BasiaD Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dostałam PW pod atomówki, napisała mi że deklarowałam 10 i nie płacę, a ja deklarowałam 5 i płacę raz na 2 miesiące po 10.Z rozliczeń wynika , że nie zapłaciłam za październik i listopad, więc w poniedziałek mam zamiar przesłać 20,.00 żeby już było na nastęne miesiące..Trzymam kciuki za Rambusia i pozdrawiam.BasiaD Quote
Atomowka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Tak tak deklarujesz po 5 zł ale płacisz właśnie po 10 zł za 2 msc to miałam na myśli, może źle się wyraziłam Quote
Bjuta Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dziadziuś ma obserwatora na allegro. Pewno nic z tego nie wyjdzie - ale miło, że go sobie ktoś zaznaczył. Quote
Atomowka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bjuta napisał(a):Dziadziuś ma obserwatora na allegro. Pewno nic z tego nie wyjdzie - ale miło, że go sobie ktoś zaznaczył. Dziewczyny trochę optymizmu, Dziadziuś to przecież fajowy chłopak Quote
_Goldenek2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Beatko...proszę, myśl pozytywnie. To naprawdę pomaga :). Inaczej byśmy tu wszystkie dawno zwariowały ;). Quote
Syla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Beatko...proszę, myśl pozytywnie. To naprawdę pomaga :). Inaczej byśmy tu wszystkie dawno zwariowały ;). No właśnie.Święta racja... Quote
Arktyka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 cioteczki trzeba byc dobrej mysli:) dziadzius fakt staruszek ,ale nie takie psiaki znajdowaly domek....ma swoj urok i wdziek:):) zwlaszcza te jego oczy....;) Quote
Syla Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Arktyczko kochana, nie bądź na mnie zła :lol::evil_lol:zostawię tylko linka i znikam.Proszę, bardzo prosze o zajrzenie do tego starszego, niepełnosprawnego pieska.Z góry dziękuję. http://www.dogomania.pl/threads/193514-Rico-starszy-pies-czekający-na-ostatnią-szansę.-Szukamy-cudownego-domu-stałego! Quote
Ingrid44 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Arktyka napisał(a):cioteczki trzeba byc dobrej mysli:) dziadzius fakt staruszek ,ale nie takie psiaki znajdowaly domek....ma swoj urok i wdziek:):) zwlaszcza te jego oczy....;) Czy on ma jakies ogloszenia ? Quote
BasiaD Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Rambuś szoruj na początek prosić cioteczki o pomoc... Quote
Mysia_ Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 ogloszenia ma jakieś na pewno :) ale trzeba by było na pewno część zaktualizować.... Quote
yoko100 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Bardzo prosimy o pomoc psiakom z Pszczyńskiego Punktu w czwartek na 100% jest wywóz do Mysłowic, psy błagają o ratunek !!! http://www.dogomania.pl/threads/1965...-jedyna-szansa... http://www.dogomania.pl/threads/1954...tem-Mysłowice. http://www.dogomania.pl/threads/1959...moc-!!!/page17 Quote
Syla Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ingrid44 napisał(a):A jak stoimy z kasa ? Zaraz powpisuję najnowsze wpłaty, o ile się da wejść do banku.Wczoraj chciałam wybrać stówkę, bankomat ING nieczynny.W sklepie nie mogłam zapłacić kartą, dobrze, że miałam gotówkę.Poszłam do bankomatu PKO i "operacja nie może zostać zrealizowana".Już widziałam najczarniejszy scenariusz i zwyczajnie zaczęłam się bać.Przez internet też się nie udało wejść na konto, chciałam wysłać za hotelik Arktyce, awaria jakiegoś systemu, przepraszają i trwają prace naprawcze. Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 cioteczki prosze zagladnijcie pilne http://www.dogomania.pl/threads/197234-Wystraszony-Portos-nie-ma-wiele-czasu...-Za-kilka-dni-Mys%C5%82owice :( Quote
Syla Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wysłałam Arktyczko 248 zł za 31 dni grudnia.Teraz wpłaty.Konto Rambusia zasiliły: karusiap - 10 zł :loveu: BasiaD - 20 zł :loveu: za 4 m-ce WIGA - 70 zł :loveu: Bardzo wszystkim dziękujemy!!! Stan konta Rambusia na dziś to 46,03 zł.Zmieniłam trochę rozliczenia na pierwszej, policzyłam, każdy miesiąc z osobna, nawet jak nie ma wszystkich wpłat.Wydatki potraktowałam podobnie, też podliczyłam.Każdy teraz sobie może szybko obliczyć finanse Ramolka.Jak błąd to proszę o korektę, ledwo trójeczkę z matmy miałam. To konto syna i on nim dysponuje....tzn ja zarządzam :lol::evil_lol:No, ale zawsze muszę policzyć:evil_lol:;)Wszelkie sugestie chętnie wysłucham i wprowadzę, o ile dam radę :eviltong: Quote
Arktyka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 no i nas znowu zasypalo....jestesmy udoopieni:-( szczescie ze mam zapasy i dla psiakow i dla siebie. U mnie przed domem przez te wiatry i opady mam zaspy powyzej metra:angryy: na razie nie odgarniam bo i tak zawiewa i popaduje...ledwo moge dostac sie do budynku z opalem. Zawialo mi calkiem kojec zewnetrzny i walczylam rano z odsypywaniem sniegu:( Oczywiscie droga gminna zasypana , a drogowcow nie widac:mad: Nawet psiakom nie chce sie wylazic na dwor....dziadek dzisiaj nie mogl sie przedostac przez zaspe ze spacerku do domu , bo on oczywiscie nie obejdzie dookola tylko na skruty;):evil_lol:wiec musialam kurdupla wyciagac z tej zaspy:p Pudliszonek wylazi tylko na siusiu i to jak najblizej co by za mocno w snieg nie musial wlazic, ach te psiaki:lol: Jedynie jamniorek i Soncia suwa po tym sniegu tylko im dupska w gorze widac;) Quote
Ingrid44 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Troche za wczesnie ta zima ! Dobrze ze macie zapasy. Quote
Atomowka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Polubek wrzucaj gdzie się da, im go więcej tym lepiej Arktyka żyjecie tam jakoś? Quote
Arktyka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 na razie przestalo padac ,wiec sie wczoraj odkopalismy;) dojazd do sklepu mamy:) nawet Sonia mi troche pomagala i wykopala 2 dziury-pomocna dziewczyna;) Wczoraj mielismy odwiedziny psich sasiadow, przyszli w sparciu czyli dwupak-mieszanka jamnika i kudlacza. Dziadek sie z nimi zakolegowal:)reszta tymczasow tez, tylko jamniorkowi sie oni nie spodobali...:mad:;) Quote
Mysia_ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Arktyko rozmaiwałam dzisiaj z pewną Pania przez telefon, dostałam też od niej maila, którego wyślę Ci na PW, skontaktuj się z nią koniecznie, bo wygląda to bardzo obiecująco ;) Quote
Syla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mysia_ napisał(a):Arktyko rozmaiwałam dzisiaj z pewną Pania przez telefon, dostałam też od niej maila, którego wyślę Ci na PW, skontaktuj się z nią koniecznie, bo wygląda to bardzo obiecująco ;) Trzymam kciuki za powodzenie i dobre wieści. Quote
Arktyka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Rozmawialam wlasnie przed chwilka z ta pania....wszystko co mi wiadomo o dziadziusiu przekazalam;) Pani Marta ma przedyskutowac sprawe z druga lokatorka i jak podejma decyzje o adopcji dziadzia to skontakktuja sie z Toba Mysiu:) Cioteczki trzymajmy kciuki, moze nasz dziadus znalazl w koncu domek.... Quote
Recommended Posts