Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Kurcze sunia ma niewiele pieniędzy 49zł , może znowu wystawić allegro cegiełkowe?Zawsze coś by kasy wpadło..

Ale to tylko na ewentualne wydatki związane z leczeniem. Hotelowanie nadal opłaca TSPZ.

Chyba trzeba będzie te uszyska wycinać operacyjnie, z tego co zrozumiałam to dr Komorowski się tego podjął.

Posted

Margo w wersji zimowej :)

[video=youtube;NjhgBqK7sW4]http://www.youtube.com/watch?v=NjhgBqK7sW4[/video]

[video=youtube;95W7zsKoFmw]http://www.youtube.com/watch?v=95W7zsKoFmw[/video]

Posted

Margo to cudowna sunia, ma charakter, ale kocha ludzi, swojego opiekuna pokocha ponad wszystko. To taka naprawdę "mądra" sunia, z którą można pogadać itp.. Zasługuje na najlepszy dom.

Posted

Umieściłam Margo na adopcje.org, trzeba już ją chyba ogłaszać...
Po Nowym Roku trzeba się będzie chyba zgłosić do Rzeszowa i rozprawić z uszyskami :roll:

Posted

eloise napisał(a):
ja chyba nie mam szczęścia do adopcje.org. wrzuciłam tam 10 ogłoszeń 19.12 i jeszcze nie zostały zaakceptowane- odrzucone też nie, porażka!

Oni tam mieli jakieś problemy z adminem czy modem,który to nadzoruje. Szukali nowego, nie wiem jak to się skończyło. Tak mi pisali ze stronki.

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z dr Komorowskim n.t. Margo. Trzeba będzie wyciąć to co w uszyskach zostało, ale zepsuł się jakiś specjalny :oops: nóż do cięcia i doktor musi go oddać do naprawy. Jak będzie sprawny będziemy działać. Bez niego zabieg nie ma sensu. Może chodzi o to przypalanie...

Posted

Juz tyle czekala sunia, to i poczeka jeszcze troche. I tak pogoda raz kiepska, raz jeszcze gorsza do jazdy. Najwazniejsze, ze te uszy suche i nic sie z nich nie leje.

Posted

Z Margo nie ma pośpiechu, bo teraz i tak mamy sporo psów po zabiegach i tak w ogóle to mamy zagwozdkę co zrobić z Margo po operacji, bo nie ma mowy, żeby była w boksie. Czekać aż będzie ciepło też bez sensu, no chyba, że tak się ułoży.
W domu na razie nie ma miejsca. Poza to jest problem, bo jak się nadzieje na kota to kaplica :shake: