Ingrid44 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Napisalam do obraczus87 ,ona zna duzo ludzi z Warszawy. Mam nadzieje ze nam pomoze :) Quote
Awit Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Atomówka do mnie napisała. Jeśli nie znajdziecie nikogo to mogę pójść. Tylko daaaleko te Bemowo. Więc szukajcie, a jak nie będzie nikogo to dajcie telefon, zadzwonię i się umówię nawet na jutro. A wcześniej bym ulicę chciała znać. Quote
obraczus87 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Kochani ja jutro kwitnę na uczelni niestety :( A Bemowo chmmm..... musialabym znac ulicę aby kogolwiek sobie przypomniec. Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [B]Prosze napiszcie ulice do obraczus87 , moze nam kogos znajdzie ! [/B] Quote
Atomowka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dziewczyny wydawało mi sie, że napisałam na wątku,ale teraz patrze,że jednak nie. Koosiek pójdzie. Dzwoniła do Pani wstępnie są umówione na jutro na 14. Gdyby termin miał się zmienić to będzie do mnie pisała Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Atomowka']Dziewczyny wydawało mi sie, że napisałam na wątku,ale teraz patrze,że jednak nie. Koosiek pójdzie. Dzwoniła do Pani wstępnie są umówione na jutro na 14. Gdyby termin miał się zmienić to będzie do mnie pisała[/QUOTE] SUPER, bardzo sie ciesze :) :) :) Jestescie Cudowne ,cioteczki ! Quote
Mysia_ Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Atomowka']Dziewczyny wydawało mi sie, że napisałam na wątku,ale teraz patrze,że jednak nie. Koosiek pójdzie. Dzwoniła do Pani wstępnie są umówione na jutro na 14. Gdyby termin miał się zmienić to będzie do mnie pisała[/QUOTE] Super, że tak szybko udało się to załatwić :loveu: Trzymam juz od teraz mocno kciuki :cool3: Quote
Akrum Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 i ja się do trzymania kciuków podłączam i mocno zaciskam :) Quote
Ingrid44 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 To juz dzisiaj WIELKI DZIEN ! Trzymam kciuki do bialosci ! Quote
Mysia_ Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 oby wszystko się udało :) już od samego rana o niczym innym nie potrafię myśleć ;) Quote
Arktyka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Mysiu ja pol nocy nie spalam;) dziadzius ma potencjalny powazny domek,moj tymczasowicz Murzynek rowniez...o pudlisia tez dobija sie domek, mialy dojechac do mnie 2 jamniorki , dojedzie tylko jeden bo tez jeden z jamniorkow znalazl domek:multi::multi:i to wszystko w ciagu jednego tygodnia:) bylo by cudownie gdyby jeszcze mlodziaki Szczotus i Rudzik znalazly swoje miejsce:)bo juz tyle czekaja zwlaszcza Szczotek... Ach lubie boze narodzenie bo to naprawde magiczny czas....ktory roztapia ludziom serducha.... hmm....tylko cholercia jakos tak pusto i smutno sie u mnie zrobi....bedzie mi brakowac naszego dziadziusia(ja go nazywalam borsuczkiem;) ) bo czasami byl naburmuszony i rzucal te swoje borsukowate spojrzenia...;) troszke na poczatku bylo z nim problemow zwlaszcza ze znaczeniem roznych czesci mego umeblowania;);) i skutecznej dewastacji moich panelowych podług...;) ech....... ale ma dojechac do mnie zupelnie slepy i gluchy staruszek tez z chorym serduszkiem....mam jakos sentyment do tych starowinek...a im wiecej sprawiaja "klopotow" tym bardziej zapadaja mi w serce... Quote
Syla Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Arktyka']Mysiu ja pol nocy nie spalam;) dziadzius ma potencjalny powazny domek,moj tymczasowicz Murzynek rowniez...o pudlisia tez dobija sie domek, mialy dojechac do mnie 2 jamniorki , dojedzie tylko jeden bo tez jeden z jamniorkow znalazl domek:multi::multi:i to wszystko w ciagu jednego tygodnia:) bylo by cudownie gdyby jeszcze mlodziaki Szczotus i Rudzik znalazly swoje miejsce:)bo juz tyle czekaja zwlaszcza Szczotek... Ach lubie boze narodzenie bo to naprawde magiczny czas....ktory roztapia ludziom serducha.... hmm....tylko cholercia jakos tak pusto i smutno sie u mnie zrobi....bedzie mi brakowac naszego dziadziusia(ja go nazywalam borsuczkiem;) ) bo czasami byl naburmuszony i rzucal te swoje borsukowate spojrzenia...;) troszke na poczatku bylo z nim problemow zwlaszcza ze znaczeniem roznych czesci mego umeblowania;);) i skutecznej dewastacji moich panelowych podług...;) ech....... ale ma dojechac do mnie zupelnie slepy i gluchy staruszek tez z chorym serduszkiem....mam jakos sentyment do tych starowinek...a im wiecej sprawiaja "klopotow" tym bardziej zapadaja mi w serce... Same świetne wieści :loveu:Arktyczko...śledziłam Cię kochana i już wszystko wiem :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/197431-Całkowicie-ślepy-i-głuchy-staruszek-bez-szans-w-śniegowej-zaspie... Za naszego dziadeczka też mocno ściskam kciuki. Quote
koosiek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Słuchajcie, niestety dzisiaj nic z tego, kobiecie coś wypadło i nie da rady (ja zresztą też sama jadę zaraz po psa do Otwocka i się nie wyrobię). Jutro ma do mnie dzwonić i umówimy się jakoś w tygodniu. Quote
Mysia_ Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 szkoda :-( ale oczywiście rozumiemy, Dziadziuś jest bezpieczny i kochany u Arktyki to jeszcze pare dni przeciez poczeka ;) Quote
Bjuta Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ja tak zaglądam po cichutku, bo bardzo się boję cieszyć! Quote
Atomowka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Koosiek fajnie,że weszłaś na wątek Wszyscy tu czekamy na ten WIELKI dzień Dziadka Quote
koosiek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No niestety wciąż czekam na telefon. Wczoraj w końcu sama zadzwoniłam, kobieta stwierdziła, że musi się umówić z współlokatorką i miała jeszcze wieczorem zadzwonić - nie dzwoniła. Quote
_Goldenek2 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Za wcześnie się cieszyłyśmy......eh :( Quote
Akrum Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 może Pani nie chciała już Cię niepokoić w niedzielę i zadzwoni dzisiaj? Quote
koosiek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Musicie niestety uzbroić się jeszcze w cierpliwość, bo wizyta dopiero w sobotę wieczorem. A tak BTW - zerknęłam na zdjęcia Rambusia... Ale on śliczny :loveu: Aż zazdroszczę przyszłej (mam nadzieje) właścicielce ;) Quote
Beatkaa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kurczę,oby coś z tego wyszło.Trzymamy tak cichuteńko kciuki... Quote
Atomowka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Czyli Arktyka ( i nie tylko zresztą) ma cały tydzień w napięciu Quote
Recommended Posts