Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy dzisiaj z Klaudus_ w Punkcie, wywóz udało się przesunąć nie wiemy jeszcze na kiedy, być może na za tydzień. Udało się ponieważ dzięki pomocy zewsząd wydostaliśmy trochę psiaczków :) W tej chwili w Punkcie będzie ich ok. 15 :( Pięknie wszystkim dziękujemy za okazaną pomoc i prosimy o jeszcze ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ra_dunia']Bardzo proszę o garść informacji o Toudim. Gdzie został zabrany?

Najprawdopodobniej został przez kogoś adoptowany.
Niestety nie są mi udzielane informacje gdzie trafiły psiaki - a szkoda, bo bym poszpiegowała :roll:

Posted

Niestety psiaki, które były w Punkcie pojechały w tym tygodniu do Mysłowic :shake: Pojechały tam: Borys, Czaki, Czarnuszek, Czips, Blue, Grosia i 4 psiaki, które nie miały założonych wątków. Tak jak pisałam na wątkach psiaczków jest dla nich jeszcze cień nadziei, obecnie przebywają na 2 tygodniowej kwarantannie, po której można by je stamtąd zabrać. Dlatego bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach, może znajdą się osoby, które mogłyby dać DT, a może zbierzemy deklaracje na hoteliki...już sama nie wiem, mamy jeszcze jakieś 1,5 tygodnia...

Posted

mikoada napisał(a):
Niestety psiaki, które były w Punkcie pojechały w tym tygodniu do Mysłowic :shake: Pojechały tam: Borys, Czaki, Czarnuszek, Czips, Blue, Grosia i 4 psiaki, które nie miały założonych wątków. Tak jak pisałam na wątkach psiaczków jest dla nich jeszcze cień nadziei, obecnie przebywają na 2 tygodniowej kwarantannie, po której można by je stamtąd zabrać. Dlatego bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach, może znajdą się osoby, które mogłyby dać DT, a może zbierzemy deklaracje na hoteliki...już sama nie wiem, mamy jeszcze jakieś 1,5 tygodnia...

Postaram się każdemu zrobić pakiet ogłoszeń.

Posted

__Lara napisał(a):
Postaram się każdemu zrobić pakiet ogłoszeń.

Bardzo dziękujemy każde ogłoszenie na wagę złota...Ja również ogłaszam tyle ile mogę, chociaż ogłoszenia raczej nie są moją mocną stroną :oops: Mam nadzieję, że uda nam się jeszcze psiakom pomóc :roll:

Posted

mikoada napisał(a):
Bardzo dziękujemy każde ogłoszenie na wagę złota...Ja również ogłaszam tyle ile mogę, chociaż ogłoszenia raczej nie są moją mocną stroną :oops: Mam nadzieję, że uda nam się jeszcze psiakom pomóc :roll:

Eh, biedne pieski, tyle wokół bid :(

Posted

wilczek007 napisał(a):
a mnie poprostu korci żeby pojechac do tych Mysłowic...Boze czy tam aż tak tragicznie??:(:(

to może przejedziemy się razem :) o ile nas tam wpuszczą...wiem, że niektóre cioteczki już tam były może coś więcej napiszą...

Posted

Co tu tak pusto???

Dziewczyny, zaglądajcie do działu Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa
Pełno tam chętnych, a u Was do wyboru do koloru psów, suk, szczeniąt.
Najlepiej jakby jakaś wyznaczona osoba zajęła się śledzeniem tamtych tematów i wklejała fotki, np. kto nie ma kasy, a ma dużo czasu, mógłby się tak przysłużyć :)

Ja mogę wpłacić 15 zł, proszę na PW o nr konta.

Posted

Dodam jeszcze, że jest jedno wolne miejsce w kojcu w hoteliku u cioteczki ULKA12 http://www.dogomania.pl/threads/188225-JEDNO-WOLNE-MIEJSCE-DLA-SUCZKI-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy, cennik wygląda następująco:
- 10zł za dobę małe pieski;
- 12 zł za dobę średnie pieski;
- 15 zł za dobę duże pieski;
- 20 zł za dobę baardzo duuże pieski

Tylko jak zwykle problem z deklaracjami, mamy bardzo mało czasu żeby uzbierać komplet ewentualnych deklaracji...

Posted

kopciuszek napisał(a):
Klaudus może na pierwszej stronie mzaznacz który psiak ma DT ;) tak będzie łatwiej

Popieram.
I myślę, ze co do szukania pomocy, allegro i takie tam lepiej pisać w tym wątku - łatwiej będzie znaleźć :)

Posted

Talia napisał(a):
Popieram.
I myślę, ze co do szukania pomocy, allegro i takie tam lepiej pisać w tym wątku - łatwiej będzie znaleźć :)

Zdecydowanie, ale pozostałe wątki psiaków również muszą być na samej górze ;) Tak jak napisałam na wątku Czipsa, byłoby super gdyby udało się znaleźć domki tymczasowe dla psiaków, można by je już zabrać w przyszłym tygodniu a my mielibyśmy więcej czasu na ewentualne zbieranie pieniążków na hoteliki, ogłaszanie psiaków i szukanie im DS.