Beatkaa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Arktyka napisał(a):Rozmawialam wlasnie przed chwilka z ta pania....wszystko co mi wiadomo o dziadziusiu przekazalam;) Pani Marta ma przedyskutowac sprawe z druga lokatorka i jak podejma decyzje o adopcji dziadzia to skontakktuja sie z Toba Mysiu:) Cioteczki trzymajmy kciuki, moze nasz dziadus znalazl w koncu domek.... Oj byłoby super !!! Trzymamy kciuki ... Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 O rany , trzeba trzymac kciukasy bardzo mocno :) Quote
Mysia_ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 trzymam mocno kciuki, pięknie by było jakby się udało ;) Quote
Atomowka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kurde czekam na ten dzień od dawna, w końcu jakaś iskierka nadziei, Kciuki zaciśnięte Quote
Ingrid44 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Beatkaa']I jak tam? Wiadomo coś?[/QUOTE] Przylaczam sie do pytania :) Quote
Arktyka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 do mnie wiecej te dziewczyny w sparawie adopcji dziadka sie nie odezwaly....chyba sie wystraszyly ze nasz dziadzio jest gluchy...:-( i powolny....bo one cos wspominaly o jakims tam niedaleko domu placu do biegania....a ja je uswiadomilam ze dalekie wyprawy nie dla dziadka...ponadto dziadzius musio wychodzi czesto na spacerki , bo nie wytrzymuje z siusiu...a w domu u nich nie bylo by nikogo od 12-17, wiec moze tez to je odstraszylo... bo ze ma chore serduszko wiedzialy....a juz obiecywalam dziadziusiowi ze trafi do fajnego domku....no ale przeciez nie moglam ukryc zadnego faktu o dziadku...:roll: moze cioteczki dajcie do kontaktu kogos innego.... Quote
Beatkaa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Hmm no szkoda...jednak trzeba przyznać,że takim staruszkiem trzeba się zajmować i nie jest to pies tylko do wychodzenia na spacerki a ludziom to nie w smak :roll: Miejmy nadzieję,że jakaś dobra dusza taka jak Arktyka go przygarnie :evil_lol: Quote
Atomowka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Arktyka niczego nie można ukrywać i bardzo dobrze zrobiłaś,że o wszystkim szczerze te dziewczyny poinformowałaś. Cóż widać to jeszcze nie ten domek Quote
Arktyka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/448/9a1256de80ac8b01med.jpg[/IMG][/URL] ta mina chyba mowi sama za siebie co dziadzius o tym wszystkim mysli.....;):) Quote
_Goldenek2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Na tym zdjęciu wyglada prawie jak golden :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Arktyka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 no fakt wyglada jak nie dziadzius raczej jakis kolos....;) a mnie on martwi bo powiem szczerze ze mam odczucie ze po kastracji dziadzius jak by sie postarzal w zachowaniu , ruchach.....owszem jeszcze nadal wyciera smorasy o moje lozko;) nastawia sie do drapanek i mizianek , czasem jeszcze bawi sie pilka , ale juz teraz coraz mniej....:( i naprawde coraz wolniej chodzi....raczej z trudem , byc moze jest to tez efekt zimy....bo po za spowolnieniem apetycik zawsze mu dopisuje;) choc jak mowilam wprowadzilam mu dietke i dziadziowi troszke tluszczyku spadlo, teraz jest akuratny;):) ma owszem lepsze dni w chodzeniu i wtedy nawet dziarsko maszeruje sobie, najgorzej jest gdy wstanie po drzemce -wstaje z trudem , czasem sie potyka ale jak juz sie rozchodzi to jest okej...paskudna starosc....:( Quote
_Goldenek2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Arktyko.... starość się Panu Bogu nie udała. I dotyczy to i nas i zwierząt. Quote
paulinken Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Piękny Rambunio!:loveu: Nie martw się, cioteczko, zimą może trochę mniej "ruchawy", ale widać, że mu dobrze. Quote
Mysia_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Ciotki, a co z Was takie niedowiarki? :mad: Zapadła decyzja, a jest taka, że Panie chcą adoptować Dziadziusia vel Rambusia :multi: Wizyta przedadopcyjna tylko nam jest potrzebna, czyli szukamy kogoś z Warszawy, a np. teraz w sobote obie Pani będą w domku cały czas do 16 :cool3: Od razu ostrzega, że jesli chodzi o rozmowy telefoniczne z kimkolwiek to teraz odpadam, bo póki co nie potrafię gadać :roll: znów jestem chora... i znów mam L4 :roll: więc błagam czy ktoś mi pomoże to wszystko ogarnąć? :) Quote
Arktyka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 :crazyeye::multi::multi::lol: o boziu moj dziadulek doczekal sie domku! wzruszylam sie.... Quote
_Goldenek2 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Super wieści :):):). Dziewczyny, proszę zagłosujcie na zdjęcie 53 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196677-Bazarek-fotograficznY-III-Edycja-II-DOGRYWKA!-CZW.-20.00[/URL] Quote
Atomowka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 O kurde, no nie wierzę, Dziadziuś może na święta będziesz już w chacie swojej. Ja z wizytą odpadam w sb mam pracę a potem szybko do weta musze leciec z suką mojej teściówki Quote
Mysia_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 ma ktoś jakiś pomysł na wizytę? Chyba trochę dogomaniaków z Warszawy jest na dogo? :) Quote
paulinken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jeny, byłoby cudownie! Oby to był tylko TEN domek... bo na początku Rambusiowi będzie smutno bez Arktyki. Quote
Arktyka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 bylo by super , z dwoch powodow dziadzius znalazl by swoj domek juz taki do konca zycia....dosyc juz mial zmian w zyciu... a pandto zastanawiam sie czy nie zawiesic na okres zimowy dt....bo mam naprawde problem z dojazdami do cywilizacji i ciezko mi jest dojechac do weta....na szczepienia, kastracje czy nie daj boze gdyby ktorys tymczasowicz sie zle poczul....dzisiaj niby fajna pogoda ,slonce, nie pada..... wystartowalam do sklepu, bylam chhyba maximum pol godziny i wracalam do domu....i spowrotem droga byla juz nieprzejezdna bo wiatr nawial snieg...no i oczywiscie wpadlam w zaspe...mialam na szczescie lopate i jakos po pol godzinie udalo mi sie w koncu wydostac z tej zaspy i dojechac z wielkim trudem do domu... Quote
Mysia_ Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Atomowka ja nie bardzo się znam na Warszawie, dlatego adres posyłam Ci na PW to sama stwerdzisz jaka to dzielnica ;) Quote
Recommended Posts