Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arktyka napisał(a):
Rozmawialam wlasnie przed chwilka z ta pania....wszystko co mi wiadomo o dziadziusiu przekazalam;) Pani Marta ma przedyskutowac sprawe z druga lokatorka i jak podejma decyzje o adopcji dziadzia to skontakktuja sie z Toba Mysiu:)
Cioteczki trzymajmy kciuki, moze nasz dziadus znalazl w koncu domek....

Oj byłoby super !!! Trzymamy kciuki ...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do mnie wiecej te dziewczyny w sparawie adopcji dziadka sie nie odezwaly....chyba sie wystraszyly ze nasz dziadzio jest gluchy...:-( i powolny....bo one cos wspominaly o
jakims tam niedaleko domu placu do biegania....a ja je uswiadomilam ze dalekie wyprawy nie dla dziadka...ponadto dziadzius musio wychodzi czesto na spacerki , bo nie wytrzymuje z siusiu...a w domu u nich nie bylo by nikogo od 12-17, wiec moze tez to je odstraszylo...
bo ze ma chore serduszko wiedzialy....a juz obiecywalam dziadziusiowi ze trafi do fajnego domku....no ale przeciez nie moglam ukryc zadnego faktu o dziadku...:roll:
moze cioteczki dajcie do kontaktu kogos innego....

Posted

Hmm no szkoda...jednak trzeba przyznać,że takim staruszkiem trzeba się zajmować i nie jest to pies tylko do wychodzenia na spacerki a ludziom to nie w smak :roll: Miejmy nadzieję,że jakaś dobra dusza taka jak Arktyka go przygarnie :evil_lol:

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/448/9a1256de80ac8b01med.jpg[/IMG][/URL]

ta mina chyba mowi sama za siebie co dziadzius o tym wszystkim mysli.....;):)

Posted

no fakt wyglada jak nie dziadzius raczej jakis kolos....;) a mnie on martwi bo powiem szczerze ze mam odczucie ze po kastracji
dziadzius jak by sie postarzal w zachowaniu , ruchach.....owszem jeszcze nadal wyciera smorasy o moje lozko;) nastawia sie do drapanek i mizianek , czasem jeszcze bawi sie pilka , ale juz teraz coraz mniej....:( i naprawde coraz wolniej chodzi....raczej z trudem , byc moze jest to tez efekt zimy....bo po za spowolnieniem apetycik zawsze mu dopisuje;) choc jak mowilam wprowadzilam mu dietke i dziadziowi troszke tluszczyku spadlo, teraz jest akuratny;):) ma owszem lepsze dni w chodzeniu i wtedy nawet dziarsko maszeruje sobie, najgorzej jest gdy wstanie po drzemce -wstaje z trudem , czasem sie potyka ale jak juz sie rozchodzi to jest okej...paskudna starosc....:(

Posted

Ciotki, a co z Was takie niedowiarki? :mad:
Zapadła decyzja, a jest taka, że Panie chcą adoptować Dziadziusia vel Rambusia :multi: Wizyta przedadopcyjna tylko nam jest potrzebna, czyli szukamy kogoś z Warszawy, a np. teraz w sobote obie Pani będą w domku cały czas do 16 :cool3:
Od razu ostrzega, że jesli chodzi o rozmowy telefoniczne z kimkolwiek to teraz odpadam, bo póki co nie potrafię gadać :roll: znów jestem chora... i znów mam L4 :roll: więc błagam czy ktoś mi pomoże to wszystko ogarnąć? :)

Posted

O kurde, no nie wierzę, Dziadziuś może na święta będziesz już w chacie swojej. Ja z wizytą odpadam w sb mam pracę a potem szybko do weta musze leciec z suką mojej teściówki

Posted

bylo by super , z dwoch powodow dziadzius znalazl by swoj domek juz taki do konca zycia....dosyc juz mial zmian w zyciu...
a pandto zastanawiam sie czy nie zawiesic na okres zimowy dt....bo mam naprawde problem z dojazdami do cywilizacji i ciezko mi jest dojechac do weta....na szczepienia, kastracje czy nie daj boze gdyby ktorys tymczasowicz sie zle poczul....dzisiaj niby fajna pogoda ,slonce, nie pada.....
wystartowalam do sklepu, bylam chhyba maximum pol godziny i wracalam do domu....i spowrotem droga byla juz nieprzejezdna bo wiatr nawial snieg...no i oczywiscie wpadlam w zaspe...mialam na szczescie lopate i jakos po pol godzinie udalo mi sie w koncu wydostac z tej zaspy i dojechac z wielkim trudem do domu...