabloti: Quote
E-S Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ale no Bianka, ale no jaka diablica, no weź ... niunia śliczna wypłoszona, żadna tam diablica. Quote
matrioszka2 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 bianka0 napisał(a):Jaka słodka, kto by pomyślał, że to taka diablica. Pieski upodabniają się z wyglądu i charakteru nie tylko do właścicieli, ale też do sponsorek :diabloti: Udam, że nie dostrzegłam tego postu ... tak mi jakoś umknął ...:obrazic: Quote
matrioszka2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ruda ...:razz: Tylko cię na chwilę z oka spuścić i już spadasz, no ....:mad: Quote
MaDi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 matrioszka2 napisał(a):Ruda ...:razz: Tylko cię na chwilę z oka spuścić i już spadasz, no ....:mad: No to hop. Quote
Akrum Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 i ja się przyszłam do Misi przywitać, bo mnie tu od piątku nie było, ale już cię Misiu głasze i daje wielkiego całuska w nosek :) Quote
E-S Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Akrum']i ja się przyszłam do Misi przywitać, bo mnie tu od piątku nie było, ale już cię Misiu głasze i daje wielkiego całuska w nosek :) A ja się mordowałam z allegro Misi ... na linuxie zrobienie czegokolwiek łatwe nie jest. Namiary podałam do Funi. http://allegro.pl/show_item.php?item=1199834759 Quote
Recommended Posts