Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"][SIZE="3"]Staropolskim obyczajem,
Gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło,
z roku na rok lepiej było.

wesołych świąt :)

Posted

swieta swietami a dietka dietka...;) dziadziusia musze oszczedzac z jedzonkiem , bo bez nadwagi ma problemy z poruszaniem a co dopiero gdyby sie zamienil w baryleczke...
owszem chlopak posmakowal i to i owo...;) ale wszystko w granicach rozsadku;):)

Dziekujemy wszystkim cioteczka za zyczenia:) i zyczymy rowniez Szczesliwego Nowego Roku!!:):)

Posted

cholercia chyba dostalam niechciana ofiare swiat....ostatnio moja tymczasowiczka podhalanka zostala zabrana i stoi u mnie pusty kojec zewnetrzny....dwa dni temu zauwazylam o 5 nad ranem krecacego sie owczarka, ale myslalam ze to jakiegos sasiada...dzisiaj na podworku znowu sie pojawila duza owczarkowata sunia, widac ze rodzila nie raz, ma obroze.....i zakwaterowala sie w kojcu(byl otwarty) lezy teraz sobie w budzie, probowalam do niej podejsc ale boji sie i ucieka...zostawilam jej karme w misce, wrocila spowrotem ,zjadla i polozyla sie w budzie. Obdzwonilam wszystkich sasiadow czy znaja tego psa ale nikt tu w poblizu nie ma owczarka...zeby mi sie udalo zamknac drzwi od kojca to juz by byla zlapana....cholera takie mrozy...a tu przybleda....