Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrrrrrrr brrrrrr niestety nie mam dobrych wiesci.Tanszego noża nie ma i nie będzie,a za kilka tys doktor nie kupi.Bede na wszystko prosic i przypominac,zeby jeszcze raz próbował stary reanimowac,ale podobno słaba szansa by cos z tego noża było.Kolejny raz zapytałam kogo poleca....powiedzał spróbujemy wezwac kogos do tego starego..........a to wszystko trwa cholera długo,długo.........!!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Ja nie pytałam tomka wogóle, mam teraz opis, jutro wydrukuje i spróbuje w miarę szybko do Tomka zaglądnąć, może on coś podpowie ..
Zajrzyj Kasiu do Tomka, zapytaj. On sie nie boi ryzyka, lubi nowatorskie metody, moze by sie podjal operacji i jakims cudem mial do niej narzedzia.

Posted

Słuchajcie... nie wiem, może się mylę... ale ja bym cięła bez przypalania, skoro jest z tym taki problem.
To co wycięła Beatka ok. rok temu nie odrasta, to ucho jest suche (zakrapiam teraz tylko to drugie, niewycięte, tam zrobiła się ropa), a Beatka tam wycięła tylko trochę, żeby wysłać do analizy.
Może będzie odrastać, ale jest szansa, że nie. A jak nie wytniemy to wciąż będzie syf się robił :(
A skoro nie ma noża... nie ma wyjścia :(

Posted

Właśnie nie wiem gdzie robić. Najlepiej by było chyba w Lublinie, ale nie wiem czy damy radę z kosztami :(
Nasz wet obiecał zrobić gratis (odpadły by wszelkie koszty, także transportu), ale jaki tego będzie skutek - ciężko mi powiedzieć. Ostatnie zabiegi robił super.

Posted

Nie wiem, moze by sprobowac u tego doktora, bo Lublin przeciez bedzie robil ta sama metoda, nie tym specjalnym nozem. Jesli masz Murko do niego zaufanie, jesli dobrze robi, to mozna by zaryzykowac.

Posted

Myślę, że trzeba ciachać koszty jak się tylko da, bo nie wiadomo ile jeszcze Margo u nas posiedzi i ile jeszcze TSPZ będzie miał pieniądze na jej utrzymanie. A wet robił ostatnio poważne operacje jamnikom bianki0 i była zadowolona (sama jest chirurgiem ludzkim), więc to chyba dobra rekomendacja. Nikt nie da gwarancji, że będzie super, bo dużo też zależy od tkanki w tych uszach...

Posted

W przyszły weekend będzie u nas muzzy, ale nie wiem czy robić sesje Margusi? Ona miała już sesję... jak myślicie? Koszty powinny być groszowe.

Posted

To robmy ta operacje poki cieplo i sesje zdjeciowa jak bedzie Muzzy. Trzeba sie chwytac wszystkiego co tylko mozliwe, zeby wyprowadzic Margo na prosta i zeby znalezc dom.

Posted

Rozmawiałam z wetem, mówił, żeby jeszcze przez ten tydzień to uszko czyścić i zakrapiać, a na przyszły tydzień umówimy się na zabieg.
Także na sesję Margo się załapie :)

Posted

Ruszymy z nowa akcja ogloszeniowa. Nie wiem co sie dzieje w tym naszym kraju, ze nawet takie psiaki jak Balbinka, Tomus nie maja domow. Jeszcze rok temu bylo lepiej.

Posted

Margo już po zabiegu (trwał ok. 3 godzin). Wet zdecydował, że najlepiej będzie jak sunia zostanie na noc w lecznicy, bo jest jeszcze bardzo śpiąca. Odbierzemy ją jutro po południu.

A teraz sesja foto z soboty: