Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U dziadulka wszystko w porządku. :)
Szykujemy się do zrobienia ząbków, mielismy być w tym tygodniu, ale kolega z samochodem nie mógł, więc mam nadzieję, że uda się w przyszłym tygodniu.

Przepraszam, że się tak nie odzywam, ale ten czas tak szybko biegnie, ze nie nadążam.

Rambuś ma nowa koleżankę, staruszkę boksię z SOS bokserom:

Nie zrobiła na mim żadnego wrażenia, pewnie Rambus woli młodsze, albo młodszych (np.Bodzia czy Ozzego). ;)

Posted

[quote name='_Goldenek2']Poszła deklaracja na Rambusia.
Nie ma mnie we wrześniu, a zapłaciłam 6 września.[/QUOTE]

Przepraszam Goldenku.Dostałam od Ciebie 07.09 i teraz 10.10.Nie było mnie prawie 2 tygodnie, mam męża po poważnym wypadku, w gipsie i kilka tygodni opieki mnie czeka jeszcze.Już teraz będę cześciej, więc wybaczcie.Uzupełniam...
Rambuś ma wpłaty od:
Bjuta - 5 zł :loveu:
TZ Atomowka - 60 zł :loveu:
_Goldenek2 - 20 zł :loveu:
Ingrid44 - 40 zł :loveu:
WIGA - 60 zł :loveu:
paulinken - 10 zł :loveu:
Bjuta - 5 zł :loveu:
WIGA - 60 zł :loveu:
_Goldenek2 - 20 zł :loveu:

Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty!!!

Wpływy 4.382,05 zł - Wydatki 3.413,97 zł = 968,08zł na dzień 14.10.2011

Posted

Witam,
wysłałam i ja swoją deklaracje za 2 miesiące dla Rambusia, nie wiem jak to tam wygląda, nie wiem czy miałam zapłacone do sierpnia czy do września, sorry zgubiłam się! Teraz już jestem, skończyło się lato a wraz z nim nasze wyjazdy. Cieszę się , ze malutki w dobrej formie

Posted

[quote name='Kasiaw201']Witam,
wysłałam i ja swoją deklaracje za 2 miesiące dla Rambusia, nie wiem jak to tam wygląda, nie wiem czy miałam zapłacone do sierpnia czy do września, sorry zgubiłam się! Teraz już jestem, skończyło się lato a wraz z nim nasze wyjazdy. Cieszę się , ze malutki w dobrej formie[/QUOTE]
Kasiu zajrzyj sobie na pierwszą stronę, na rozliczenia.Są aktualne.Wynika z nich, że masz zapłacone do września, włącznie.

Teraz zajrzałam do banku i mam już 2 wpłaty:
Kasiaw201 - 100 zł :loveu: za 2 m-ce
paulinken - 10 zł :loveu:

Rambuś bardzo dziękuje!!!

Wpływy 4.492,05 zł - Wydatki 3.413,97 zł = 1.078,08 zł na dzień 15.10.2011
Rambuś ma na koncie aż 1.078,08, z czego u joaaa jest 350 zł, u mnie 728,08 zł.

Posted

Przepraszam za offa , Rambus pewnie sie nie pogniewa ale Malenki SLEPY STARUSZEK potrzebuje naszej pomocy. Nie dajmy mu zginac w Schronisku :( :( :(

Watek w moim podpisie i dodatkowo jest banerek .

Posted

Jejku,Almond taki Rambusiowaty,Dziadeczek,Rambusiowi się poszczęściło,ma BDT,i trochę kaski na zapas,jeśli mogę poprosić Rambusiowe cioteczki,to przeniosłabym swoją deklarację na Almonda,biedaczynę,z deklaracją,że jeśli Rambusiowi byłoby trzeba znowu wpłacać,to wznowię wpłaty.Co Wy na to?:oops:

Posted

WIGA napisał(a):
Jejku,Almond taki Rambusiowaty,Dziadeczek,Rambusiowi się poszczęściło,ma BDT,i trochę kaski na zapas,jeśli mogę poprosić Rambusiowe cioteczki,to przeniosłabym swoją deklarację na Almonda,biedaczynę,z deklaracją,że jeśli Rambusiowi byłoby trzeba znowu wpłacać,to wznowię wpłaty.Co Wy na to?:oops:

Ja tez mialam takie zapytanie i taki sam pomysl . Co tym myslicie ?

Posted

Hmm chyba to nie byłby duży problem,Dziadziuś pieniążki póki co ma,a Almondzikowi się przydadzą .. :)
Niech się też inni wypowiedzą,bo ja tak tylko piszę swoje zdanie ;)