kopciuszek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 To ja pozwolę sobie napisać z tego co zrozumiałam : 1. Tajson -Adoptowany 2. Borys - w Mysłowicach 3. Pusia - adoptowana 4. Czaki - Mysłowice 5. Rudolf - adoptowany 6. Sajmon - adoptowany 7. Czarnuszek - Mysłowice 8. Czips - Mysłowice 9. Łatek - adoptowany 10. Reksio - adoptowany 11. Toudi - zabrany 12. Fido - ? 13. Grosia- Mysłowice 14. Toffisia - DT u Avili 15. Klara - zabrana 16. Figa - trafi do Pszczyny 17. Tina i maluchy - za TM [*] 18. Tośki - ? 19. Luna - adoptowana 20. Mysia - adoptowana 21. Tara - adoptowana 22. Fart - DT u Klauduss_ 23. Blue - Mysłowice 24. Teo - DT 25. Fraszka vel. Zosia - DT u Basia i Barni Jak są jakieś błędy to mi napiszcie a napewno poprawię Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 wtatara napisał(a):no to piękne wiadomości Niestety Pani Wando niezbyt piękne :( Kopciuszku wydaje mi się, że jest tak jak napisałaś...dzięki za podsumowanie :) Quote
kopciuszek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Nie ma za co ;) Czyli na już pomocy potrzebują : 2. Borys 6. Czaki 7. Czarnuszek 8. Czips 13. Grosia 16. Figa 23. Blue Quote
kopciuszek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja postaram się tej pani co Ci Ada pisałam zaproponować którąś z dziewczyn (pani nie chce psa) Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ok super, ale jednak nie do końca zestawienie jest poprawne :) Mysia jest w nowym domku a nie w Mysłowicach :) Figa chyba jeszcze w domku, ale nie wiem jak długo tam będzie, więc dla niej pomoc też jest potrzebna... Quote
kopciuszek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tak Figę napisałam a Mysię w takim razie zmienię ;) Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Przepraszam zapomniałam o jeszcze jednej ofercie pomocy, cioteczka megii1 zaofiarowała fanty na bazarek dla psiaków, czy ktoś mógłby się podjąć wystawić bazarek??? Quote
Isiak Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Rozumiem, że pomoc polega na wyciąganiu psów z Punktu przed ich przewiezieniem do Mysłowic. Ale gdzie są te psiaki umieszczane? O domy tak trudno, jak Wam się udaje znaleźć miejsce dla nich? I dlaczego to schronisko w Mysłowicach takie straszne? Trochę mało obyta jestem w schronowym temacie, mam nadzieję, że ktoś mnie oświeci... A co do pszczyńskiego punktu - znajoma chciała oddać wielki wór karmy do punktu - odmówili, że im nie trzeba byle jakiego żarła, a karma była porządna, od weta, za prawie 250 zł, nie jakieś tam śmieciowe żarcie z supermarketu... Nawet wet się zdziwił (bo to on osobiście do punktu w tej sprawie dzwonił), że pierwszy raz spotkał się ze schroniskiem, któremu nie potrzeba karmy... Quote
Klaudus__ Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wszystkie psiakiktóre zostały wyciągnięte znalazły domy stałe bądź tymczasy. Wszystko dzięki pomocy dziewczyn - sama nie zrobiłabym nic. Ogłoszenia to podstawa. Dzięki Wam udało się już tylu futrzakom znaleźć dom. Co do karmy to nie wiem... Ja Im wożę karmę i biorą. Może znajoma trafiła na jakiegoś niekompetentnego pracownika - trudno powiedzieć. Quote
Talia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='mikoada']Przepraszam zapomniałam o jeszcze jednej ofercie pomocy, cioteczka megii1 zaofiarowała fanty na bazarek dla psiaków, czy ktoś mógłby się podjąć wystawić bazarek??? Ja mogę zająć się bazarkiem. Poprosze tylko zdjęcia i opisy fantów na maila: [email protected] Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zrobiłam zbiorcze allegro psiaków http://allegro.pl/item1198383463_psy_pilnie_szukaja_domow_pies_suka_psy.html . Dajcie znać czy coś zmienić ;) Quote
Talia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Śliczne allegro. :) Ale to nie jest żadne wyróżnione? Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 To allegro jest wyróżnione, pogrubione i podświetlone :) Quote
Talia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 mikoada napisał(a):To allegro jest wyróżnione, pogrubione i podświetlone :) To super :) Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No zobaczymy czy przyniesie psiakom szczęście... Quote
mikoada Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Na chwile obecną nie mamy żadnych szans na pomoc wszystkim psiakom, dla suniek są jakieś propozycje i myślę, że im uda się pomóc. Niestety psy są bez żadnych opcji... Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Klaudus_ i ja nie mamy żadnych telefonów w sprawie psiaków, to straszne ja nie rozumiem taki zastój w adopcjach teraz, przecież wakacje się już kończą... Quote
Klaudus__ Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Właśnie zastój paskudny - dawno nie miałam tak martwego czasu... Masakra... Quote
wilczek007 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 dawno u was nie byłam... Może zastój bo większosc lata posklepach i kupuje przybory do szkół wszelakich... mam nadzieje ze sie zastój niedługo skonczy... Quote
mikoada Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Pani Wando jak na razie bez zmian :( 10 psiaków nadal w Mysłowicach a w Punkcie przybywa nowych, postaramy się w tym tygodniu podjechać do Punktu i zobaczyć jak się sprawy mają... Quote
Recommended Posts