Klaudus__ Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Dla No1 z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/188546-Szukamy-dt-ds-dla-psiaków-od-quot-zbieraczki-quot-nie-mamy-wiele-czasu.Potrzebna-Wasza-pomoc Dużo psów jeszcze nie jest dodanych,bo coś dogo mnie puścić z nimi nie chcę :roll: Quote
mikoada Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Zapraszamy na biżu bazarek z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na pomoc psiakom z Pszczyny http://www.dogomania.pl/threads/189504-Zestaw-kolczyk%C3%B3w-NA-PSZCZY%C5%83SK%C4%84-SKARPET%C4%98-(-do-27.07-do-23-00) Quote
mikoada Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Informacja sprzed chwili 2 sierpnia jest wywóz pszczyńskich psiaków do Mysłowic, niestety nie mamy zbyt dużo czasu. Każda pomoc jest ogromnie cenna...Nie pozwólmy ich wywieść :( Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mikoada napisał(a):Informacja sprzed chwili 2 sierpnia jest wywóz pszczyńskich psiaków do Mysłowic, niestety nie mamy zbyt dużo czasu. Każda pomoc jest ogromnie cenna...Nie pozwólmy ich wywieść :( Do Myslowic do schronu ? Quote
Weronia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Podniosę wątek... niestety tylko tak mogę pomóc...:( Quote
mikoada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Psiaczki pokazujemy się. Wy tak bardzo potrzebujecie pomocy... Quote
arwenHA Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jestem inspektorem OTOZ Animals,napisalam email do siedziby z zapytaniem czy mozemy Wam i psiakom jakos pomoc. Zobaczymy co da sie zrobic? Quote
arwenHA Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 jestem tez opiekunem adopcyjnym Husky Adopcje, czy jest mozliwosc zajecia sie adopcja Luny? Quote
mikoada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 arwenHA napisał(a):jestem tez opiekunem adopcyjnym Husky Adopcje, czy jest mozliwosc zajecia sie adopcja Luny? Wysłałam już odpowiedź na PW :) Quote
mikoada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 wtatara napisał(a):nie będę zapeszać hmmmmmm czyżby się coś szykowało Pani Wando :) nie zapeszamy... Quote
wtatara Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='mikoada']hmmmmmm czyżby się coś szykowało Pani Wando :) nie zapeszamy...miałam na myśli pomoc koleżanki a u mnie tak jak mówiłam szukam coś małego, jaka ta biała duża-czy coś o niej wiadomo? ja ich nie widzę, tak z daleka trudno mi..... Quote
mikoada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ja niestety tej suni też nie widziałam, wysłałam pytanie do Klaudus_ jak tylko coś będziemy wiedziały dam znać :) Quote
mikoada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu pszczyńskich psiaków. Przydałoby się dla każdego wyróżnione allegro, ale to niestety koszta :( ja zrobiłam wyróżnione allegro Rudolfowi i zwykłe kilku psom, bardzo proszę pomóżcie... Quote
mikoada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 wtatara napisał(a):[quote name='mikoada']hmmmmmm czyżby się coś szykowało Pani Wando :) nie zapeszamy...miałam na myśli pomoc koleżanki a u mnie tak jak mówiłam szukam coś małego, jaka ta biała duża-czy coś o niej wiadomo? ja ich nie widzę, tak z daleka trudno mi..... z tego co mi przekazała Klaudus_ to ta sunie beżowa sięga poniżej kolana, jest nie najmłodsza i najbardziej wystraszona z tych wszystkich psiaków :( Quote
wtatara Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 mikoada napisał(a):Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu pszczyńskich psiaków. Przydałoby się dla każdego wyróżnione allegro, ale to niestety koszta :( ja zrobiłam wyróżnione allegro Rudolfowi i zwykłe kilku psom, bardzo proszę pomóżcie... ile wyróżnione Allegro Quote
Recommended Posts