Bjuta Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A ja myślałam, że już nieaktualne i wznowiłam mu allegro :oops: Niedowiarek ze mnie. No to teraz trzymam kciuki za wyważoną decyzję! :lol: Quote
_Goldenek2 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/198705-BEZA-goldenopodobna-sunia-chora-na-serce-z-wodobrzuszem-potrzebuje-pomocy. Teraz ja Was muszę prosić o pomoc.... Pomożecie? :placz: Quote
Akrum Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 no i jak się mają sprawy Dziadulka naszego kochanego? Będzie miał swój domek na święta? Quote
Ingrid44 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Akrum napisał(a):no i jak się mają sprawy Dziadulka naszego kochanego? Będzie miał swój domek na święta? Tez jestem bardzo ciekawa ! :) Quote
Beatkaa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dołączam się do pytań :):) A tak poza tym: Cioteczki zbieramy na ogłoszenie dla Majka. Prosimy o dorzucenie grosika... http://www.dogomania.pl/threads/2625...e-w-schronie-( Quote
Ingrid44 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Beatkaa']Dołączam się do pytań :):) A tak poza tym: Cioteczki zbieramy na ogłoszenie dla Majka. Prosimy o dorzucenie grosika... http://www.dogomania.pl/threads/2625...e-w-schronie-( Link nie dziala ale weszlam na watek poprzez link w Twoim podpisie :) Quote
Syla Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wchodzę ciekawa i wszyscy też ciekawi...Czekamy... Quote
_Goldenek2 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1987...!do-1.01/page2 .... błagam o pomoc Quote
Atomowka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kurde no niech te kobitki już dzwonią i zabierają Dziadka do siebie Quote
Mysia_ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 bardzo jestem ciekawa jak tam sprawy ślicznego Dziadziusia się mają? :) Quote
Beatkaa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Czekamy czekamy z niecierpliwością na wieści... Quote
_Goldenek2 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Arktyko... Wesołych świąt dla Ciebie, Twojej Rodziny i czworonogów :) Quote
Beatkaa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [SIZE="4"][SIZE="3"]Staropolskim obyczajem, Gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było. wesołych świąt :) Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wesołych, spokojnych i pełnych miłości świąt dla Was kochane, dla Waszych najbliższych i dla Waszych futer Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wiem,że wszędzie ciężko ale może Dziewczyny wejdźcie może pomożecie, jakiś grosik się znajdzie albo znacie jakiś hotelik/ DT odpowiedni dla niej. W grupie siła może razem się uda http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-sytuacja-opanowana.-Teraz-zbieramy-na-leki. Quote
Bjuta Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Jak Ci tam Dziadziusiu mijają Święta? Nie obżarłeś się za bardzo...? Quote
Ingrid44 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Rambus pewnie juz sie zaczyna toczyc jak kuleczka :) :) :) Quote
Beatkaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ingrid44 napisał(a):Rambus pewnie juz sie zaczyna toczyc jak kuleczka :) :) :) wyobraziłam to sobie :D Miejmy jednak nadzieję,że Dziadulek nasz trzyma formę ;) Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 swieta swietami a dietka dietka...;) dziadziusia musze oszczedzac z jedzonkiem , bo bez nadwagi ma problemy z poruszaniem a co dopiero gdyby sie zamienil w baryleczke... owszem chlopak posmakowal i to i owo...;) ale wszystko w granicach rozsadku;):) Dziekujemy wszystkim cioteczka za zyczenia:) i zyczymy rowniez Szczesliwego Nowego Roku!!:):) Quote
Akrum Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a już myślałam że jak tu wejde po świętach, to bedzie wesołe HURRA bo Dziadziuś w nowym domku, a tu nadal cisza... ah Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 cholercia chyba dostalam niechciana ofiare swiat....ostatnio moja tymczasowiczka podhalanka zostala zabrana i stoi u mnie pusty kojec zewnetrzny....dwa dni temu zauwazylam o 5 nad ranem krecacego sie owczarka, ale myslalam ze to jakiegos sasiada...dzisiaj na podworku znowu sie pojawila duza owczarkowata sunia, widac ze rodzila nie raz, ma obroze.....i zakwaterowala sie w kojcu(byl otwarty) lezy teraz sobie w budzie, probowalam do niej podejsc ale boji sie i ucieka...zostawilam jej karme w misce, wrocila spowrotem ,zjadla i polozyla sie w budzie. Obdzwonilam wszystkich sasiadow czy znaja tego psa ale nikt tu w poblizu nie ma owczarka...zeby mi sie udalo zamknac drzwi od kojca to juz by byla zlapana....cholera takie mrozy...a tu przybleda.... Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Chyba Panie sie rozmyslily bo nie ma zadnych wiadomosci :( Quote
Recommended Posts