Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do albumu psiaków z Pszczyny...zobaczcie jak cudne psiaki były tam 20-ego...jeden z nich już nie żyje- nasza słodka Bora...musimy pomóc następnym!

Wyżełkowi, jamniczkowi,2 czarnym cudnym kundelkom,Misiowi,Rudaskowi milutkiemu...3 szczeniorkom i mojemu Kiss Mi- psiakowi,którego nie dało się sfotografować na spokojnie,bo tylko biegł całować...zacałowałby i zatulił człowieka!

http://img251.imageshack.us/g/139zs.jpg/

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskudna sprawa :-( Wpisalam sie pomylkowo na watku Bory. Dokladam sie do surowicy - przelew do Mikoady juz w drodze. Niewiele, ale zawsze cos.

Moze aukcja cegielkowa pomoglaby zebrac pieniazki na zakup leku ?

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Roma ten biegacz co rozdawał całusy to Rufi.
http://www.dogomania.pl/threads/191340-Rufi-ma-4-miesiące-i-schroniskowy-boks...Potrzebna-pomoc-w-ogłoszeniach.
Dusje nie mamy kasy na hurtowe kupowanie.
Mamy długi w lecznicach, nikt nie da nam jeszcze surowicy...
Musimy mieć gotówkę

Zaraz lecę do całuśnika cudnego...dla mnie i tak zostanie KISS MI...niegdy nie widziałam tak cudnie i naraz wszystkich całującego psiaka...i do tego z taką ogromną radością...Choco i Rufi/ Kiss Mi zauroczyli mnie na potęgę!!!

Posted

jesli nie pomożemy zaszczpic tej 15 pozostałych psiaków
surowica a trafia one do innych schronisk pewnie lada dzień

plaga odejśc bedzie ogromna

pamiętajmy że w schroniksu nikt o nie nie zadba !!
!

Posted

Na pierwszej już jest Smutek (to nie wyżeł, lecz mieszanka) i Jego wątek.
Aktualizacja idzie powoli,bo nie wiem czy są jakiś ograniczenia czy nie...
Do jednego postu mogę dodać jedno zdjęcie, do innego 5...

Posted

no i .. jeśli ktoś mógłby się podjąć zrobić bazarek,(bo ja to świeżynka jestem, więc nie umiem jeszcze),...to coś by się znalazło, troszkę biżuterii, ciuszków...Mało osób tu wchodzi, hmmm, a widzę sprawa nie wygląda za dobrze

Posted

...robaczek napisał(a):
super :) więc jak już zrobię tornado w domu, pięknie ofocę zdobycze...przybędę ;) (szkoda,że nie mogę wystawić pierogów ruskich, bo w nocy zrobiłam chyba z 200;) )

super :) wielkie dzięki :)

a na pierogi wpadę kiedyś, uwielbiam ;)

Posted

...robaczek napisał(a):
no i .. jeśli ktoś mógłby się podjąć zrobić bazarek,(bo ja to świeżynka jestem, więc nie umiem jeszcze),...to coś by się znalazło, troszkę biżuterii, ciuszków...Mało osób tu wchodzi, hmmm, a widzę sprawa nie wygląda za dobrze

wyslij do mnie na pv foty + OPISY I CENY WYWOŁAWCZA CZY KUP TERAZ

[email protected]

Posted

Nie wiem dlaczego,ale nie potrafię do żadnego z moich pierwszych postów dodać kolejnych zdjęć psiaków...
Męczę się od godziny i nic...

[FONT=Comic Sans MS]Kali[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wątek:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]http://www.dogomania.pl/threads/193440-Pokaż-Kaliemu-że-świat-może-być-inny-niż-ten-widziany-Jego-oczami...?p=15439890#post15439890[/FONT]