Klaudus__ Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='fistaszek20']ile tego długu zostało ??? cały czas około 300 zł. Teraz kilka znowu wyciągniętych. Jednak nie na wszystkie były pieniążki i tak w koło... Quote
psiakiGabi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ile tych psiakow jeszcze zostalo do wyciagniacia? 2.08 juz jutro :( Quote
kopciuszek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 CZekam niecierpliwie na wiadomość czy udało się uratować wszystkie psiaki Quote
mikoada Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Byłyśmy dzisiaj z Klaudus_ w Punkcie, wywóz udało się przesunąć nie wiemy jeszcze na kiedy, być może na za tydzień. Udało się ponieważ dzięki pomocy zewsząd wydostaliśmy trochę psiaczków :) W tej chwili w Punkcie będzie ich ok. 15 :( Pięknie wszystkim dziękujemy za okazaną pomoc i prosimy o jeszcze ;) Quote
Daga&Maks Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 całe szczęście że nie było wywozu :) ale i tak trzeba się śpieszyć Quote
kopciuszek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Super, że mamy jeszcze troszke czasu :multi: Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Bardzo proszę o garść informacji o Toudim. Gdzie został zabrany? Quote
gabek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 i czemu tu tak ucichło?? co z psiakami? w góre Quote
Klaudus__ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Ra_dunia']Bardzo proszę o garść informacji o Toudim. Gdzie został zabrany? Najprawdopodobniej został przez kogoś adoptowany. Niestety nie są mi udzielane informacje gdzie trafiły psiaki - a szkoda, bo bym poszpiegowała :roll: Quote
mikoada Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Niestety psiaki, które były w Punkcie pojechały w tym tygodniu do Mysłowic :shake: Pojechały tam: Borys, Czaki, Czarnuszek, Czips, Blue, Grosia i 4 psiaki, które nie miały założonych wątków. Tak jak pisałam na wątkach psiaczków jest dla nich jeszcze cień nadziei, obecnie przebywają na 2 tygodniowej kwarantannie, po której można by je stamtąd zabrać. Dlatego bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach, może znajdą się osoby, które mogłyby dać DT, a może zbierzemy deklaracje na hoteliki...już sama nie wiem, mamy jeszcze jakieś 1,5 tygodnia... Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 mikoada napisał(a):Niestety psiaki, które były w Punkcie pojechały w tym tygodniu do Mysłowic :shake: Pojechały tam: Borys, Czaki, Czarnuszek, Czips, Blue, Grosia i 4 psiaki, które nie miały założonych wątków. Tak jak pisałam na wątkach psiaczków jest dla nich jeszcze cień nadziei, obecnie przebywają na 2 tygodniowej kwarantannie, po której można by je stamtąd zabrać. Dlatego bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach, może znajdą się osoby, które mogłyby dać DT, a może zbierzemy deklaracje na hoteliki...już sama nie wiem, mamy jeszcze jakieś 1,5 tygodnia... Postaram się każdemu zrobić pakiet ogłoszeń. Quote
mikoada Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 __Lara napisał(a):Postaram się każdemu zrobić pakiet ogłoszeń. Bardzo dziękujemy każde ogłoszenie na wagę złota...Ja również ogłaszam tyle ile mogę, chociaż ogłoszenia raczej nie są moją mocną stroną :oops: Mam nadzieję, że uda nam się jeszcze psiakom pomóc :roll: Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 mikoada napisał(a):Bardzo dziękujemy każde ogłoszenie na wagę złota...Ja również ogłaszam tyle ile mogę, chociaż ogłoszenia raczej nie są moją mocną stroną :oops: Mam nadzieję, że uda nam się jeszcze psiakom pomóc :roll: Eh, biedne pieski, tyle wokół bid :( Quote
wilczek007 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 a mnie poprostu korci żeby pojechac do tych Mysłowic...Boze czy tam aż tak tragicznie??:(:( Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 wilczek007 napisał(a):a mnie poprostu korci żeby pojechac do tych Mysłowic...Boze czy tam aż tak tragicznie??:(:( to może przejedziemy się razem :) o ile nas tam wpuszczą...wiem, że niektóre cioteczki już tam były może coś więcej napiszą... Quote
Bamboo ® Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Co tu tak pusto??? Dziewczyny, zaglądajcie do działu Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa Pełno tam chętnych, a u Was do wyboru do koloru psów, suk, szczeniąt. Najlepiej jakby jakaś wyznaczona osoba zajęła się śledzeniem tamtych tematów i wklejała fotki, np. kto nie ma kasy, a ma dużo czasu, mógłby się tak przysłużyć :) Ja mogę wpłacić 15 zł, proszę na PW o nr konta. Quote
mikoada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Psiaki jeszcze przez tydzień będą na kwarantannie...mamy mało czasu...DT pilnie poszukiwane Quote
mikoada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dodam jeszcze, że jest jedno wolne miejsce w kojcu w hoteliku u cioteczki ULKA12 http://www.dogomania.pl/threads/188225-JEDNO-WOLNE-MIEJSCE-DLA-SUCZKI-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy, cennik wygląda następująco: - 10zł za dobę małe pieski; - 12 zł za dobę średnie pieski; - 15 zł za dobę duże pieski; - 20 zł za dobę baardzo duuże pieski Tylko jak zwykle problem z deklaracjami, mamy bardzo mało czasu żeby uzbierać komplet ewentualnych deklaracji... Quote
kopciuszek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Klaudus może na pierwszej stronie mzaznacz który psiak ma DT ;) tak będzie łatwiej Quote
Talia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 kopciuszek napisał(a):Klaudus może na pierwszej stronie mzaznacz który psiak ma DT ;) tak będzie łatwiej Popieram. I myślę, ze co do szukania pomocy, allegro i takie tam lepiej pisać w tym wątku - łatwiej będzie znaleźć :) Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Talia napisał(a):Popieram. I myślę, ze co do szukania pomocy, allegro i takie tam lepiej pisać w tym wątku - łatwiej będzie znaleźć :) Zdecydowanie, ale pozostałe wątki psiaków również muszą być na samej górze ;) Tak jak napisałam na wątku Czipsa, byłoby super gdyby udało się znaleźć domki tymczasowe dla psiaków, można by je już zabrać w przyszłym tygodniu a my mielibyśmy więcej czasu na ewentualne zbieranie pieniążków na hoteliki, ogłaszanie psiaków i szukanie im DS. Quote
Recommended Posts