eloise Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 kup Murko ten płyn Margolgo, gdzie twój domek???? Quote
KasiaKia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Też się tak teraz zastanowiłam, Margolka już jakiś czas ma swoje ogłoszonka, żadnych pytań? Czy może ze względu na uszka miała wstrzymane ogłoszenia? Myślę, że u niej działa na niekorzyść jej podobieństwo do ras "z założenia groźnych". Sunia już tak długo jest u Murki... Quote
eloise Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Margo miała mnóóóóóstwo ogłoszeń i zero zainteresowania :( Quote
Ulka18 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Trzeba by napisac moze jakis zgrabny tekst, inny niz te, ktore mamy i pooglaszac od nowa. U mnie Margo jest na allegro, trablicy i gumtree. Quote
Murka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Zasiedziała się Margusia u nas niestety :( Raz, że jest amstafopodobna, w dodatku te uszy... Ale wierzę, że w końcu znajdzie się dla niej odpowiedni dom... Zamówiłam Otodine, na razie myję uszka Otifree. Na razie pozostałość po każdym czyszczeniu wygląda tak: A to operowane uszko wygląda tak obecnie: Quote
Paulina_mickey Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ja miałam jedno zapytanie o Nią, ale dziewczyna chciała wiedzieć czy Margo ma tatuaż na uczu lub w pachwinie. Jak odpisałam, że nie to już nie dostałam odpowiedzi. Quote
Ulka18 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Biedna sunia, naprawde biedna...to ucho niby lepiej wyglada, ale nadal tyle w srodku dziadostwa siedzi :-( Szkoda, ze nikt nie interesuje sie Margo, ze chociaz nie ma zapytan, jakas nadzieja by byla, a tak to... Quote
halcia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Doktor Komorowski dzis mówił,ze ma nóz naprawiony.Ja powiedziałam,ze Margo była cieta normalnie,bez przypalania.On na to:to odrosnie.Ja sie juz wkurzyłam,powiedziałam,ze dłuzej nie mozna było czekać. Quote
Murka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Ja miałam jedno zapytanie o Nią, ale dziewczyna chciała wiedzieć czy Margo ma tatuaż na uczu lub w pachwinie. Jak odpisałam, że nie to już nie dostałam odpowiedzi. Dziwne jakieś... Odnośnie uszka, to dr Szponder, nasz wet i Beatka zgodnie powiedzieli, że żeby wywalić wszystko z tych uszu, trzeba by ciąć do kości, tzn. chyba całe ucho amputować... to byłaby makabra. Tam cały przewód słuchowy jest zarośnięty :( Mam nadzieję, że nie będzie to odrastać, w tamtym drugim uszku nie odrasta, ale to teraz operowane było gorsze... czas pokaże. Quote
Murka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Pokażę dokładnie to uszko jeszcze, zobaczcie jaka różnorodność tkanek... Te fotki pomogą nam ocenić czy to świństwo nie odrasta. Ta tkanka mnie najbardziej martwi, to jest tuż przy kanale słuchowym (między tymi fałdkami jest otwór...). Ta czarna plama po prawej stronie to strupek, pod nim jest jeszcze nitka (widać ją: taki miodowy kolor), którą nie wiem czy nie trzeba będzie jeszcze wyciąć Quote
kaskadaffik Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No pięknie to wygląda.... jak mózg jakiegoś stwora.. Biedna ta nasza Margocia, tyle już robione a to dziadostwo dalej nie chce odpuścić, a jakby tam miała byc bez uszka, to już by wogóle był ciężko gdziekolwiek pewnie gada wyadoptować jak teraz nikt nie chce... Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Okropnie to wygląda. Mam nadzieję, że nie będzie odrastało... Quote
KasiaKia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ehhh Margolka, ale masz "przygody" z tym uszkiem. Oby teraz było tylko lepiej... Przy okazji zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/213906-Kosmetyki-z-USA-i-cudne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-biedne-psie-staruszki-do-11.09.?p=17556384#post17556384 Quote
kaskadaffik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Margolcia odwiedzam Ciebie i Twoje uszka :) Quote
Murka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Na razie uszka ok, tylko brud się zbiera (czyszczę codziennie). Już mam ten płyn do uszu Otodine. Musiałam też zakupić kolejne patyczki do uszu. Za wszystko 50,20 zł (tam na rachunku pisze Jara zamiast Margo - wetowi się już mylą te nasze problematyczne psy... ). http://img26.imageshack.us/img26/8656/margorachunki.jpg Stan konta Marguśki: 427,80 zł - 50,20 zł = +377,60 zł Quote
kaskadaffik Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dobrze że chciaz Panieneczka na plusie :+O i uszka lepsze :) Quote
Ulka18 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Uszka w porzadku, ale domu jak nie bylo tak nie ma. Moze byc podeslac ponownie Margo do SOS Bullowatym? Moze pomoga w znalezieniu domu. Quote
Murka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Margusia pozdrawia :) Był dziś wet, oglądał uszka; wygląda na to, że wszystko ok. Jest delikatny grzybek, ale Otodine powinien załatwić sprawę. Quote
LadyS Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wydałyśmy do adopcji podobną sunię, ale nie będę ściągać ogłoszeń, może akurat ktoś Margo zechce. Quote
baster i lusi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ladySwallow napisał(a):Wydałyśmy do adopcji podobną sunię, ale nie będę ściągać ogłoszeń, może akurat ktoś Margo zechce. tak tak gdyby i jej się udało.bo bidula tak długo czeka. Quote
Murka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dzięki za przybycie :) Margusia już tak długo u nas jest i zainteresowanie niemal zerowe :( A to takie fajne suczydło. Quote
halcia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Teraz ja podrzuce ślicznotke,choc nie bardzo mi idzie ten wątek .Boje sie tych fotek... Quote
Recommended Posts