Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam PW pod atomówki, napisała mi że deklarowałam 10 i nie płacę, a ja deklarowałam 5 i płacę raz na 2 miesiące po 10.Z rozliczeń wynika , że nie zapłaciłam za październik i listopad, więc w poniedziałek mam zamiar przesłać 20,.00 żeby już było na nastęne miesiące..Trzymam kciuki za Rambusia i pozdrawiam.BasiaD

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Dziadziuś ma obserwatora na allegro. Pewno nic z tego nie wyjdzie - ale miło, że go sobie ktoś zaznaczył.

Dziewczyny trochę optymizmu, Dziadziuś to przecież fajowy chłopak

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Beatko...proszę, myśl pozytywnie. To naprawdę pomaga :). Inaczej byśmy tu wszystkie dawno zwariowały ;).

No właśnie.Święta racja...

Posted

Arktyka napisał(a):
cioteczki trzeba byc dobrej mysli:) dziadzius fakt staruszek ,ale nie takie psiaki znajdowaly domek....ma swoj urok i wdziek:):)
zwlaszcza te jego oczy....;)

Czy on ma jakies ogloszenia ?

Posted

Ingrid44 napisał(a):
A jak stoimy z kasa ?

Zaraz powpisuję najnowsze wpłaty, o ile się da wejść do banku.Wczoraj chciałam wybrać stówkę, bankomat ING nieczynny.W sklepie nie mogłam zapłacić kartą, dobrze, że miałam gotówkę.Poszłam do bankomatu PKO i "operacja nie może zostać zrealizowana".Już widziałam najczarniejszy scenariusz i zwyczajnie zaczęłam się bać.Przez internet też się nie udało wejść na konto, chciałam wysłać za hotelik Arktyce, awaria jakiegoś systemu, przepraszają i trwają prace naprawcze.

Posted

Wysłałam Arktyczko 248 zł za 31 dni grudnia.Teraz wpłaty.Konto Rambusia zasiliły:
karusiap - 10 zł :loveu:
BasiaD - 20 zł :loveu: za 4 m-ce
WIGA - 70 zł :loveu:

Bardzo wszystkim dziękujemy!!!
Stan konta Rambusia na dziś to 46,03 zł.Zmieniłam trochę rozliczenia na pierwszej, policzyłam, każdy miesiąc z osobna, nawet jak nie ma wszystkich wpłat.Wydatki potraktowałam podobnie, też podliczyłam.Każdy teraz sobie może szybko obliczyć finanse Ramolka.Jak błąd to proszę o korektę, ledwo trójeczkę z matmy miałam. To konto syna i on nim dysponuje....tzn ja zarządzam :lol::evil_lol:No, ale zawsze muszę policzyć:evil_lol:;)Wszelkie sugestie chętnie wysłucham i wprowadzę, o ile dam radę :eviltong:

Posted

no i nas znowu zasypalo....jestesmy udoopieni:-( szczescie ze mam zapasy i dla psiakow i dla siebie. U mnie przed domem przez te wiatry i opady mam zaspy powyzej metra:angryy:
na razie nie odgarniam bo i tak zawiewa i popaduje...ledwo moge dostac sie do budynku z opalem. Zawialo mi calkiem kojec zewnetrzny i walczylam rano z odsypywaniem sniegu:(
Oczywiscie droga gminna zasypana , a drogowcow nie widac:mad:
Nawet psiakom nie chce sie wylazic na dwor....dziadek dzisiaj nie mogl sie przedostac przez zaspe ze spacerku do domu , bo on oczywiscie nie obejdzie dookola tylko na skruty;):evil_lol:wiec musialam kurdupla wyciagac z tej zaspy:p Pudliszonek wylazi tylko na siusiu i to jak najblizej co by za mocno w snieg nie musial wlazic, ach te psiaki:lol:
Jedynie jamniorek i Soncia suwa po tym sniegu tylko im dupska w gorze widac;)

Posted

na razie przestalo padac ,wiec sie wczoraj odkopalismy;) dojazd do sklepu mamy:)
nawet Sonia mi troche pomagala i wykopala 2 dziury-pomocna dziewczyna;)
Wczoraj mielismy odwiedziny psich sasiadow, przyszli w sparciu czyli dwupak-mieszanka jamnika i kudlacza. Dziadek sie z nimi zakolegowal:)reszta tymczasow tez, tylko jamniorkowi sie oni nie spodobali...:mad:;)

Posted

Arktyko rozmaiwałam dzisiaj z pewną Pania przez telefon, dostałam też od niej maila, którego wyślę Ci na PW, skontaktuj się z nią koniecznie, bo wygląda to bardzo obiecująco ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Arktyko rozmaiwałam dzisiaj z pewną Pania przez telefon, dostałam też od niej maila, którego wyślę Ci na PW, skontaktuj się z nią koniecznie, bo wygląda to bardzo obiecująco ;)

Trzymam kciuki za powodzenie i dobre wieści.

Posted

Rozmawialam wlasnie przed chwilka z ta pania....wszystko co mi wiadomo o dziadziusiu przekazalam;) Pani Marta ma przedyskutowac sprawe z druga lokatorka i jak podejma decyzje o adopcji dziadzia to skontakktuja sie z Toba Mysiu:)
Cioteczki trzymajmy kciuki, moze nasz dziadus znalazl w koncu domek....