Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
jeśli mogę coś wtrącić, mikoada - w tym wyrózniony allegro, ja bym trochę tytuł zmieniła na "Piękna, młoda długowłosa sunia..."

wiem że to głupie, ale ludzie częsciej zaglądają na optymistyczne ogłoszenia, szczególnie że suczka nie jest stara i schorowana, żeby specjalnie wzbudzać litość (chyba że grozi jej schron...)

podobną suczkę ogłaszałąm z wyróznieniem z Woli w zeszłym roku i w 2tyg. był fajny domek

tytuł zmieniony :) przepraszam, że dopiero teraz, ale dwa dni nie miałam dostępu do neta. Niestety jeszcze żadnych telefonów nie było, ale Czips i Borys mają obserwatorów na allegro, trzymajcie kciuki...

Posted

Kciuki bardzo potrzebne a i przy okazji chciałam pokazać jaka jest ogromna różnica pomiędzy wyróżnionym allegro a zwykłym. Psiaki, które mają zrobione wyróżnione mają już ponad 200 wejść a te co mają zwykłe niespełna 50...może ktoś jeszcze pomoże i zrobi pszczyńskim psiakom wyróżnione allegro, został już tylko tydzień :(

Posted

[quote name='mikoada']Cioteczki pilnie potrzebna pomoc !!! Przed chwilą rozmawiałam z Klaudus, która wyciągała dzisiaj z Punktu ONka Tajsona i dowiedziała się, że nie wydadzą nam już więcej psów, dopóki nie zostanie spłacony dług za poprzednio zabrane psiaki. Zebrało się tego 300 zł za 6 psiaków :placz: Dodam tylko, że musimy płacić za każdego psiaka, nawet za 1 szczeniaczka po 50 zł :shake::shake::shake: Bardzo prosimy o pomoc bo bez niej nie będziemy w stanie pomóc już żadnemu psiakowi...

Ile jeszcze tego długu zostało?

Posted

PRAWDZIWY DRAMAT. Najgorzej jest ,jak chciałoby sie pomóc i nie wie się jak. Nie mam prawa jazdy ,bo już bym jechała po jakiegos.Nie mam pieniedzy ,bo nie pracuję . Czasem cos mi sie uda skubnąć u meża,ale niewiele,bo on robi zakupy. Czuje się taka bezsilna.Jedynie co, to na bazarki wchodzę ,bo w ten sposób urabiam t.ż,że coś bardzo tanio kupię.Mimo to ,kreci nosem.:)

Bardzo Wam współczuje,bo Wy te psiaczki widzicie w realu.To dopiero serce boli.:-(