Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie, że bardzo niskopodłogowy, ale za to ma wpłaty od:
WIGA - 30 zł :loveu:
TZ Atomowki - 30 zł :loveu: za 3 m-ce

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 3.637,05 zł - Wydatki 3.062,97 zł = 574,08zł na dzień 22.05.2011

Joaaa, wysłałam Ci 200 zł, jak mało to daj znać.

Posted

Rambuś najwyraźniej poczuł wielką sympatię do Kastora, chodzi za nim, prawie tak jak za mną. ;)
Niestety, Kastor nie jest zainteresowany zacieśnianiem znajomości, ważniejsze jest wąchanie śladów Mańki.

Posted

Joaaa czy mogłabyś napisać jakiś tekscik dla Dziadka i podać kontakt do ogłoszeń?
Dziadek chyba nie ma ogłoszeń a bez nich na dom nie ma szans

• 2 weeks later...
Posted

Uzupełniam wpłaty:

karusiap - 30 zł :loveu: za 3 m-ce
Bjuta - 5 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 3.672,05 zł - Wydatki 3.062,97 zł = 609,08zł na dzień 09.06.2011

Posted

Przepraszam, że się nie odzywam, ale miałam trochę problemów.
A ten czas tak szybko biegnie.
Moja dożyca czuje się niedobrze, jutro jedziemy na usg i do weta. Mam nadzieję, że to nie ropomacicze.

U Rambusia wszystko ok, mam nadzieję, że wreszcie uda się umówić u dra Niziołka.
Upały znosi bardzo dobrze, ale woli siedzieć na dworze.
Poza tym strasznie gubi sierść, prawie codziennie wyczesuję jakieś ogromne ilości i ciagle mam nadzieję, że to już wszystko. ;)
Chyba muszę zrobić zdjęcie i wkleić.

Aha, Syla, oczywiście kasa dotarła już dawno, przepraszam, że nie napisałam.

Posted

joaaa napisał(a):
Przepraszam, że się nie odzywam, ale miałam trochę problemów.
A ten czas tak szybko biegnie.
Moja dożyca czuje się niedobrze, jutro jedziemy na usg i do weta. Mam nadzieję, że to nie ropomacicze.

U Rambusia wszystko ok, mam nadzieję, że wreszcie uda się umówić u dra Niziołka.
Upały znosi bardzo dobrze, ale woli siedzieć na dworze.
Poza tym strasznie gubi sierść, prawie codziennie wyczesuję jakieś ogromne ilości i ciagle mam nadzieję, że to już wszystko. ;)
Chyba muszę zrobić zdjęcie i wkleić.

Aha, Syla, oczywiście kasa dotarła już dawno, przepraszam, że nie napisałam.

Jak potrzebna jeszcze stówka, albo i więcej, to pisz.Nie mam pojęcia, ile taka wizyta może kosztować.

Posted

Joaa ,dziekujemy o wiesci o Rambusiu. Dobrze ze chlopak czuje sie dobrze i znosi jakos te upaly bo to nie latwa sprawa z takim futrem. Jakby mogl to pewnie cale by zrzucil .

Posted

Witam i ja Rambusia, widzę , że jesteś szczęśliwy, wysłałam deklarację za 06.07.08 i 09, przepraszam za lekkie spóźnienie, ale mój Fuxio miał operowane oczko i dużo się działo........

Posted

Kasiaw201 napisał(a):
Witam i ja Rambusia, widzę , że jesteś szczęśliwy, wysłałam deklarację za 06.07.08 i 09, przepraszam za lekkie spóźnienie, ale mój Fuxio miał operowane oczko i dużo się działo........

Zaglądnę do banku wieczorem i wpiszę tutaj.Kasiaw201 napisz coś więcej jak możesz.Czy Fuxio widzi i co mu się stało.Miło Cię znowu widzieć.

Posted

Kasia, kiedy wreszcie nas odwiedzisz? :)

Przepraszam, że tak mało piszę, ale muszę się pozbierać.
Moja Myszka odeszła we wtorek w nocy, miała operację i w nocy w szpitalu serduszko jej stanęło. Reanimowali pół godziny, ale nie dali rady. :(