Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja pozwolę sobie napisać z tego co zrozumiałam :
1. Tajson -Adoptowany
2. Borys - w Mysłowicach
3. Pusia - adoptowana
4. Czaki - Mysłowice
5. Rudolf - adoptowany
6. Sajmon - adoptowany
7. Czarnuszek - Mysłowice
8. Czips - Mysłowice
9. Łatek - adoptowany
10. Reksio - adoptowany
11. Toudi - zabrany
12. Fido - ?
13. Grosia- Mysłowice
14. Toffisia - DT u Avili
15. Klara - zabrana
16. Figa - trafi do Pszczyny
17. Tina i maluchy - za TM
[*]
18. Tośki - ?
19. Luna - adoptowana
20. Mysia - adoptowana
21. Tara - adoptowana
22. Fart - DT u Klauduss_
23. Blue - Mysłowice
24. Teo - DT
25. Fraszka vel. Zosia - DT u Basia i Barni

Jak są jakieś błędy to mi napiszcie a napewno poprawię

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
no to piękne wiadomości

Niestety Pani Wando niezbyt piękne :( Kopciuszku wydaje mi się, że jest tak jak napisałaś...dzięki za podsumowanie :)

Posted

Ok super, ale jednak nie do końca zestawienie jest poprawne :) Mysia jest w nowym domku a nie w Mysłowicach :) Figa chyba jeszcze w domku, ale nie wiem jak długo tam będzie, więc dla niej pomoc też jest potrzebna...

Posted

Przepraszam zapomniałam o jeszcze jednej ofercie pomocy, cioteczka megii1 zaofiarowała fanty na bazarek dla psiaków, czy ktoś mógłby się podjąć wystawić bazarek???

Posted

Rozumiem, że pomoc polega na wyciąganiu psów z Punktu przed ich przewiezieniem do Mysłowic. Ale gdzie są te psiaki umieszczane? O domy tak trudno, jak Wam się udaje znaleźć miejsce dla nich? I dlaczego to schronisko w Mysłowicach takie straszne? Trochę mało obyta jestem w schronowym temacie, mam nadzieję, że ktoś mnie oświeci...
A co do pszczyńskiego punktu - znajoma chciała oddać wielki wór karmy do punktu - odmówili, że im nie trzeba byle jakiego żarła, a karma była porządna, od weta, za prawie 250 zł, nie jakieś tam śmieciowe żarcie z supermarketu... Nawet wet się zdziwił (bo to on osobiście do punktu w tej sprawie dzwonił), że pierwszy raz spotkał się ze schroniskiem, któremu nie potrzeba karmy...

Posted

Wszystkie psiakiktóre zostały wyciągnięte znalazły domy stałe bądź tymczasy.
Wszystko dzięki pomocy dziewczyn - sama nie zrobiłabym nic.
Ogłoszenia to podstawa.
Dzięki Wam udało się już tylu futrzakom znaleźć dom.
Co do karmy to nie wiem...
Ja Im wożę karmę i biorą.
Może znajoma trafiła na jakiegoś niekompetentnego pracownika - trudno powiedzieć.

Posted

[quote name='mikoada']Przepraszam zapomniałam o jeszcze jednej ofercie pomocy, cioteczka megii1 zaofiarowała fanty na bazarek dla psiaków, czy ktoś mógłby się podjąć wystawić bazarek???
Ja mogę zająć się bazarkiem. Poprosze tylko zdjęcia i opisy fantów na maila:
[email protected]

Posted

Na chwile obecną nie mamy żadnych szans na pomoc wszystkim psiakom, dla suniek są jakieś propozycje i myślę, że im uda się pomóc. Niestety psy są bez żadnych opcji...

Posted

Pani Wando jak na razie bez zmian :( 10 psiaków nadal w Mysłowicach a w Punkcie przybywa nowych, postaramy się w tym tygodniu podjechać do Punktu i zobaczyć jak się sprawy mają...