Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ piszę na forum pierwszy raz więc witam wszystkich. Jeśli można proszę o nr konta na którę mogłabym przesyłać trochę grosików dla Lorda. Wysłałam już dyszkę na konto AFN ale może mogłabym bardziej bezpośrednio go wspomóc w miarę moich skromnych możliwości.
Mój piesio był podobny do Lorda, różnił się tylko umaszczeniem. Jeśli tylko będę w stanie, będę wspomagać Lorda dopóki nie znajdzie domku.
Od jakiegoś czasu szwendam się po forum a głównie po wątkach świętokrzyskich i widzę, że robicie naprawdę WIELKĄ ROBOTĘ.:Rose::Rose::Rose:

Posted

Juz wysłałam. Dziękujemy bardzo!!

Sylwia, chyba trzeba zmienic tytul... bo Lord ma zrobione badania. Teraz trzeba go podpasc i wygonic do nowego domku ;)

Posted

Linssi napisał(a):
Juz wysłałam. Dziękujemy bardzo!!

Sylwia, chyba trzeba zmienic tytul... bo Lord ma zrobione badania. Teraz trzeba go podpasc i wygonic do nowego domku ;)

Masz jakis pomysł?

Posted

Lord ogloszony poki co na dolnoslaskie i mazowieckie, plus allegro na 5 wojewodztw. Pozniej zrobie ogloszenia jeszcze na inne wojewodztwa.
Prosze o kciuki!!!

Posted

Jeżeli chodzi o Lorda, to możemy liczyć tylko na ludzi o dobrych sercach. Będzie ciężko, bo nie dość,że ślepy,to niezbyt młody i jeszcze teraz taki wychudzony.

Posted

tez jestem ciekawa czy mu smakowalo, bo wlasnie zastanawiam sie nad organizacja bazarku. moznaby za te pieniadze (jesli cos by sie uzbieralo) kupic wiecej karmy dla Lordusia