Klaudus__ Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 BINGO - brat CHOCO Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/193415-Bingo-brat-Choco.-Potrzebna-pilnie-pomoc!-Zagrożony-nosówką! DUDUŚ Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/193428-Jamnikowaty-Duduś-potrzebuje-człowieka-i-surowicy-na-nosówkę... Quote
Mariolaok Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Czy mogłabym dostać nr konta na PW lub e-mail'a [email protected] to wyślę na psiaki 150 zł. Pisałam do Budrysek PW, bo chciałam jej perfumy przesłać na Bazarek, ale ma pełną skrzynkę. Quote
ANETTTA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Drzagodha napisał(a):To ja też coś na bazar wyskrobie. Zawsze to jakieś dodatkowe fundusze. ANETTTA, Tobie przesłać?a przesyłaj tylko dokladne opisy i ceny wywoł czy kup teraz Quote
...robaczek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ANETTTA, właśnie cuduje z towarem na bazarek, tylko może byś mi podpowiedziała, masz większe doświadczenie, czy lepiej robić bazarek z mniejszą ilością rzeczy, czy wysłać to co mam??? No i nie dostałam namiarów na konto, chciałam wysłać 30 zł. Quote
ANETTTA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193457-potrzebne-%C5%9Brodki-na-zakuo-surowicy-5.10?p=15441498#post15441498 BAZAREK od robaczka zapraszam .............. Quote
Isiak Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Też proszę o numer konta. Jadę już na debecie, a wypłata będzie mocno okrojona, i nie mogę dużo dać, ale chociaż 50 zl przeleję. Quote
Isiak Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Może warto poszukać polskiej surowicy? Już jej nie produkują, ale miała długą datę ważności, duże lecznice i kliniki mogą mieć jakiś zapas. Pytałam wetki, podobno była bardzo dobra i tańsza, około 40 zł za ampułkę 5 ml. Nazywa się Caniserin FHPL. Za cenę 1 ampułki za 120 zł byłyby 3. Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 My właśnie cały czas tej surowicy szukamy tylko w związku z tym, że została wycofana z produkcji i jest jej na rynku już bardzo mało jej ceny drastycznie wzrosły, niestety :( Quote
Avilia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Isiak napisał(a):Też proszę o numer konta. Jadę już na debecie, a wypłata będzie mocno okrojona, i nie mogę dużo dać, ale chociaż 50 zl przeleję. Isiak czy otrzymałaś już numer konta?Jeżeli nie to zaraz wyślę.Jeżeli uważasz,że 50zł to niewiele to jesteś w błędzie;) Bardzo dziękujemy! Quote
Isiak Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nie, nie dostałam jeszcze konta. Czy potrzebna pomoc w szukaniu? Siedzę w pracy, mogłabym podzwonić po lecznicach i popytać. Tylko jak z kupnem i transportem, bo to chyba w suchym lodzie musiałoby być transportowane, albo w jakiejś innej lodówce? Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No właśnie nie wiem w jaki sposób surowica powinna być transportowana...Wiem tylko tyle, że nie wszystkie lecznice zgadzają się na sprzedaż tej surowicy, mi powiedziano, że tylko podadzą ją pacjentowi na miejscu...Nie wiem jak w innych lecznicach...U mnie w lecznicy są 3 ampułki po 5 ml- koszt jednej to TYLKO 60 zł... Quote
BUDRYSEK Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 mikoada napisał(a):No właśnie nie wiem w jaki sposób surowica powinna być transportowana...Wiem tylko tyle, że nie wszystkie lecznice zgadzają się na sprzedaż tej surowicy, mi powiedziano, że tylko podadzą ją pacjentowi na miejscu...Nie wiem jak w innych lecznicach...U mnie w lecznicy są 3 ampułki po 5 ml- koszt jednej to TYLKO 60 zł... transport tylko w lodówce albo lodzie Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Niestety nie mam dobrych informacji :( Przed chwilą dzwoniła do mnie Klaudus_, były z Budrysek w Punkcie i niestety Choco i jej braciszek Bingo są w ciężkim stanie Dziewczyny wiozą ich właśnie do lecznicy...Bardzo prosimy o pomoc w tej chwili najbardziej będzie potrzebna pomoc finansowa, to są kolejne psiaki za które trzeba płacić w lecznicy... Quote
wtatara Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 czyli nosówka zbiera zniwo. Dzisiaj dokoncze bazarek- moze będą jakieś pieniążki Quote
ANETTTA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 tu tez rozmowy http://www.dogomania.pl/threads/192792-Bora-za-TM...-(/page35 Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 mikoada napisał(a):Cioteczki pilnie potrzebna pomoc. Przed chwilą dzwoniła do mnie Klaudus_, były z Budrysek w Punkcie i niestety Choco i jej braciszek Bingo są w ciężkim stanie Dziewczyny wiozą ich właśnie do lecznicy...Bardzo prosimy o pomoc w tej chwili najbardziej będzie potrzebna pomoc finansowa, to są kolejne psiaki za które trzeba płacić w lecznicy... nIESTETY NASZE PODEJRZENIA POTWIERDZAJĄ SIĘ...już 4 psiaki w bardzo złym stanie...te psiaki z fotki...ale i wyżełek/dalmatyńczyk i czarny labkowatyjuż bardzo złym stanie...DZIEWCZYNY NIE MAJĄ SRODKÓW...MAJĄ GIGANTYCZNE DŁUGI-BUDRYSEK LECZY PSIAKI I KOTY NA WŁASNY RACHUNEK...nawet z pomoca nie udaje się wyjść z długów...a teraz psiaki z Pszczyny...albo zostawia je na pastwę choroby, albo dostaną pomoc...wybaczcie,że tak piszę, ale po prostu ta sytuacja przerosła wyobrażenia...Bora i następne psiaki...sekcja, teraz chore już 4 psiaki...jak długo będziemy czekać na kolejne?...kilka jest osowiałych,ale wszystkich nie można było zabrać...pojechały 4 najbardziej chore, leżące plackiem... ALE BEZ NASZEJ POMOCY DZIEWCZYNY NIC NIE ZROBIĄ...ZOSTANIE IM TYLKO UŚPIENIE PSIAKÓW... BŁAGAM...nie dopuśćmy by musiały taką decyzję podejmować, bo brak środków...bo brak surowicy!!! Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 CZY KTOŚ MOŻE ZASPONSOROWAĆ PO AMPUŁCE W CENIE 50ZŁ...BŁAGAMY POMÓŻCIE?... Dziewczyny nie mają srodków...a w Kutnie jest surowica za jedyne 50zł...to dużo,ale za dotychczasową cenę, udałoby się mieć co najmniej 2... KTO MOŻE ZASPONSOROWAĆ CHOĆ PO 1 AMPUŁCE???...jest szansa by kupić po bardzo okazyjnej cenie i znaczną ilość...POMÓŻCIE...KUPCIE TYM PSIAKOM SUROWICĘ... Quote
Bamboo ® Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja mogę zasponsorować Wam 1 ampułkę. Proszę o nr konta. Quote
israel Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja tez kupie jedna ampulke - poprosze numer konta na pw. Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bardzo dziękujemy. Numer konta już wysłałam. Czy zechce ktoś jeszcze wspomóc nasze psiaki ??? BARDZO PROSIMY... Quote
Nevada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 i ja kupię ampułkę, poproszę nr konta Quote
Bamboo ® Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wpłacone, do jutra powinno dojść. Kto jeszcze mógłby pomóc? Może chociaż częścią kwoty ktoś mógłby poratować... Sprawa jest bardzo pilna!!!:help1: Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nevada napisał(a):i ja kupię ampułkę, poproszę nr konta Bardzo dziękujemy, numer już wysłałam. W takim razie będą fundusze na 3 ampułki, to jednak wciąż za mało. Bardzo prosimy o pomoc... Quote
Nevada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 a wczoraj jeszcze były deklaracje na 50 i 150 zł i skarpetka jamnikowa zasponsoruje Dudusiowi, to jakby były po 50 zł to już 8 sztuk by było i robaczek 30 zł Quote
Recommended Posts