Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Póki co nasz Dziadek faktycznie ma kasę, tylko żeby się nie okazało że wszyscy dadzą deklarację na Almondzika a jak tfu tfu będzie dla Dziadka kasa potrzebna to wtedy nie będzie wpłat
Jeżeli będziemy na bieżąco monitorowali kasę Rambusia to myślę,że to dobre wyjście

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nadal bede na watku Rambusia sledzic jego losy w cudownym BDT i gdyby nagle potrzeba by bylo pieniazkow to natychmiast wysle. Na chwile obecna Slepemu Almondzikowi sa bardziej potrzebne pieniazki bo on moze nie przezyc tej zimy w Schronisku. :(

Posted

Rambuś od dwóch dni mi porzyguje, jedzeniem. Nie wiem co jest, zachowuje się niby normalnie, może jest trochę bardziej ospały.
Gorączki nie ma, trochę się martwię.
Przegłodzę go dziś i zobaczymy.
I tak wybieram się do weta, żeby skontrolować przed robieniem zębów, bo już minęło parę miesięcy.
Mam nadzieję, że wreszcie w przyszłym tygodniu się uda.

Posted

Poszła moja wpłata za XI i XII, ale z przykrością muszę wycofać się z dalszego finansowania od nowego roku. Moja nowa organizacja FPR Złoty Pies też ma ciągły deficyt :-(. Wybaczcie. Mam nadzieję, że chociaż odrobinę pomogłam. Dalej trzymam kciuki za wspaniały DS.

Posted

Witaj Goldenku.Z Rambusiowymi finansami jest bardzo dobrze.Oby wszystkie pieski tak miały.Bardzo Ci dziękuję za wszystkie, zawsze przed czasem, wpłaty.Bardzo pomogłaś Rambusiowi, również, dzięki Tobie, Ramboliński, może spokojnie sobie żyć u joaaa.

Rambuś ma wpłatę od Bjuta - 5 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 4.497,05 zł - Wydatki 3.413,97 zł = 1.083,08 zł na dzień 08.11.2011

Posted

O kurcze, dostałam...:oops:
Przepraszam.
Odgrzebię go i wyślę Ci dane.

U Rambusia wszystko ok. Wybieramy się do weta zrobić ponowne badania i wreszcze wziąć się za ząbki, bo chuch ma zabijający, o buziakach nie wspomnę.

Posted

joaaa napisał(a):
O kurcze, dostałam...:oops:
Przepraszam.
Odgrzebię go i wyślę Ci dane.

U Rambusia wszystko ok. Wybieramy się do weta zrobić ponowne badania i wreszcze wziąć się za ząbki, bo chuch ma zabijający, o buziakach nie wspomnę.

Cieszę się, że u Ramolka wszystko dobrze.Moja Żabcia też ma potwornie śmierdząco w pysku, wiem jak to capi :-o;):lol:

Posted

Rambuś ma wpłatę od paulinken - 20 zł :loveu: za 2 m-ce

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 4.587,05 zł - Wydatki 3.413,97 zł = 1.173,08 zł na dzień 24.11.2011

• 2 weeks later...