Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam właśnie takiego e-maila (dlaczego do mnie nie wiem) od Dany lo :
"Je do psa i Niemczech? chcemy wziąć wszystko. Jaka jest cena? chodzi "

Aż się przeraziłam ... to ja już wolę ne dostawać żadnych e-maili niż takie :(

Posted

Czy potrzeba kasy?
Ja się deklarowałam z jednorazową wpłatą 15zł jakiś czas temu, ale chyba w końcu nie dostałam nr konta, tak więc nadal podtrzymuję oczywiście.
A może wpłacałam? Nie pamiętam, bo tyle ostatnio mam zamieszania z tymi wpłatami, że już się gubię.
Możecie sprawdzić, czy wpłaciłam?

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Czy potrzeba kasy?
Ja się deklarowałam z jednorazową wpłatą 15zł jakiś czas temu, ale chyba w końcu nie dostałam nr konta, tak więc nadal podtrzymuję oczywiście.
A może wpłacałam? Nie pamiętam, bo tyle ostatnio mam zamieszania z tymi wpłatami, że już się gubię.
Możecie sprawdzić, czy wpłaciłam?

Jak Klaudus_ znajdzie chwilę na pewno napisze czy była wpłata od Ciebie :)
Właśnie przed chwilą Klaudus_ była w Punkcie, przybyło kilka nowych psiaków, nie ma już Ptysia, oczywiście nie wiemy co się z nim stało, podobno jest kolejny pies po wypadku, mocno połamany, leży w budzie w ogóle się nie rusza :shake:

Posted

mikoada napisał(a):
Jak Klaudus_ znajdzie chwilę na pewno napisze czy była wpłata od Ciebie :)
Właśnie przed chwilą Klaudus_ była w Punkcie, przybyło kilka nowych psiaków, nie ma już Ptysia, oczywiście nie wiemy co się z nim stało, podobno jest kolejny pies po wypadku, mocno połamany, leży w budzie w ogóle się nie rusza :shake:

no co z nim będzie.
Proszę daj namiary na te nowe pieski

Posted

Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schroniska w Mysłowicach, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej w środę można zabrać psy. Niestety nie wszystkie psiaki mamy gdzie zabrać :( Dowiedziałyśmy się również, że jeden psiak nie przeżył
[*]

Posted

kopciuszek napisał(a):
Ada który ??

Nie wiemy na 100%, ale z opisu wynikało, że mógł to być Dex, który nie miał wątku

Klaudia pomyślała też o Czipsie, ale nie mamy pewności. Podobno pies miał dużą przepuklinę i jak się Klaudia dowiedziała "padł"...brak słów...

Posted

Cioteczki mam pilną sprawę. Przed chwilą dostałam paczkę chyba z fantami na bazarek od Pani Ani z miejscowości Łask. Niestety nie wiem czy ja o czymś zapomniałam i umawiałam się z kimś, że wystawię bazarek, jeżeli tak to nie wiem na jakiego psiaka miałby to być bazarek. Naprawdę nie kojarzę czy się umawiałam na wystawienie bazarku i jeżeli tak to z kim :oops:. Może kojarzycie Panią Anię a może ona sama zagląda na wątek pszczyńskich psiaków, jeżeli tak to proszę o przypomnienie :)