wilczek007 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jakby co przed poułdniem przesle fotki komu trzeba jesli ktos będziechętny , narazie zmykam, bo padam już z nóg ;) Quote
monika55 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Bazarków nie umiem robić. Ale tych bid jest a jest. Quote
Avilia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ja mogę wystawić bazarek.Potrzebuję foty,informacje i ceny na maila.I oczywiście na jakiego psiaka ten bazarek. Wilczek007-zajmiesz się wysyłką? Quote
wilczek007 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jasne,zajmę się wysyłką;) wysłałam juz fanty i opisy. Nie mam pojęcia na jakiego psiaka ten bazar, tego biedaka spod wanny mi przestrasznie szkoda, ale innych tez...Moze na pszczynskie psiaki ogółem??...wtdey wezmiecie z tego na kogo trzeba.. Quote
Avilia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A może na te trzy,które wczoraj wyciągnęłyśmy z Mysłowic: http://www.dogomania.pl/threads/189345-Grosia...-Mo%C5%BCemy-J%C4%85-wyci%C4%85gn%C4%85%C4%87-za-tydzie%C5%84-z-Mys%C5%82owic-jednak-potrzebna-pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/189519-Blue...Niebieskooka-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87...-02.08-trafi-do-Mys%C5%82owic.Mamy-jeszcze-tydzie%C5%84-na-pomoc http://www.dogomania.pl/threads/186628-TO%C5%9AKI-w-schronie!!Brakuje-200-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji!Czy-Oni-nie-mog%C4%85-by%C4%87-szcz%C4%99%C5%9Bliwi-!/page47 2 z nich są w bardzo ciężkim stanie.Bez pomocy finansowej nie damy rady ich uratować!POMOCY!;(;(;(;( Quote
Avilia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wysłałaś?Na ten adres: [email protected]? Quote
wtatara Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jakie psiaki zostały tam jeszcze oprócz małyszowej Quote
mikoada Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Tam czyli w schronie...Borys, Czaki, Czips, Czarnuszek, jamnisia (nie ma wątku) i chyba jeszcze jeden psiak, który również nie miał wątku... Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='mikoada']Tak na szybko pokażę Wam jaki cudny Benek jest w Punkcie, zdjęcia nie najlepsze, ale robione dzisiaj w biegu...w wolnej chwili koniecznie trzeba mu założyć wątek i poogłaszać... Czy jest jakaś możliwość uzyskania jakichkolwiek informacji o tym psiaku? Czy ktoś może założyć mu wątek? Wstawiam do benków szukających pilnie bezpłatnych dt...zawsze trzeba mieć nadzieję... Quote
wtatara Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 mogę założyć , tylko muszę wiedzieć co napisać Quote
mikoada Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Nie wiemy zbyt wiele o suni. Błąkała się po ulicach miasta, została złapana i umieszczona w Punkcie...Jest łagodna, widząc ludzi radośnie merda ogonem i poszczekuje :) Może Klaudus_ napisze coś więcej... Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 mikoada napisał(a):Nie wiemy zbyt wiele o suni. Błąkała się po ulicach miasta, została złapana i umieszczona w Punkcie...Jest łagodna, widząc ludzi radośnie merda ogonem i poszczekuje :) Może Klaudus_ napisze coś więcej... Czy Ty piszesz o tym Beniu??? To suczka? Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 zuzlikowa napisał(a):Czy Ty piszesz o tym Beniu??? To suczka? Jaką ona ma szansę w tym punkcie? Niestety ne wiem zbyt wiele o tym miejscu... Quote
Klaudus__ Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='zuzlikowa']Jaką ona ma szansę w tym punkcie? Niestety ne wiem zbyt wiele o tym miejscu... Tak Ada pisała o tym Benku - to sunia. Najprawdopodobniej będę w poniedziałek w Punkcie to Ją pooglądam. Wiem tylko,że to sunia. Nie miałam czasu Ją sprawdzać, bo byłyśmy po innego psiaka. Jest w Punkcie już sporo ponad tydzień. Przyjazna w stosunku do ludzi. Do psów nie wiem, to aktualnie jedyna sunia w Punkcie, więc jest sama na wybiegu. Nie jestem nawet w stanie podać przybliżonego wieku. Wszystko pooglądam w poniedziałek. Odnośnie pytania jakie ma szanse...? To wszystko zależy od faktu kiedy znowu będą psy wywożone do Mysłowickiego schronu... Quote
Isiak Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Wiem, że brat jednej babki z pracy ma sukę benkę, wabi się Berta. Podobno trzymają ja w kojcu, ale może to ona właśnie nawiała. Dowiem się w poniedziałek. Quote
mikoada Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Isiak napisał(a):Wiem, że brat jednej babki z pracy ma sukę benkę, wabi się Berta. Podobno trzymają ja w kojcu, ale może to ona właśnie nawiała. Dowiem się w poniedziałek. Ta sunia jest już w Punkcie ponad tydzień. Jeżeli tak jest jak piszesz to Ci Państwo chyba specjalnie nie poszukują swojego psiaka i trzymanie Benka w kojcu hmmm :shake: Quote
Isiak Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Prawdę mówiąc, wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby jej nie szukali. Podobno sunia ma zaniedbaną szatę, zawożą ją czasem do "moich" wetów na wycinanie kołtunów, podobno jest przy tym bardzo agresywna. Typowy przykład wzięcia słodkiego szczeniaczka-misiaczka do zabawy, a jak podrośnie, to won do kojca. Quote
clo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 uwaga!Bardzo mozliwe ,ze mam potencjalny dom chetny na nie duza moze byc kilkuletnia sunie do mieszkania w bloku.Dom ten to dom szwagierki Pana ktory rok temu adoptowal mojego tymczasowicza,ktory byl urodziwy inaczej;)a mimo to oni go bardzo bardzo pokochali i Lolek nie mogl trafic lepiej.Teraz szwagierka tego Pana poszukuje psiaka dla siebie.wymogi to przyjazne usposobienie;)Wrzucajcie jesli macie cos na oku a ja wysle dalej:))Narazie mam info ze ma to byc sunia ale chlopakow tez im podesle bo wiadomo,ze kto skradnie serce ten sie bedzie liczyl:) Quote
wtatara Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 to może Małysiowa, ona jest mała i taka biedna w tych Mysłowicach.Dla nich dom potrzebny jak najszybciej Quote
clo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Zalozylam watek na przygarne psa mam tu slabo dzialajacy net dlatego skakanie po watkach sprawia mi trudnosc.Bardzo prosze wklejajcie tam waszych kandydatow :zdjecie plus opis a ja wieczorem wszystko wysle do Pani Quote
Isiak Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Benka w punkcie to nie Berta. Berta odeszła za TM w lipcu :( Quote
kagome19 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Matko, kolejne psy do Mysłowic. Już się o tym naczytałam. Mój wniosek: "Schronisko" w Mysłowicach powinno zostać zlikwidowane. Tam nie ma ludzi tylko są bestie. Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Może dziś jakieś konkretne informacje o beniutku przeczytamy... Jak długo ten benek jest w tym punkcie??? Quote
Recommended Posts