Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arktyka napisał(a):
dziadulkowi zastosowalam diete....:( bo ledwo sie rusza....nie pasi mu bo zrobil sie z niego obzartuch...ale jak mus to mus...

Nikt nie lubi byc na diecie ale jak trzeba to trzeba :)

Posted

Moja sucz też na diecie jest ale musi ze względów zdrowotnych. Starość i gruba dupka u mojej suni równa się zerwane więzadło w kolanie więc lepiej nie tuczyć Dziadziusia

Posted

paulinken napisał(a):
A jaką dietę stosujesz u dziadziusia? ;)

Też jestem ciekawa jaką :lol: Arktyczko dzisiaj wysłałam Ci 7,40 za lek na serduszko dla dziadziusia.Wpisałam, nie zapomniałam tym razem:evil_lol:

Posted

diete stosuje zawsze te sama za rowno u siebie jak i psow( ŻM) ZREJ Mniej;):) tego co zwykle....czy w misce czy na talerzu...no i oczywiscie karme mniej kaloryczna...

Dziekuje Sylwia:)

Posted

Arktyka napisał(a):
dziadulkowi zastosowalam diete....:( bo ledwo sie rusza....nie pasi mu bo zrobil sie z niego obzartuch...ale jak mus to mus...

Ojoj.:shake:..Trzymamy za Ciebie kciuki Dziadziuś !!! Niech Twoja waga spada..w dół :)

Posted

Nie mam dobrych wieści.Rambusiowi brakuje pieniędzy na opłacenie grudnia.Mam wysłać Arktyce 248 zł a na koncie Rambusia mam na teraz 144,03 zł.Dzisiaj już jest 24 przecież.Powysyłam do kilku osób PW z przypomnieniami, ale to ciągłe wysyłanie mnie już wkurza.

Wszystkie wpływy to 1.790 zł a wydatki 1.645,97 zł.Po odjęciu zostaje kwota 144,03 zł.

Posted

Syla napisał(a):
Nie mam dobrych wieści.Rambusiowi brakuje pieniędzy na opłacenie grudnia.Mam wysłać Arktyce 248 zł a na koncie Rambusia mam na teraz 144,03 zł.Dzisiaj już jest 24 przecież.Powysyłam do kilku osób PW z przypomnieniami, ale to ciągłe wysyłanie mnie już wkurza.

Wszystkie wpływy to 1.790 zł a wydatki 1.645,97 zł.Po odjęciu zostaje kwota 144,03 zł.

Ja mogę przesłać trochę swoich deklaracji z góry.

Posted

paulinken napisał(a):
Ja mogę przesłać trochę swoich deklaracji z góry.

Serdecznie dziękuję paulinken, ale to tylko chwilowo rozwiąże problem.Dołożę na dniach moje 20 zł listopadowe.

Posted

Syla jak chcesz ja mogę napisać do kilku osób. Z tego co patrzyłam Doda, BasiaD, karusiap, lilka1770 nie wpłaciła jeszcze za październik, pewnie dziewczyny zapmoniały

Posted

Atomowka napisał(a):
Syla jak chcesz ja mogę napisać do kilku osób. Z tego co patrzyłam Doda, BasiaD, karusiap, lilka1770 nie wpłaciła jeszcze za październik, pewnie dziewczyny zapmoniały

Właśnie piszę PW z przypomnieniami.Mam jakiś problem z netem od kilku dni.Najgorsze to szukanie.Jak wpisuję nika i szukaj to mam, ale wątki i szukaj sobie potem po całym wątku :evil_lol: