Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie obiecali, że pieniądze będą z 1 procenta...
Nic to, poczekamy, zobaczymy.
A Margo nam coś pokasłuje i bardzo mnie to niepokoi, bo wcześniej też się to zdarzało czasami, a teraz jest gorzej.
Jutro mam nadzieję przyjedzie wet to ją obejrzy.

Mam problem z operacją uszu, bo Margo ma przedawnione szczepienia, nie szczepiliśmy, bo była miała być antybiotykoterapia i zaraz operacja. Jutro zadzwonię do Doktora i zapytam kiedy będzie szansa na zabieg, jakby to miało być za np. dwa tygodnie to zaszczepimy.

Posted

[quote name='Ulka18']Ojoj, moze z 1% im wplynie kasa i zaplaca za Margo. W koncu to tarnobrzeska sunia.[/QUOTE]

W TSPZ ostatnio ogólnie kiepsko, ale jak tylko będą mieć kasę na pewno zapłacą.

( Znam tą organizację - nie jestem z nią w żaden sposób związana ).

Posted

Dzwoniłam do Rzeszowa, dr mówił, żeby szczepić. No to szczepimy.
Pod koniec tygodnia będę dzwonić w sprawie operacji (w tym tygodniu ma być zakupiony nowy nóż).
Czekam na weta i napiszę potem czy coś stwierdził z tym kaszlem.

Luzia, klatkę odbierzemy, mam nadzieję, że nie zapomnę przy najbliższej wyprawie do/przez TBG...

Posted

Wet dzisiaj badał Margo, ale nie znalazł powodu kaszlu, osłuchowo wszystko ok, zarówno w sercu, oskrzelach i gardle. Gardło też nie jest zaczerwienione. Jedyna możliwość wg niego to robale lub jakaś alergia. Robale raczej wątpliwe, bo dwa tygodnie temu było solidne odrobaczanie. Właściwie to takie bardziej parskanie niż kaszel, więc może faktycznie alergia...
W uszkach na razie ok. Dodatkowo otarcia na uszkach ładnie porastają sierścią :)
Margo została zaszczepiona.

Posted

Rozmawiałam z doktorem z Rzeszowa, jeszcze nie ma ostrza, jak będzie to ma dać znać halci.
Na razie będziemy zakraplać uszy Otomaxem (mamy trzy opakowania z Niemiec).

Posted

Paprzą niestety,to byłó do przewidzenia....Nieco wyżej Murka pisała ze znowu wilgoć i ranki,a doktor kiedys mówił,ze ten nóz to wydatek rzędu kilku tys.i czeka na jakis tańszy,ja przypominam,pytam,ale wiecie jaka ja cierpliwa więc.....