Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny spokojnie:) Kto normalny zostawia otwarte drzwirki od lodowki?;)
Dziadus sam jej nie otwiera, a ze synek zostawil otwarte no to Dziadulek skorzystal z okazji razem z kolezanka:)
To nie jest zadna wielka przeszkoda, zapewne wiekszosc naszych podopiecznych wykorzystalo by sytuacje:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arktyka napisał(a):
Dziewczyny spokojnie:) Kto normalny zostawia otwarte drzwirki od lodowki?;)
Dziadus sam jej nie otwiera, a ze synek zostawil otwarte no to Dziadulek skorzystal z okazji razem z kolezanka:)
To nie jest zadna wielka przeszkoda, zapewne wiekszosc naszych podopiecznych wykorzystalo by sytuacje:)

Kazdy szanujacy sie pies skorzysta z takiej okazji. To sie zdarza raz na 100 lat wiec nawet nie ma o czym mowic.
Ja chyba mam jakiegos nienormalnego psa (dog niemiecki) ,moge wszystko zostawic na wierzchu a on tylko powocha i nic.Pozatym jest tak duzy ze z latwoscia siega na stol i blaty w kuchni.Lubi wszystko wachac i tyle. Dlatego jak czytam o takich Zlodziejach Lodowkowych to mam wielku usmiech na gebie :) :) :)

Posted

Przepraszam dziewczyny ,ze tak z doskoku pisze , ale mam ostatnio duzo na glowie:) jestem w trakcie sprzedazy mieszkania i jednoczesnie szukam do kupna domku na wsi:)
Nasz Dziadulek na razie nic nie zmalowal , zachowuje sie grzecznie , na spacerkach trzyma sie blisko mnie, daje sie poglaskac przechodniom;)
no i uwielbia swoja kolezanke ,za ktora wszedzie lazikuje. Apetyt nadal mu dopisuje , trzeba tez Go pilnowac by nie nalal w domu....bo z tym roznie:(
Czasem jest tak ,ze przez 2 dni nic nie napsipsia...a na nastepny dzien podlewa wszystko co sie da...dziwny ten nasz Dziadulek:roll::p

Posted

Arktyka napisał(a):
szukam do kupna domku na wsi:)

no to superaśna wiadomość :)
kolejny dt/hotelik będzie dla większej ilości psiaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jest wpłata od Ingrid44 - 40 zł:loveu: za 2 m-ce, ale nie było adnotacji...ja już wiem.
Bardzo pięknie dziękujemy !!!
Dzisiaj doszła też moja wpłata, więc sobie nie dziękuję.
Artyko, nawet nie wiesz jak też bym tak chciała.Dupnęłabym mieszkaniem w mieście i spinkalałabym na największe zadupie :lol::evil_lol:Nie wiem czy za takie słownictwo banują...ale co mi tam....pomarzyć można :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Syla napisał(a):
Jest wpłata od Ingrid44 - 40 zł:loveu: za 2 m-ce, ale nie było adnotacji...ja już wiem.
Bardzo pięknie dziękujemy !!!
Dzisiaj doszła też moja wpłata, więc sobie nie dziękuję.
Artyko, nawet nie wiesz jak też bym tak chciała.Dupnęłabym mieszkaniem w mieście i spinkalałabym na największe zadupie :lol::evil_lol:Nie wiem czy za takie słownictwo banują...ale co mi tam....pomarzyć można :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wyslalam do Ketuni razem z innymi deklaracjami bo Bjutka jest na wakacjach. Pewnie Ketunia zapomniala dopisac bo okropnie zajeta ostatnio.

Posted

ja chyba dostane jakiejs apopleksji...:-(
Szukam i szukam i cholercia nic nie moge znalezc...w kuj-pom oszaleli z ceniami...za domki,malo tego nawet domki na dzialkach ROD co nie maja KW sprzedaja za 130000 i to za 300m2....
gdzie indziej sa domki... boje sie czy to nie te zalane...bo z tych terenow.... teraz duzo jest takich ofert, a ja szukam domku, z terenem co by mozna sie pobawic w ogrodnika i sadownika;) no i miec full miejsca dla psiakow, bo marzy mi sie hotelik dla psiakow:lol: no i co moglby w koncu dziadus sobie podlewac i podlewac ile by mu starczylo uryny...:evil_lol:

dziadulek ma sie dobrze , na razie nic nie nabroil z kolezanka:lol:chyba rozumie ,ze pancia ma teraz co nie co na glowie:lol:;)

Posted

Dziekuje jeszcze raz:)
Mam pytanko dziewczyny czy robimy dziadkowi usuwanie kamienia nazebnego czy zostawiamy tak jak jest? Wetka z tym kazala sie wstrzymac az mina upaly...a ja powiem uczciwie ,ze bardzo sie obawiam czy nasz pierniczek to przetrzyma (narkoza) Dostaje specjalnie na te zabki gotowane jedzonko, bo z gryzieniem to u niego krucho...choc zauwazylam ze kiedys porwal kawalek suchego chleba z wiadra na smieci(potrafi otworzyc szafke...a co!) i sobie go calkiem dobrze pogryzl...

Posted

Wetka stwierdzila ,ze zeby sa w strasznym stanie i zalecila usuniecie kamienia...ale nie pytalam czy moze zyc z tym kamieniem...Bede we wtorek
to sie dokladnie podpytam czy jest to konieczne....A takze o narkoze wziewna...slyszalam ,ze taka jest dla sercowcow....no chyba ze wetka stwierdzi ze ten zabieg pod zwykla narkoza nie jest dla dziadulka niebezpieczny...

Posted

Dziadulek w pelnej formie;)
Wczoraj mielismy wieczorne spotkanko z Cajusa podopieczna.
Dziadzius byl rad tego spotkania, bo jego zdaniem kolezanek nigdy za wiele;)Choc kolezanka raczej dziadulka sie bala... Wczoraj musialam biegac za Dziadulkiem bo dostrzegl ludzia i postanowil podazyc za nim droga;) a ze gluchy to moich nawolywan nie slyszal, wiec musialam Dziadka dogonic(co wcale nie jest trudne):)
Spotkalismy tez na spacerku sasiada z bloku obok, tez micro wielkosci i podobny wiekowo i Dziadek postanowil mu pokazac kto tu na osiedlu rzadzi..:mad:
skonczylo sie na wspolnych pyskowkaqch i warkach,przy ktorych dopingowala westka...:eviltong::evil_lol:

Mam prosbe do Ciebie Sylwio:)
Bardzo prosze bys w przelewach za dt Dziadulka wpisywala (daty "od-do") zeby bylo czytelniej:) bo na te konto mam wplywy za innych tymczasowiczow i zaczyna mi sie juz mieszac...musze wtedy wertowac watki od poczatku:)

Posted

Ok Artyko.Czyli płacąc za wrzesień mam wpisać, że to zapłata od 1 do 30 września za DT Rambusia :lol:Wieczorem zaglądnę na konto i powpisuję wpłaty.

Posted

Arktykam to może zacznij szukać w innych województwach, może o np. w Wielkopolsce coś znajdziesz?? może się przeprowadzisz w moje rejony?? :)

ucałuj ode mnie Dziadziusia :)