Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymaj się Joaaa... Starość się Panu Bogu nie udała, oj nie udała... Ty zapewniasz tym staruszkom szczęście i bezpieczeństwo po tym, co im życie wśród ludzi zgotowało - jesteś naprawdę wyjątkowa!

Posted

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Posted

Rambuś wzbogacił się o wpłaty od:
paulinken - 10 zł :loveu:
Kasiaw201 - 200 zł :loveu:

Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Wpływy 3.882,05 zł - Wydatki 3.062,97 zł = 819,08zł na dzień 20.06.2011

Posted

Dziękuję Wam Wszystkim...
Życie biegnie dalej...

Mamy nowego hotelowicza, białe cudo z niebieskimi oczami. To Ozzy, zwrot z adopcji, czeka na nowy dobry dom.

Posted

No właśnie, Rambuś wszędzie wychodzi tak samo, bo nie chce się patrzeć w obiektyw.
Dzisiaj próbowałam zrobić mu jakieś inne zdjęcia, ale aparat jest za wolny i wychodziły mi tylko kawałki rambusia, bo nudziło mu się i odchodził.

Rambuś zrobił się dużo bardziej kontaktowy, często podchodzi do mnie i nadstawia się do głaskania.
I warczy jak jakiś inny pies podchodzi w tym czasie. ;)

Zapraszamy w odwiedziny, niedługo będą wiśnie i jabłka.
Kasia, może uda Ci się wybrać.

Posted

Ja i moje psy też! :) Czasami chowam się po kątach, jeśli chcę zjeść jabłko w spokoju, bo inaczej każdy kęs staje mi w gardle pod wzrokiem śledzącym każdy ruch ręki do ust - plus Lili, jak każdy boksio, ślini się niemiłosiernie :)

Posted

Chcialabym zobaczyc pieski jedzace jablka. Musi to komicznie wygladac, szczegolnie jak sa troche kwasne. Moj piesio je tylko miesko i sery, oprocz tego nic nie ruszy.
Mozna my ciasto podstawic pod nosem i tylko powacha i odejdzie a obrzydzeniem. :) :) :)

Posted

Jednym słowem: francuski piesek :) Moje panny wszystko wciągają - wszystkie owoce, warzywa surowe i gotowane (z surowymi ziemniakami włącznie), ciastka (mniam!), suchy chleb, obierki, skorupki od jajek - kompostownik np. jest jak suto zastawiony stół, a mój TZ wciąż się głowi jak uniemożliwić psom dostęp do tego przybytku :) Obecne moje psice jedzą jabłka w kawałkach, poprzednia jamnisia brała całe jabłko pomiędzy łapki i zostawał... tylko ogryzek. Obecne ogryzek też wciągają i po jabłku ślad nie zostaje żaden. Muszę im też pestki z wiśni, czereśni czy śliwek wyciągać, bo poprzednia boksia brała w całości, a potem pestki tylko spod fafli wypadały na podłogę :)

Posted

Moja cudna, ś.p. Wikusia, ta z awatarku, ratlerka, to jadła, dosłownie wszystko.Ogryzki z gruszek bardzo lubiła, jak miała do wyboru; szynka czy liście sałaty, to zawsze sałatę wolała.Ogórki kiszone, zielone, kapustę kiszoną uwielbiała.Arbuzy lubiła, suchy chleb i nie było niczego, czego by nie zjadła.Te moje staruszki, teraźniejsze, to bardziej wybredne, a poza tym, niektóre na diecie i nie mam teraz za dużego popisu w kwestii żarełka....Sama zjem i tyle :lol: