Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
prosze o tekst do ogłoszenia dla Małyszów. Kupuje im zestaw ogłoszeń

Postaram się coś ułożyć...
Jednak dopiero później, i zapewne nie będzie to godne Nobla, bo ostatnio jakoś literacko to nie błyszczę... :roll:

Mam jeszcze Cioteczki prośbę...
Zerknijcie do Nich...
http://www.dogomania.pl/threads/192332-Dogomaniacy-z-okolicy-Szczytna-zerknijcie-pomóżcie-BŁAGAM!-Dwa-psy-w-szczerym-polu!?p=15327746#post15327746
Pewnie któraś z Was ma w tamtej okolicy kogoś zaznajomionego - to pilna sprawa...

Posted

clo napisał(a):
zapisuje watek...poczytm w wolnej chwili bo teraz padam na twarz..ale pytanie bo jeszcz nie doczytalam na cito ktorym pomoc potrzebna?

Ciężkie pytanie, najbardziej pomocy potrzebują Borys, Czaki, Czarnuszek, Czips, Grosia, Figa, Tośki, Blue i Małysze- te psiaki przebywają obecnie w schronisku "umieralni" możemy je stamtąd wyciągnąć, ale nie mamy zbyt dużo czasu...

Posted

Na chwile obecną mamy miejsca dla Blue, Grosi i Tośka, ale brakuje jeszcze trochę deklaracji. Dla pozostałych psiaków niestety nie mamy żadnych opcji :( Szukamy również DT bezpłatnych, ale wiadomo bardzo ciężko o takie...

Posted

Tak na szybko pokażę Wam jaki cudny Benek jest w Punkcie, zdjęcia nie najlepsze, ale robione dzisiaj w biegu...w wolnej chwili koniecznie trzeba mu założyć wątek i poogłaszać...

Posted

Oj nie jeszcze nigdzie nie pisałyśmy, my dzisiaj odwiedziłyśmy schron w Mysłowicach i jeździłyśmy od 8 do 21, te zdjęcia to tak na szybko robione...Jak masz ochotę poczytać o psiakach stamtąd zabranych to wejdź proszę na wątki Tośków, Blue i Grosi...

Posted

wszystkie niestety chyba nie, weszłam tylko na pieska przywiązanego łancuchem do wanny i dobermanku...
cały czas wysyłam info dla naszych bid wystraszonych ze schronu bo na hotwlik zbieramy-cięzko idzie:(
więc nie wiem wszystkiego...

dlatego pisałam w jednym wątku ze mam rzeczy na bazarek ale niestety nie potrafie go wystawic...wysylac umiem.Tylko niech ktos wystawi :/