Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam cioteczki, nie wpadalam predzej bo nie mialam co pisac az do dzisiaj....dziadulkowi znowu cosik sie poplatalo w glowce
i zaczol mi sikac od paru dni w domku...zawsze w nocy....juz sama nie wiem czy on nie wytrzymuje przez noc czy idzie na latwizne;) a dla pelni sprawy wczoraj mimo ze okolo 2 godzinki wczesniej byl na dworzu walnol mi koopske na srodku kuchni jak by to byla najnormalniejsza rzecz na swiecie:mad::-o
dostal slowna dezaprobate:angryy:-ktora przeciez i tak nie slyszal;)
pogrozilam mu palcem:mad: a on jak zwykle popatrzyl na mnie tym swoim borsuczym spojrzeniem jak by z pytaniem alez o co Ci chodzi...nic sie nie stalo...normalka:diabloti:
hmm...no i wezcie tu z takim dyskutujcie...:p

Posted

on juz naprawde chyba zapomina...zeby tylko on robil takie niespodzianki to nie bylo by tak zle....ale jamniory znacza wszystkie narozniki...(skad ja to znam;))niewidomy kubus leje pod siebie i koopczy gdzie popadnie, Zabalek ma spendyloze i tez nie czuje gdy robi koope....ja sie chyba zastrzele;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Oj Arktyko co Ty masz z tymi Twoim psiakami..wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości !

Beatko taka....karma;)
Dobrze ze jestes:) , moge Cie prosic jeszcze raz zebys wyslala mi te pw w sprawie sterylizacji Sonci...bo przez pomylke skasowalam dzisiaj wszystko....:oops:

o boze sorki nie Ta Beatka...;)hihihi:)chyba sie musze napic kawy bo mi sie juz Beatki dwoja i troja;):evil_lol:

Posted

Arktyka napisał(a):
Beatko taka....karma;)
Dobrze ze jestes:) , moge Cie prosic jeszcze raz zebys wyslala mi te pw w sprawie sterylizacji Sonci...bo przez pomylke skasowalam dzisiaj wszystko....:oops:

o boze sorki nie Ta Beatka...;)hihihi:)

Hihi pomyłka ;):) Wymiziaj ode mnie Dziadulka kochanego.. :)

Posted

Arktyka napisał(a):
ok :)wymiziam kurdupelka ,ale wpierw naprawde napije sie kawy;)

Pewnie,chwila oddechu i pysznej kawy na pewno dobrze Ci zrobi :):)

A Ty tam Dziadziuś grzeczny masz być ;)

Posted

karusiap napisał(a):
Czy doszla moja wplata za 2 msce??

karusiap, doszło 10 zł a to Twoja deklaracja za 1 miesiąc.Bardzo solidnie wszystko sobie wpisuję i takie mam od Ciebie wpłaty:
16.06, 19.07, 04.10, 04.11, 26.11, 07.01.Czyli według mojej tabelki (oprócz zeszytu) zapłaciłaś za czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik i listopad.Jak brak było wpłaty to przesuwałam miesiące, żeby dziur nie było.Mogę jeszcze raz sprawdzić na koncie miesiąc po miesiącu...

Posted

z dziadkiem Rambusiem musze podjechac teraz w przyszlym tygodniu do wetki , bo cosik mu pazury urosly dlugasne na tej wsi...:(cholera i chyba nie tylko z dziadkiem bo reszta tez sie zrobila jakas szponiasta.....:cool3::roll:

Posted

Nie wiem nawet jak to napisać...jutro jest połowa miesiąca a dziadziuś ma na koncie:
Wpływy 2.161 zł - Wydatki 2.141,97 zł = 19,03 zł na dzień 14.01.2011
lika1771 wpłaciła mi na Rambusia tylko za czerwiec i lipiec.Tamto miało być umorzone i miała wpłacić za grudzień i nic.
Doda_ też tylko czerwiec i lipiec wpłaciła.
Jeszcze przypomnę jednej osobie bo od listopada nic.....No ludzie ile można?Odechciało mi się totalnie zbierania na swoje konto.Ile można pisać PW z przypomnieniami?Jak ktoś jest chętny to proszę się zgłosić.Chętnie przekażę rozliczenia, wydruki z banku.Może ktoś inny będzie miał tutaj większy autorytet i ludzie będą się z Tą osobą liczyć.

Posted

Mysia_ napisał(a):
a Doda coś Ci pisała? Z tego co pamiętam to mam jej numer gadu...

Napisala i nic.Mam jeszcze na PW jej odpowiedź....chyba.Moge ci wysłać całość wydruku z banku Mysia_, od 14 czerwca, zeszłego roku. Za ostatni miesiąc zapłaciłam Arktyce dzięki kilku osobom, które zapłaciły za 2 m-ce wcześniej, albo i wiecej i były przecież jednorazowe wpłaty.Rozmawiałam miesiąc temu z Arktyką, że nie wiadomo, jak z całą wpłatą.Zapytaj ją o tę rozmowę.Udało się wtedy a co teraz?Dzwoniłam do Ciebie w tej sprawie.Fakt, miałam numer zastrzeżony, mogłaś nie odbierać, od dzisiaj już takowego nie mam.Wkurzylam się i tyle.Mogę sie rozliczyć z kazdej złotówki, która wpłynęła na moje konto.Nie widzę w tym problemu.

Posted

Ostatnio miewam niefajne dni, same problemy, jeszcze na dodatek wczoraj rano dotkliwie się poparzyłam a Żabulka znowu miała srakę i wtedy nie trzyma, moczu też już nie.Sra i sika niby w kuchni albo w przedpokoju, ale czasem nie zdąży bidna.Prałam wykładzinę.W pracy musiałam dłużej zostać, no i potem wybucham i ziajam ogniem. Dzisiaj już lepiej i może jakoś poradzimy, przecież Dziadzio nie może wrócić do schroniska.Więc tak.Mam fantów na kilka bazarków.Kilka miesięcy temu poprosiłam, o bazarek, naszą kochaną paulinken i ona się zgodziła.Niestety, mój aparat był do bani.W zeszłym tygodniu oddałam go do naprawy, odbieram we wtorek.Jak będzie ok, to znowu uśmiechnę się do paulinken, ale jeżeli nie, to może znasz Mysia_, kogoś, kto mieszka blisko mnie, ma czas, aparat i potrafi robić bazarki.Przy okazji i ja bym się nauczyła, bo wystarczy pokazać mi raz, czy dwa i raczej kumam.Potem już mogę robić je sama.Nie chcę pożyczać od znajomych sprzętu, bo jak zepsuję to :mad:Zdecydowanie, zbyt często przytrafiają mi się wypadki.

Posted

Syla napisał(a):
karusiap, doszło 10 zł a to Twoja deklaracja za 1 miesiąc.Bardzo solidnie wszystko sobie wpisuję i takie mam od Ciebie wpłaty:
16.06, 19.07, 04.10, 04.11, 26.11, 07.01.Czyli według mojej tabelki (oprócz zeszytu) zapłaciłaś za czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik i listopad.Jak brak było wpłaty to przesuwałam miesiące, żeby dziur nie było.Mogę jeszcze raz sprawdzić na koncie miesiąc po miesiącu...

Nie,to ja przepraszam. Dalam mojej Mamie nr konta na dwa psiaki gdzie mam deklaracje,ale poprosilam by wplacila 20 zl na Rambo,bo tutaj mam zaleglosci.poszlo jednak po dyszce jak zwykle . Zaraz wplace za grudzien i w najblizszym czasie za styczen.