_Goldenek2 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Poszła moja deklaracja za VII i VIII. Pozdrawiam wszystkich i mizianki dla psiny. Quote
Mysia_ Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 My w schronsku mieliśmy uroczego staruszka o imieniu Kogucik, który jak gdzieś zobaczył jabuszku to juz nic innego się nie liczyło :evil_lol: zdarzało się, że kradł ludziom z torby - kiedy mieli na drugie śniadanie :eviltong::eviltong: a ogryzki z jabłka zawsze odnajdował w koszu na śmieci :diabloti: Quote
Syla Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Rambuś ma wpłaty od: Bjuta - 5 zł :loveu: WIGA - 30 zł :loveu: Ingrid44 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce _Goldenek2 - 40 zł :loveu: za 2 mc-e Bardzo dziękuję i już wpisuję :lol: Wpływy 3.997,05 zł - Wydatki 3.062,97 zł = 934,08zł na dzień 14.07.2011 Z czego, joaaa ma 401 zł, a u mnie jest 533,08 zł Są pieniądze, może jakieś ogłoszenia, wyróżnione allegro...można coś mu wykupić, nawet stale, żeby odnawiać. Jak tam joaaa z tym kardiologiem? Napisz też ogólnie co u dziadka.Pozdrawiam. Quote
Ingrid44 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Trz jestem ciekawa jak ze zdrowkiem Rambusia . Quote
_Goldenek2 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jestem bardzo zaniepokojona brakiem wiadomości. Rambuś to staruszek, a w ostatnich dniach - straciłam kilka starszych psiaków. Napisz chociaż slowo, proszę.... Quote
joaaa Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Nie martwcie się, u Rambusia wszystko ok. :) Czuje się bardzo dobrze, aż za dobrze, bo nie pozwala Babci (ślepiutka i głucha) wchodzić na siebie i goni ja na serio z zębami, muszę go hamować. Najgorzej jest w nocy, kiedy Babulka chodzi sobie w te i we wte, a ponieważ nie widzi, to często włazi na inne psy. No i Rambuś się wkurza, więc muszę pilnować, żeby kładł się wieczorem z daleka od niej. Ten czas tak szybko biegnie, ze nie zdawałam sobie sprawy, że już tak długo nie odzywałam się na wątku. Bardzo Was za to przepraszam. Za to zrobiłam przed chwilą dwa zdjęcia, na których wreszcie widać ryjek Rambusia. Użyłam do tego kawałka kurczaka. ;) Zapisałam Rambusia na wizyte do dra Niziołka na 8 sierpnia, na godz.12. Może ktoś może pomóc z transportem?... Buziaki od Rambolino! :D Quote
karusiap Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Czy moge prosic o przypomnienie na PW nr konta do wplat za Dziadziusia? Quote
Nutusia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Baaaardzo do siebie z kotkiem pasują, że tak powiem... kolorystycznie! :) Quote
joaaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jeszcze coś. :) Co z tymi jego szczepieniami i książeczką, czy ktoś coś wie? Mysia, dzwoniłam do Ciebie, ale nie mogłam się dodzwonić. Bo chyba powinnam go zaszczepić, jeżeli nie mamy książeczki. Quote
Syla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 karusiap napisał(a):Czy moge prosic o przypomnienie na PW nr konta do wplat za Dziadziusia? Właśnie wysłałam PW, kochana.Joaaa, ta kotka bardzo ładna, lubię rudości, napisz dwa zdania o niej.Co do szczepień...miewam dziadki, w takim stanie, że wet mi odradza szczepienia, ale Rambuś to nie dziadek, chyba mu nie zaszkodzi :lol: Quote
coronaaj Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Jestem bardzo zaniepokojona brakiem wiadomości. Rambuś to staruszek, a w ostatnich dniach - straciłam kilka starszych psiaków. Napisz chociaż slowo, proszę.... No sa wiesci a mnie tez nie bylo dlugo ale wyglada, ze wszystko OK...buzka dla Rambusia Quote
joaaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Syla']Joaaa, ta kotka bardzo ładna, lubię rudości, napisz dwa zdania o niej.Co do szczepień...miewam dziadki, w takim stanie, że wet mi odradza szczepienia, ale Rambuś to nie dziadek, chyba mu nie zaszkodzi :lol: he, he, dlaczego kotka?... To chłopak i to bardzo drański, złodziej i zadymiarz. Oczywiście też z adopcji. Rambuś go chyba lubi, bo zawsze macha do niego ogonem i gorliwie obwąchuje. :) Proszę więcej kota: Jak ktoś chce jeszcze więcej, to zapraszam na mój wątek, linka w podpisie. Tam jest bardzo dużo zdjęć. :) A jeżeli chodzi o szczepienie, to musi mieć wirusówki, bo się boję, żeby jakiś pies czegoś tu nie przyniósł, a wścieklizna obowiązkowa, szczególnie tutaj na wsi. Quote
Syla Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Wydawało mi się, że Rambuś bardziej z płcią przeciwną się dogada, stąd ta kotka.Joaaa, dlaczego, na wszystkich zdjęciach kotek ma zamknięte oczka?Na żadnym, otwarte.Lecę na wątek. Quote
joaaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 No bo to śpioch. :) I sikacz... Poszukam zdjęcia z otwartymi oczami. Proszę :) Quote
Ingrid44 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Swietne fotki. Ciesze sie ze Rambis dobrze sie trzyma :) :) :) Quote
Syla Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Super fotki.To zdjęcie na oknie...to jak jeszcze w bloku mieszkałaś :lol:Teraz masz dużo lepsze widoki, przestrzeń i ciszę. Nigdy nie miałam kota, zawsze psy, ale jak przyjechała do mnie Beatka, to ja o kotki, pytaniami męczyłam.Szkoda, że Edi, nie lubi futrzaków i poluje na mojego świniaka.Z kotem nie trzeba wychodzić, może kiedyś jakiegoś ślepka przygarnę. Quote
__Lara Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Piękne zdjęcia, piękny kot :D Superowe jest to: :) :) :) :) :) :) Quote
Beatkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 http://img513.imageshack.us/img513/9426/igorufikbasiarudy.jpg Cała ferajna :) Quote
Syla Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Na wątkach "moich" piesków zostawiam spama, więc i tutaj też.Jednocześnie przepraszam i zapraszam :lol: a Rambuś się nie obrazi. http://www.dogomania.pl/threads/211574-POMÓŻ-ZWIERZAKOM-ze-Schroniska-POTRZEBNE-LEKI Quote
joaaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Jeszcze raz zapytam, nie wiecie jak jest ze szczepieniami Rambusia? Quote
Recommended Posts