Atomowka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mój TZ tez podtrzymuje deklarację Muszę mu dziś przypomnieć żeby zapłacił bo ma chyba zaległości Quote
Syla Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Rambusiowi doszły wpłaty od 2 osób: paulinken - 10 zł :loveu: Syla - 10 zł Bardzo dziękuję !!! Wpływy 4.102,05 zł - Wydatki 3.413,97 zł = 688,08zł na dzień 28.08.2011 Joasia ma 350 Rambusiowe, u mnie jest 338,08 zł.Tutaj też dobrze byłoby gdyby joaaa trzymała kasę, tylko tak jakoś zeszło i zostało jak było.Teraz też trzeba by było też zadecydować, co dalej z wpłatami robimy. Rambuś ma 688,08 zł na koncie.Mogę wpłacić resztę do Joasi i poinformować wszystkie osoby, mnie wpłacające o decyzji wstrzymania wpłat, podając przy okazji konto Joasi, gdyby ktoś jednak dalej chciał wpłacać.Gdyby kiedykolwiek Rambuś był w potrzebie i pieniądze się skończyły, to na mnie zawsze możesz liczyć Joasiu, wspomogę. Quote
Atomowka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A ja myślę trochę inaczej, Ci co mogą niech wpłacają dalej swoje deklarację po 5 czy 10 zł Te 600 zł to nie jakaś kupa kasy, jak nie daj boże trzeba będzie jakąś operację robić to pewnie nie starczy Więc może wpłacajmy dalej kasę, i tak tych wpłat już nie zostało dużo Jak Joasia zdecyduje się adoptować Rambusia już jako DS albo tffu tffu coś z Rambusiem by się stało kasę się wtedy przekaże na innego psiaka Quote
Syla Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Atomowka napisał(a):A ja myślę trochę inaczej, Ci co mogą niech wpłacają dalej swoje deklarację po 5 czy 10 zł to Te 600 zł to nie jakaś kupa kasy, jak nie daj boże trzeba będzie jakąś operację robić to pewnie nie starczy Więc może wpłacajmy dalej kasę, i tak tych wpłat już nie zostało dużo Jak Joasia zdecyduje się adoptować Rambusia już jako DS albo tffu tffu coś z Rambusiem by się stało kasę się wtedy przekaże na innego psiaka Był problem, bo kilka osób wpłaciło raz, albo dwa razy i już więcej nie.Potem więcej osób się wykruszyło.Dlatego teraz, to totalna ulga, że Joasia go wzięła...nie ma parcia na kasę, nikomu już nie muszę tu PW wysyłać.Wpłacają ludzie, którzy chcą i mogą.Ja mogę, ale jest tyle bid na Dogo, że pomyślałam, że może zrobię stałą u innego psa w potrzebie, bo wpłacając na ponad 10, to już jest spory koszt, tym bardziej, że nie mam stałej pracy.Do tego jeszcze dochodzą jednorazowe.Jako księgowa, nigdy złego słowa, z tego tytułu, tutaj nie usłyszałam i za to dziękuję. Quote
Ingrid44 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jakie Wspaniale wiesci. Bardzo sie ciesze ze Rambus zostanie u Joasi. On pewnie od jakiegos czasu poczul sie u siebie a pozatym ciezko bylo by mu znalezc dobry domek. Ja moge dalej wplacac swoja deklaracje bo nie wiadomo czy nie trzeba bedzie na jakies leki albo operacje . Wiadomo jak to jest ze sarszym pieskiem. Quote
Mysia_ Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Joasiu to jak piszemy umowę adopcyjną? ;) Quote
joaaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Na wszystko co ustalicie się zgadzam, byle został u mnie. :) Rambuś zakkochał się w Bodziu, śpiewa mu serenady, myje siusiaka i wskakuje na głowę. A wszystko przez zabawy brzydkie zabawy Ozzego i Bodzia. I co mam robić?... Quote
Syla Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 _Goldenek2 napisał(a):I ustalcie komu wpłacać kasę:) To ja powysyłam wszystkim PW z kontem do joaaa.Tylko, że jeszcze nie wszyscy tutaj zajrzeli i nie wiedzą, co się kroi :lol: Wszystko, co jeszcze dostanę na konto syna, to napiszę i odeślę do joaaa.No i joaaa powinna mieć post rozliczeniowy, może trzeba napisać do moda o udostępnienie mojego?Może tak by się dało, że będzie kontynuacja. Mój dziadek Edi zakochał się w ok 4 miesięcznej kotce i chce się z nią kochać, na jego usprawiedliwienie dodam tylko, że to ślepy pies :evil_lol: a miłość bywa ślepa :eviltong:Mam urwanie głowy z nimi. Jeszcze jutro, ostatni raz, lecę z nią do weta i intensywnie szukam jej domu, choć kotka jest śliczna i trudno będzie mi się z nią rozstać, jednak nie przerzucę się przecież na młode psy, z powodu kici. Quote
Nutusia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 U mnie z kolei tymczasowiczka Kimi (ta z banerka poniżej) jest w apogeum cieczki. I żeby było zabawniej wcale nie kokietuje jedynego faceta, czyli Lesia, ale największą sunię Szaki. Kimi waga 4,30 i Szaki waga ok. 30 kg. A Szaki ma do niej... anielską cierpliwość, bo ta pchła tylko czeka aż się Szaki położy, żeby na nią włazić, lizać jej uszy, wchodzić do paszczy gdy ziewa, pokładać się na niej... Tak jest - miłość jest ślepa i nie wybiera! :) Quote
Atomowka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Syla napisz do moda,żeby wstawił dla Joasi post np 3, wtedy pod Twoim rozliczeniem będzie dalej prowadzone rozliczenie przez Joasie Mysia podpisuje już tą umowę :) No kurde nie wierzę, nie wierzę ale bardzo się cieszę:) Quote
Syla Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Atomowka napisał(a):Syla napisz do moda,żeby wstawił dla Joasi post np 3, wtedy pod Twoim rozliczeniem będzie dalej prowadzone rozliczenie przez Joasie Mysia podpisuje już tą umowę :) No kurde nie wierzę, nie wierzę ale bardzo się cieszę:) Masz mądre pomysły Atomóweczko kochana.Tylko kto tutaj jest tym modem?Nigdy nie pisałam do takiej szychy :lol:Może to musi napisać osoba zakładająca wątek? Quote
Atomowka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tak niech napisze osoba która założyła wątek ale w sumie Ty też możesz chyba napisac Modem jest Szamanka, Maupa4, Czarodziejka Quote
Mysia_ Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Joaaa napisz mi na pw swojego maila, bo nie mogę go znaleźć, chociaż pewnie miałam ;) Quote
joaaa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Mysia, masz zapchaną skrzynkę. :) Byłam dziś u weta i wzięłam wetmedin dla niego na przygotowanie do zrobienia zębów. Nie wiem ile mam zapłacić, bo nie miał czasu, przyśle mi info. Będziemy umawiać może w przyszłym tygodniu. Quote
Mysia_ Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='joaaa']Mysia, masz zapchaną skrzynkę. :) [/QUOTE] już powinno być OK. :) Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mizianka i Buziole dla Rambusia :) :) :) Quote
Atomowka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Syla mój TZ się rąbnął i wysłał kasę do Ciebie jeszcze na konto Dodatkowo nie podpisał się i źle zatytułował wpłatę " za pieska do września" haha A wpłacił 60 zł czyli do końca roku ma już uregulowaną płatność u Dziadka Quote
Bjuta Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Bardzo się cieszę, że Dziadziuś zostaje u Joaa. To Sylko przyślij mi to nowe konto do wpłacania. :) Quote
Syla Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Atomowka napisał(a):Syla mój TZ się rąbnął i wysłał kasę do Ciebie jeszcze na konto Dodatkowo nie podpisał się i źle zatytułował wpłatę " za pieska do września" haha A wpłacił 60 zł czyli do końca roku ma już uregulowaną płatność u Dziadka Nikomu jeszcze nie wysłalam konta od joaaa, bardzo przepraszam, ale odchodzi moja Karenka i nie mam do niczego głowy.Atomowka, ja zrobię rozliczenie, bo konta nie likwidowałam, to konto syna i nic się nie stało.Pieniądze są i będą przekazane na konto joaaa. Quote
Ingrid44 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Syla, Bardzo mi przykro ze Karenka juz odchodzi :( :( :( Quote
Nutusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Trzymaj się dzielnie Syla - cóż więcej mogę napisać... :shake: Quote
Beatkaa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Karenka już odeszła niestety[*].Syla na pewno wszystkim się zajmie tylko musi troche ochłonąć :( Quote
Atomowka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Syla przykro mi, wiem jakie to starszne przezycie Trzymaj się a niech Karenka biega szczęśliwa Quote
joaaa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Syla, Ty wiesz ... A u nas była dzisiaj Furciaczek i zrobiła dużo, dużo zdjęć. :) Quote
Recommended Posts