Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jasne,zajmę się wysyłką;)
wysłałam juz fanty i opisy.
Nie mam pojęcia na jakiego psiaka ten bazar, tego biedaka spod wanny mi przestrasznie szkoda, ale innych tez...Moze na pszczynskie psiaki ogółem??...wtdey wezmiecie z tego na kogo trzeba..

Posted

[quote name='mikoada']Tak na szybko pokażę Wam jaki cudny Benek jest w Punkcie, zdjęcia nie najlepsze, ale robione dzisiaj w biegu...w wolnej chwili koniecznie trzeba mu założyć wątek i poogłaszać...

Czy jest jakaś możliwość uzyskania jakichkolwiek informacji o tym psiaku?
Czy ktoś może założyć mu wątek?

Wstawiam do benków szukających pilnie bezpłatnych dt...zawsze trzeba mieć nadzieję...

Posted

Nie wiemy zbyt wiele o suni. Błąkała się po ulicach miasta, została złapana i umieszczona w Punkcie...Jest łagodna, widząc ludzi radośnie merda ogonem i poszczekuje :) Może Klaudus_ napisze coś więcej...

Posted

mikoada napisał(a):
Nie wiemy zbyt wiele o suni. Błąkała się po ulicach miasta, została złapana i umieszczona w Punkcie...Jest łagodna, widząc ludzi radośnie merda ogonem i poszczekuje :) Może Klaudus_ napisze coś więcej...

Czy Ty piszesz o tym Beniu??? To suczka?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Jaką ona ma szansę w tym punkcie? Niestety ne wiem zbyt wiele o tym miejscu...

Tak Ada pisała o tym Benku - to sunia.
Najprawdopodobniej będę w poniedziałek w Punkcie to Ją pooglądam.
Wiem tylko,że to sunia.
Nie miałam czasu Ją sprawdzać, bo byłyśmy po innego psiaka.
Jest w Punkcie już sporo ponad tydzień.
Przyjazna w stosunku do ludzi.
Do psów nie wiem, to aktualnie jedyna sunia w Punkcie, więc jest sama na wybiegu.
Nie jestem nawet w stanie podać przybliżonego wieku.
Wszystko pooglądam w poniedziałek.
Odnośnie pytania jakie ma szanse...?
To wszystko zależy od faktu kiedy znowu będą psy wywożone do Mysłowickiego schronu...

Posted

Wiem, że brat jednej babki z pracy ma sukę benkę, wabi się Berta. Podobno trzymają ja w kojcu, ale może to ona właśnie nawiała. Dowiem się w poniedziałek.

Posted

Isiak napisał(a):
Wiem, że brat jednej babki z pracy ma sukę benkę, wabi się Berta. Podobno trzymają ja w kojcu, ale może to ona właśnie nawiała. Dowiem się w poniedziałek.

Ta sunia jest już w Punkcie ponad tydzień. Jeżeli tak jest jak piszesz to Ci Państwo chyba specjalnie nie poszukują swojego psiaka i trzymanie Benka w kojcu hmmm :shake:

Posted

Prawdę mówiąc, wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby jej nie szukali. Podobno sunia ma zaniedbaną szatę, zawożą ją czasem do "moich" wetów na wycinanie kołtunów, podobno jest przy tym bardzo agresywna. Typowy przykład wzięcia słodkiego szczeniaczka-misiaczka do zabawy, a jak podrośnie, to won do kojca.

Posted

uwaga!Bardzo mozliwe ,ze mam potencjalny dom chetny na nie duza moze byc kilkuletnia sunie do mieszkania w bloku.Dom ten to dom szwagierki Pana ktory rok temu adoptowal mojego tymczasowicza,ktory byl urodziwy inaczej;)a mimo to oni go bardzo bardzo pokochali i Lolek nie mogl trafic lepiej.Teraz szwagierka tego Pana poszukuje psiaka dla siebie.wymogi to przyjazne usposobienie;)Wrzucajcie jesli macie cos na oku a ja wysle dalej:))Narazie mam info ze ma to byc sunia ale chlopakow tez im podesle bo wiadomo,ze kto skradnie serce ten sie bedzie liczyl:)

Posted

Zalozylam watek na przygarne psa mam tu slabo dzialajacy net dlatego skakanie po watkach sprawia mi trudnosc.Bardzo prosze wklejajcie tam waszych kandydatow :zdjecie plus opis a ja wieczorem wszystko wysle do Pani