Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta nasza Misia powinna nazywać się Papillon, bo jest krucha i delikatna, i lekuchna , jak motylek. Kilka lekcji dobrych manier i też będzie z niej księżniczka.
Akrum, nie odpuszczaj. :thumbs:My też rozsyłamy i promujemy.;)

Posted

Wybaczcie ,ale zdjęc dzisiaj nie będzie .Postaram sie jak najszybciej to zrobic .
Byłysmy dzisiaj ( jak co dzień ) na spacerze ,ona wtedy ożywia sie bardzo i jest wesoła .
Nie uwierzyłybyscie jakie robi kupy .....Myslałam ,ze to nie możliwe aby taki pies jak ona zrobił kupę wielkosci ON .Ale to prawda

Posted

właśnie weszłam tu żeby się zapytać o allegro, ale widzę że już o tym pomyślałyście. ja zdolności pisarskich nie mam żadnych więc jak już Asia się namęczy nad tekstem to sobie pozwolę go skopiować, dobrze?do innych ogłoszeń

Posted

Wielkimi zdolnościami się nie wykazałam, ale tekst poleciał już do As_ko; ona ma ładnie ubrać go w zdjęcia (liczymy na nowe, "stojące" od funi, żeby było widać jaka duża jest przy człowieku).
As_ko , ostatecznie mogą być te z postu 28.:roll:

Posted

Niestety ostnio mój dostep do neta jest słaby .Zapuł sie modem komórkowy .I nic nie napiszę bedąc hoteliku .A jak zajezdzam do domu to jest godzina 22,23 .
Wstawię więc te co wczoraj zrobiłam .Niestety ni8e miałam nikogo kto mógłby potrzymac Misię do zdjęcia przy nodze .Byłam wczoraj sama w hoteliku .A pózniej lało wiec z fot nici .
Zara foty .

Posted

Misia kest kruszynka .SIęga do połowy łydki ,albo nawet jeszcze niżej .
Jesli uda mi sie to moze zrobie dzisiaj fotę przy nodze .U nas leje cały dzień ...

Posted

bianka0 napisał(a):
Piękna jest Misia, trochę jak jamnik długowłosy z nietypowym umaszczeniem.;)

Coś mi się wydaje, że ktoś tu szuka nowego jamniora:evil_lol:;)?

Posted

MaDi napisał(a):
Coś mi się wydaje, że ktoś tu szuka nowego jamniora:evil_lol:;)?

Sonia jedzie jutro do domu, więc mogłabym wziąć na tymczas kolejnego jamniorka,ale w domu mam już postawione twardo ultimatum. Musiałabym go znaleźć pod swoim płotem :evil_lol:

Posted

bianka0 napisał(a):
Sonia jedzie jutro do domu, więc mogłabym wziąć na tymczas kolejnego jamniorka,ale w domu mam już postawione twardo ultimatum. Musiałabym go znaleźć pod swoim płotem :evil_lol:

To się da załatwić:cool3:

Posted

[quote name='as_ko']Wspólnymi siłami z Matrioszką udało nam się stworzyć rudzielcowi allegro: http://allegro.pl/item1168019874_misia_sliczna_malutka_ruda_suczka_szuka_domu.html :)

cudne to allegro, aż się poryczałam:-(...

a co do ultimatum i znalezionych pod płotem piesków.... mój płot czeka "w rezerwie" ;)

ja mam taką metodę - na lawinę wyrzutów odpowiadam (po cierpliwym wysłuchaniu:evil_lol:) - tylko jedno zdanie:"to go (ją) wyrzuć na ulicę, bo ja nie wyrzucę"...
no i mam siedem..... tych "krótkiego pobytu" co domek znalazły było też niemało, pewnie kilkanaście...