Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to tylko się cieszyć,że Rambuś jednak nie taki chory jak wykazały poprzednie badania
Rozumiem,że na stałe nie musi brać żadnych leków?
To teraz chyba można poszukać bazarku ogłoszeniowego, co>?

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że tak długo się nie odzywam, ale jakoś było tyle rzeczy do zrobienia, że nie miałam czasu zrobić zdjęć z wypisów od weta.
Ale już są, może ktoś chciałby poczytać szczegółowo, szczególnie od kardiologa.

Za paliwo wyszło 128zł, czyli plus wizyta 223zł, to razem wydałam 351zł. Czyli mam 350zł.
Syla, bardzo Cię proszę sprawdź, czy dobrze policzyłam.
Teraz możemy zrobić Rambusiowi ząbki. Porozmawiam w wetem kiedy będzie mógł i ile to będzie kosztowało.
No i chyba lepiej, żeby nie było gorąco.
A Rambuś czuje się świetnie, łapka mniej boli.

A poza tym bywa u nas tak: :)

Posted

Dobrze policzyłaś joaaa...spoko.Jutro wpiszę nowe wpłaty i rozliczę.Okropnie się dzisiaj czuję i już tak od kilku dni.Wczoraj, po burzy też widziałam tęczę, zresztą pierwszy raz, w tym roku.Czy Boniek, to ten beżowy piesek? Czy ten ciemny boksio?Pogubilam się już w tych Twoich pieskach joaaa i tyle.

Posted

fajnie zobaczyć Dziadula na filmiku (nie miałam okazji poznać go na żywo ;))
pozwoliłam sobie przekleić fotki z tego tematu do jego albumiku :) ma też obserwatora na allegro, choć pewnie to nic nie znaczy.
a Dziadziuś vel Rambuś ma tylko 10 lat i 7 m-cy? nie aż taki dziadziuś z niego :razz:

Posted

Dziewczyny znalazłam bazarek z ogłoszeniami, zamówiłam 80 ogłoszeń koszt to będzie 20 zł zaraz podam Wam konto do zapłaty
Ale potrzebuje kontaktu do ogłoszeń, numer tel i email, oraz zdjęć fajnych i tekstu
Proszę niech któraś to zrobi ja siedzę w pracy do 21 na mega zamulonym kompie więc zanim przekopie wątek w poszukiwaniu tych danych to już będę kończyła pracę
Bazar kończy się dzis o 20 więc sprawa pilna

Tu link do bazarku niech któraś proszę wklei tam dane potrzebne
http://www.dogomania.pl/threads/212140-V-Edycja-og%C5%82oszeniowy-20szt-40szt-60sz-Dla-Fugi-i-Beza-do-25sierpnia2011r-godz.20.00

Posted

Atomowka napisał(a):
Dziewczyny czy któraś może załatwic sprawę z bazarkiem ogłoszeniowym i wstawic tam fotki i tekst do ogłoszęń Rambusia?

Mogę tylko zapłacić za ogłoszenia.Zdjęcia aktualne ma joaaa, a tekst ktoś musi napisać.

Posted

A może Rambuś mógłby zostać u mnie, bardzo się do mnie przyzwyczaił, przychodzi na mizianie, drepcze za mną po podwórku.
Chyba będzie przeżywał kolejna zmianę, jak to starszy pies.

Posted

Joaaa pytanie czy chcesz zatrzymać Rambusia na stałe? Jak ma to wyglądac chciałabyś go adoptowac czy to byłby dożywotni Dom Tymczasowy?
Jestem za tym,żeby został u Ciebie, na pewno się przyzwyczaił i polubił Was pytanie tylko jak prawnie ma to wyglądac

Posted

Atomowka napisał(a):
Joaaa pytanie czy chcesz zatrzymać Rambusia na stałe? Jak ma to wyglądac chciałabyś go adoptowac czy to byłby dożywotni Dom Tymczasowy?
Jestem za tym,żeby został u Ciebie, na pewno się przyzwyczaił i polubił Was pytanie tylko jak prawnie ma to wyglądac

Ja jestem za tym, żeby Rambuś został u Joasi, ale...no właśnie.Nie płacimy nic, bo to BDT, tylko weta płacimy i ewentualne leki.Może by tak poobniżać wpłacanie, do 5, 10 zł wszystkim, albo jakoś uśpić?Polecę do banku, po powrocie z moim zwierzyńcem i zrobię rozliczenie.Jak to widzisz joaaa?Na myśl, że miałabym się rozstać z Żabcią, która jest u mnie na BDT, to....nie wyobrażam sobie tego.Jednak Żabcia, mimo, że starsza od Rambusia i na pewno, chora, to nie było by mnie stać, żeby biegać z nią co miesiąc do weta.Teraz taką możliwość mam.Rambuś też będzie coraz starszy.Niech Mysia_ się wypowie, jeszcze inne osoby i jakoś dojdziemy, do sedna.Tak, żeby było najlepiej dla Rambusia.

Posted

Zawsze łatwiej uzbierać doraźnie na weta niż na hotel :) Wiadomo, że a) bardzo trudno o dom dla starszego psiaka, b) nawet gdyby zdarzył się cud i taki domek by się znalazł, będzie to kolejny koniec świata dla Ramboliniego...
Reasumując, jeśli mogę wyrazić swoje skromne zdanie - jestem za pogodną jesienią życia Rambiego u Joanny! :)

Posted

Rambuś daje mi też buziaki od niedawna i wylizuje uszy, jak mu się uda. :)
Przedtem był taki na dystans, jakby nie miał potrzeby bliższego kontaktu, a od jakiegoś czasu jest inaczej.
Rano zamiast szybko biec na dwór, jak robi to reszta, on przychodzi najpierw się pomiziać na dzień dobry.

Posted

Bardzo mi się podoba pomysł, żeby Dziadziuś został tu gdzie jest szczęśliwy - ja w miarę możliwości na pewno będę się do weta dorzucać. Tylko muszę dostać w tej sprawie PW, bo na wątki rzadko wchodzę.

Posted

No to może zróbmy tak, że nie ogłaszamy go, Rambuś ma u Ciebie dożywotni BDT a my pomagamy w kosztach weta
Nie zwracamy Ci natomiast 100 % za weta ale powiedzmy nie wiem 70-80 % resztę dokładasz Ty ?