Arktyka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dziewczyny spokojnie:) Kto normalny zostawia otwarte drzwirki od lodowki?;) Dziadus sam jej nie otwiera, a ze synek zostawil otwarte no to Dziadulek skorzystal z okazji razem z kolezanka:) To nie jest zadna wielka przeszkoda, zapewne wiekszosc naszych podopiecznych wykorzystalo by sytuacje:) Quote
Ingrid44 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Arktyka napisał(a):Dziewczyny spokojnie:) Kto normalny zostawia otwarte drzwirki od lodowki?;) Dziadus sam jej nie otwiera, a ze synek zostawil otwarte no to Dziadulek skorzystal z okazji razem z kolezanka:) To nie jest zadna wielka przeszkoda, zapewne wiekszosc naszych podopiecznych wykorzystalo by sytuacje:) Kazdy szanujacy sie pies skorzysta z takiej okazji. To sie zdarza raz na 100 lat wiec nawet nie ma o czym mowic. Ja chyba mam jakiegos nienormalnego psa (dog niemiecki) ,moge wszystko zostawic na wierzchu a on tylko powocha i nic.Pozatym jest tak duzy ze z latwoscia siega na stol i blaty w kuchni.Lubi wszystko wachac i tyle. Dlatego jak czytam o takich Zlodziejach Lodowkowych to mam wielku usmiech na gebie :) :) :) Quote
Arktyka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Przepraszam dziewczyny ,ze tak z doskoku pisze , ale mam ostatnio duzo na glowie:) jestem w trakcie sprzedazy mieszkania i jednoczesnie szukam do kupna domku na wsi:) Nasz Dziadulek na razie nic nie zmalowal , zachowuje sie grzecznie , na spacerkach trzyma sie blisko mnie, daje sie poglaskac przechodniom;) no i uwielbia swoja kolezanke ,za ktora wszedzie lazikuje. Apetyt nadal mu dopisuje , trzeba tez Go pilnowac by nie nalal w domu....bo z tym roznie:( Czasem jest tak ,ze przez 2 dni nic nie napsipsia...a na nastepny dzien podlewa wszystko co sie da...dziwny ten nasz Dziadulek:roll::p Quote
Akrum Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Arktyka napisał(a):szukam do kupna domku na wsi:) no to superaśna wiadomość :) kolejny dt/hotelik będzie dla większej ilości psiaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Syla Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jest wpłata od Ingrid44 - 40 zł:loveu: za 2 m-ce, ale nie było adnotacji...ja już wiem. Bardzo pięknie dziękujemy !!! Dzisiaj doszła też moja wpłata, więc sobie nie dziękuję. Artyko, nawet nie wiesz jak też bym tak chciała.Dupnęłabym mieszkaniem w mieście i spinkalałabym na największe zadupie :lol::evil_lol:Nie wiem czy za takie słownictwo banują...ale co mi tam....pomarzyć można :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 też mi się marzy wieś.... a z drugiej strony nie wyobrażam sobie, żeby mieszkać w innym miejscu niż Zabrze :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Syla napisał(a):Jest wpłata od Ingrid44 - 40 zł:loveu: za 2 m-ce, ale nie było adnotacji...ja już wiem. Bardzo pięknie dziękujemy !!! Dzisiaj doszła też moja wpłata, więc sobie nie dziękuję. Artyko, nawet nie wiesz jak też bym tak chciała.Dupnęłabym mieszkaniem w mieście i spinkalałabym na największe zadupie :lol::evil_lol:Nie wiem czy za takie słownictwo banują...ale co mi tam....pomarzyć można :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyslalam do Ketuni razem z innymi deklaracjami bo Bjutka jest na wakacjach. Pewnie Ketunia zapomniala dopisac bo okropnie zajeta ostatnio. Quote
Akrum Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 a gdzie Arktyka tego domku poszukujesz?? w jakiej miejscowości? pod Toruniem? czy może zmieniasz zupełnie województwo?? :) Quote
Arktyka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Na razie w kuj-pomorskim...ale jesli nic ciekawego nie znajde to w opcje wchodzi cala polska:) Oczywiscie wykluczajac tereny zalewowe:p Quote
polubek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 no brzdącu dawno ciotka nie zaglądała co u ciebie Quote
Arktyka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ja chyba dostane jakiejs apopleksji...:-( Szukam i szukam i cholercia nic nie moge znalezc...w kuj-pom oszaleli z ceniami...za domki,malo tego nawet domki na dzialkach ROD co nie maja KW sprzedaja za 130000 i to za 300m2.... gdzie indziej sa domki... boje sie czy to nie te zalane...bo z tych terenow.... teraz duzo jest takich ofert, a ja szukam domku, z terenem co by mozna sie pobawic w ogrodnika i sadownika;) no i miec full miejsca dla psiakow, bo marzy mi sie hotelik dla psiakow:lol: no i co moglby w koncu dziadus sobie podlewac i podlewac ile by mu starczylo uryny...:evil_lol: dziadulek ma sie dobrze , na razie nic nie nabroil z kolezanka:lol:chyba rozumie ,ze pancia ma teraz co nie co na glowie:lol:;) Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dobrze ze Kurdupeklek nie broi. Zyczymy znalezienia wymarzonego domku :) :) :) Quote
Beatkaa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ingrid44 napisał(a):Dobrze ze Kurdupeklek nie broi. Zyczymy znalezienia wymarzonego domku :) :) :) Dołączam się :) Quote
Arktyka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dziekuje jeszcze raz:) Mam pytanko dziewczyny czy robimy dziadkowi usuwanie kamienia nazebnego czy zostawiamy tak jak jest? Wetka z tym kazala sie wstrzymac az mina upaly...a ja powiem uczciwie ,ze bardzo sie obawiam czy nasz pierniczek to przetrzyma (narkoza) Dostaje specjalnie na te zabki gotowane jedzonko, bo z gryzieniem to u niego krucho...choc zauwazylam ze kiedys porwal kawalek suchego chleba z wiadra na smieci(potrafi otworzyc szafke...a co!) i sobie go calkiem dobrze pogryzl... Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No wlasnie jak z ta narkoza ? Jak sa jakiekolwiek watpliwosci to lepiej nie ryzykowac. A co wet na to ? Czy on moze zyc z takimi zabkami ? Ja sie na tym nie znam wiec pytam . Quote
Arktyka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Wetka stwierdzila ,ze zeby sa w strasznym stanie i zalecila usuniecie kamienia...ale nie pytalam czy moze zyc z tym kamieniem...Bede we wtorek to sie dokladnie podpytam czy jest to konieczne....A takze o narkoze wziewna...slyszalam ,ze taka jest dla sercowcow....no chyba ze wetka stwierdzi ze ten zabieg pod zwykla narkoza nie jest dla dziadulka niebezpieczny... Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Serdecznie Zapraszamy na bazarek pt. Seksowna bielizna z Victoria's Secret na Hotelik dla Tuptusia. http://www.dogomania.pl/showthread.p...8&goto=newpost Quote
_Goldenek2 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A może ktoś chce takie cudo http://www.dogomania.pl/threads/1913....-ale-co-dalej Quote
Arktyka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dziadulek w pelnej formie;) Wczoraj mielismy wieczorne spotkanko z Cajusa podopieczna. Dziadzius byl rad tego spotkania, bo jego zdaniem kolezanek nigdy za wiele;)Choc kolezanka raczej dziadulka sie bala... Wczoraj musialam biegac za Dziadulkiem bo dostrzegl ludzia i postanowil podazyc za nim droga;) a ze gluchy to moich nawolywan nie slyszal, wiec musialam Dziadka dogonic(co wcale nie jest trudne):) Spotkalismy tez na spacerku sasiada z bloku obok, tez micro wielkosci i podobny wiekowo i Dziadek postanowil mu pokazac kto tu na osiedlu rzadzi..:mad: skonczylo sie na wspolnych pyskowkaqch i warkach,przy ktorych dopingowala westka...:eviltong::evil_lol: Mam prosbe do Ciebie Sylwio:) Bardzo prosze bys w przelewach za dt Dziadulka wpisywala (daty "od-do") zeby bylo czytelniej:) bo na te konto mam wplywy za innych tymczasowiczow i zaczyna mi sie juz mieszac...musze wtedy wertowac watki od poczatku:) Quote
Syla Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ok Artyko.Czyli płacąc za wrzesień mam wpisać, że to zapłata od 1 do 30 września za DT Rambusia :lol:Wieczorem zaglądnę na konto i powpisuję wpłaty. Quote
Akrum Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Arktykam to może zacznij szukać w innych województwach, może o np. w Wielkopolsce coś znajdziesz?? może się przeprowadzisz w moje rejony?? :) ucałuj ode mnie Dziadziusia :) Quote
Arktyka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Akrum jak znajde cos fajnego to czemu nie:) moze zostaniemy sasiadkami:)Dziadulka oczywiscie ucaluje:) Sylwia no wlasnie tak jak piszesz:) ;) Quote
Recommended Posts