Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Arktyka chustka dla dziadziusia jeszcze nie doszła? A jak z zainteresowaniem, ktoś dzwoni, pyta o niego?

Tez jestem ciekawa czy chusta doszla i jak Kurdupelek w niej wyglada. Czy mozna prosic o jakies zdjecia ? :)

Posted

Chusta jeszcze nie dotarla....wiec jeszcze Dziadzius nie mial mozliwosci jej przymierzyc...:razz: Jak tylko dojdzie to trzasne pare fotek byscie mogly zobaczyc jaki z niego elegant;)A jesli chodzi o dzwonienie o dziadusia, to do mnie nikt nie dzwonil...
a czyj podawaliscie numer kontaktowy w sprawie dziadulka.....bo ja nic na ten temat nie wiem....:shake:wiem ze dziewczyny wczoraj podaly moje namiary w sprawie Szczotka...
a o Dziadziusiu pierwsze slysze...

Posted

Nie tylko wypieknial... jaki stal sie pyskaty;)zwlaszcza jak cos chce:eviltong:
a zebyscie widzialy jak pieknie wyciera swoje smoruchy w moja kanape :evil_lol: ;) i we mnie!:diabloti:

Posted

Jaki z niego Przystojniak. I jaka ma sliczna siersc (pamietacie zdjecia ze Schroniska),teraz widac prawdziwe kolory :lol::lol::lol:
Niech sobie paraduje po miescie w chuscie ,moze jakas Babcia zakocha sie w nim.:lol:

Dziekujemy Pieknie za Zdjecia :loveu:

Posted

Jestesmy po nastepnym przegladzie....dziadzius ma hormony tarczycy ,ktore maszeruja w kierunku niedoczynnosci....za okolo 1,5mc trzeba powtorzyc wyniki.
Na razie nie dostal nic na tarczyce gdyz trzeba to obserwowac....a ponadto nie chciala mu na razie obciazac nerek...:-(

Druga sprawa wyniki nerkowe sa podwyzszone, dostal recepte na Furosemidum , mam mu podawac co drugi dzien, po jednej tabletce.Jeszcze nie wykupilam,zrobie to popoludniu bo mialam kurdupelka w samochodzie bez klimy...:-( a zar znowu leje sie z nieba....:p Wyniki nerkowe tez trzeba bedzie powtorzyc za okolo1m-c-1,5m-c.
Sylwia jak tylko wykupie ten lek to przesle Ci rachunek z apteki:) Moge tez Ci wyslac rachunek za badania i za recepte tradycyjna poczta jesli chcesz, tylko przeslij mi swoje namiary:)

Posted

Artyka mnie rachuneczki nie interesują tzn do niczego nie są mi potrzebne.Tak więc nic mi nie wysyłaj.Mnie interesuje tylko kwota jaką mam Ci wysłać.Dzięki za maila Arktyko.Wklejając tutaj recepty czy wyniki badań, to zamaż jakoś swoje dane i adres.Słyszałam, że to nie jest tutaj bezpieczne i lepiej nie ujawniać.Śliczne zdjęcia, w tej chuście.Rambuś naprawdę zupełnie inaczej wygląda.Za badania jest 60 zł.Podasz mi kwotę po wykupieniu recepty i razem Ci wyślę.Pozdrawiam.

Posted

Syla , ten lek na nerki okazal sie bardzo tani, bo tylko 4zl:) co mnie cieszy , bo jesli bedzie musial go dziadzius brac na stale
to koszt leku nie odstreczy potencjalnego domku:):)Juz dzisiaj mi sie nie chce...ale jutro w mailu wysle rachunek z apteki.
Wiesci o dziadulku;)
Z Dziadziusia klaczkow juz sie tak mocno nie sypie...choc dywan i tak zostal zwiniety....chlopak ma apetyt:), ale musze troszke na niego uwazac i mu ograniczac jedzonko zeby sie nie utuczyl...ze wzgledu na jego stare stawy i obciazone serduszko. Od dluzszego czasu Dziadzius dostaje juz gotowane miecho z ryzem i warzywami....na poczatku byly male opory ,ale w koncu chlopak sie przekonal do mojej kuchni;) Nowego tymczasowicza nadal nienawidzi:mad: , a na spacerach jak tylko zobaczy samca to sie zaraz "wscieka" Nadal systematycznie rozklada swoim moczem moje panele podlogowe na czynniki pierwsze:diabloti: i nie widzi w tym nic zlego...:eviltong:;)

Posted

Wiga-oj biedne , biedne panele:shake:;)Wczoraj mialam pierwsza probke dzialalnosci tego leku...:placz:chyba podam wetke do sadu o odszkodowanie....:evil_lol: ze przepisala takie medykamenty dziadkowi;)

Syli juz wyslalam rachunki, za tabletki. Na kropelki niestety posialam gdzies rachunek...:pwiec zeskanowalam opakowanie z cena:)

Posted

cześć Rambuś, trochę mnie nie było (net mi zaprotestował), ale już teraz jestem :)
widziałam zdjęcia - ale przystojny dystyngowany starszy pan z ciebie - super, i ta chusta do tego :) słodko :)

właśnie widziałam - mocznik ma trochę podniesiony... hm...jeśli się będzie pogarszało z tym mocznikiem, to trzeba by później pomyśleć o usg nerek, bo może mieć kamienie... a furosemid - moja poprzednia sunia
[*] jak miała właśnie problemy z nerkami, dostawała też furosemid, to lało się z niej po nim że hoho... nawet jak spała, to potrafiła się posiusiać.... więc współczuję Arktyka, mam nadzieję, że u Rambuśka aż tak nie będzie...

Posted

Od pół godziny staram się coś napisać, cholera mnie juz bierze.Arktyczko kochana, pieniądze...84,77zł wysłałam.Dzięki za maila.Jak wkleisz tutaj, to mnie już nie musisz posyłać.Rozliczasz się z osobami, które są darczyńcami.One widzą, ja widzę i jest ok.Mnie też zaufało tyle osób, a zbieram aż na 3 pieski i bardzo to sobie cenię.

Dzisiaj zanotowałam wpłatę od karusiap - 10 zł :loveu:
Bardzo dziękujemy cioteczce za kasiurkę !!!