Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mikoada napisał(a):
dla jednego psiaka 12 zł

podaj konto przeleję Ci 50 zł na ogłoszenia i proszę rób ogłoszenia.
Może jakieś pakieciki zamów, zresztą decyduj. Pieniążki będziesz miec w poniedziałek , ale szkoda czasu , więc proszę zaczynaj jak najwcześniej. Ja jutro wyjeżżam , wracam w sobotę , więc w niedzielę przeleję

Posted

ok już wysyłam i myślę, że zrobię dla 4 psiaków allegro??? chyba, że ktoś ma inne pomysły to proszę pisać...

edit. zapomniałam bardzo podziękować za pomoc :)

Posted

proszę decydujcie sane
A co ze szczeniaczkami?
Pixi i jej przyjaciółka mają domki?
A może w jednym wyróżnionym Allegro dać więcej piesków- przecież można wkleić tam 5 zdjęć.Chyba byłoby to niezłe

Posted

jak możesz to porób jeszcze zwykłe Allegro pieskom. Zwykłe dużo tańsze a zawsze jest szansa Koszty pokryje ale troszkę poźniej.nie moge tak od razu kogos za bardzo stresowac............

Posted

Mogę zrobić ale dopiero po niedzieli bo niestety zaraz wyjeżdżam i wracam dopiero w niedzielę, może ktoś jeszcze pomoże w ogłaszaniu pszczyńskich psiaków???

Posted

jeśli mogę coś wtrącić, mikoada - w tym wyrózniony allegro, ja bym trochę tytuł zmieniła na "Piękna, młoda długowłosa sunia..."

wiem że to głupie, ale ludzie częsciej zaglądają na optymistyczne ogłoszenia, szczególnie że suczka nie jest stara i schorowana, żeby specjalnie wzbudzać litość (chyba że grozi jej schron...)

podobną suczkę ogłaszałąm z wyróznieniem z Woli w zeszłym roku i w 2tyg. był fajny domek

Posted

kaja555 napisał(a):
jeśli mogę coś wtrącić, mikoada - w tym wyrózniony allegro, ja bym trochę tytuł zmieniła na "Piękna, młoda długowłosa sunia..."

wiem że to głupie, ale ludzie częsciej zaglądają na optymistyczne ogłoszenia, szczególnie że suczka nie jest stara i schorowana, żeby specjalnie wzbudzać litość (chyba że grozi jej schron...)

podobną suczkę ogłaszałąm z wyróznieniem z Woli w zeszłym roku i w 2tyg. był fajny domek

slusznie:)

Co do adopcji to wzielam na siebie Lune na Husky Adopcje wiec to macie z glowy:) czekam tylko na fotki i info od Klaudii i bedziemy robic ogloszenia:)
Byc moze jest nawet szansa na DT