Syla Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Okropna wiadomość.Niedawno Iguś, teraz Myszka...Bardzo Ci współczuję joaaa. Quote
Nutusia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Trzymaj się Joaaa... Starość się Panu Bogu nie udała, oj nie udała... Ty zapewniasz tym staruszkom szczęście i bezpieczeństwo po tym, co im życie wśród ludzi zgotowało - jesteś naprawdę wyjątkowa! Quote
Kasiaw201 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Trzymaj się, słowa nic nie znaczą, ale całym sercem jestem z Tobą Quote
Ingrid44 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA! http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis! Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł! Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)! Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER! Quote
Syla Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Rambuś wzbogacił się o wpłaty od: paulinken - 10 zł :loveu: Kasiaw201 - 200 zł :loveu: Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Wpływy 3.882,05 zł - Wydatki 3.062,97 zł = 819,08zł na dzień 20.06.2011 Quote
_Goldenek2 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dopiero teraz przeczytałam.... :(. Dla Myszki [*]. Trzymaj się jakoś Joaaa..... Quote
joaaa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dziękuję Wam Wszystkim... Życie biegnie dalej... Mamy nowego hotelowicza, białe cudo z niebieskimi oczami. To Ozzy, zwrot z adopcji, czeka na nowy dobry dom. Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ozzy jest przecudny :loveu: Miło zobaczyć też Rambusia na fotkach :):) Quote
joaaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 No fakt, jest niesamowity z tymi niebieskimi oczami. :) Tu jest jego wątek, gdzie jest więcej zdjęć: http://www.dogomania.pl/threads/206275-YEDI-ZWROT-Z-ADOPCJ-hotel-za-350z%C5%82-mc-OPERACJA-na-PRZEPUKLINE-kt-blokuje-jelita?p=17120206&viewfull=1#post17120206 Quote
Nutusia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Hihiiii... pierwsze zdjęcia powinno mieć tytuł "kółko graniaste" :) Quote
Atomowka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ozzi przecudowny, te oczy ahhhh A Rambuś widzę do zdjęć nie chciał pozować, gagatek jeden Quote
Mysia_ Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 piękny niebieskooki psiak :) a Rambuś nawet w obiektyw nie popatrzy ;) co tam u Was słychać? Quote
joaaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 No właśnie, Rambuś wszędzie wychodzi tak samo, bo nie chce się patrzeć w obiektyw. Dzisiaj próbowałam zrobić mu jakieś inne zdjęcia, ale aparat jest za wolny i wychodziły mi tylko kawałki rambusia, bo nudziło mu się i odchodził. Rambuś zrobił się dużo bardziej kontaktowy, często podchodzi do mnie i nadstawia się do głaskania. I warczy jak jakiś inny pies podchodzi w tym czasie. ;) Zapraszamy w odwiedziny, niedługo będą wiśnie i jabłka. Kasia, może uda Ci się wybrać. Quote
Ingrid44 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ciekawe czy Rambus lubi jablka albo wisnie ? :) :) :) Quote
Nutusia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja i moje psy też! :) Czasami chowam się po kątach, jeśli chcę zjeść jabłko w spokoju, bo inaczej każdy kęs staje mi w gardle pod wzrokiem śledzącym każdy ruch ręki do ust - plus Lili, jak każdy boksio, ślini się niemiłosiernie :) Quote
Ingrid44 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Chcialabym zobaczyc pieski jedzace jablka. Musi to komicznie wygladac, szczegolnie jak sa troche kwasne. Moj piesio je tylko miesko i sery, oprocz tego nic nie ruszy. Mozna my ciasto podstawic pod nosem i tylko powacha i odejdzie a obrzydzeniem. :) :) :) Quote
Nutusia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jednym słowem: francuski piesek :) Moje panny wszystko wciągają - wszystkie owoce, warzywa surowe i gotowane (z surowymi ziemniakami włącznie), ciastka (mniam!), suchy chleb, obierki, skorupki od jajek - kompostownik np. jest jak suto zastawiony stół, a mój TZ wciąż się głowi jak uniemożliwić psom dostęp do tego przybytku :) Obecne moje psice jedzą jabłka w kawałkach, poprzednia jamnisia brała całe jabłko pomiędzy łapki i zostawał... tylko ogryzek. Obecne ogryzek też wciągają i po jabłku ślad nie zostaje żaden. Muszę im też pestki z wiśni, czereśni czy śliwek wyciągać, bo poprzednia boksia brała w całości, a potem pestki tylko spod fafli wypadały na podłogę :) Quote
Ingrid44 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Niesamowite. Jak moj piesio byl maly to wszystkiehgo poprobowal ale jak dorosl to juz tylko miesko . Rambusiu wcinaj swierze jabluszka, na zdrowko ci bedzie. :) :) :) Quote
Syla Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Moja cudna, ś.p. Wikusia, ta z awatarku, ratlerka, to jadła, dosłownie wszystko.Ogryzki z gruszek bardzo lubiła, jak miała do wyboru; szynka czy liście sałaty, to zawsze sałatę wolała.Ogórki kiszone, zielone, kapustę kiszoną uwielbiała.Arbuzy lubiła, suchy chleb i nie było niczego, czego by nie zjadła.Te moje staruszki, teraźniejsze, to bardziej wybredne, a poza tym, niektóre na diecie i nie mam teraz za dużego popisu w kwestii żarełka....Sama zjem i tyle :lol: Quote
_Goldenek2 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Mój goldenek Charlie kochał jeść wszystko. Nie jadał tylko pomarańczy i cytryn i.... grzybów :). A najlepiej lubił.... chrupiące bułeczki Quote
Recommended Posts