Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak napisałaś niskopienny:evil_lol:tak gdzies do połowy łydki;) Jest grzeczny, ułożony, spokojny i koszmarnie zrezygnowany:-( jest z kilkoma psami w boksie na spacery tez wychodzi z psiakami i z tego co wiem nigdy problemow nie sprawiał. Myślę, że koty też nie będą go interesowały-mogę jutro sprawdzic:roll: no i dziekujemy za kolejna deklaracje:loveu:

Posted

Asia, jak Ty prowadzisz wątek to ja nie umiem Ci odmówić :evil_lol:. Na dodatek mam sentyment do staruszków. Dopisz 20 zł stałej. Niech dziadzio ma chociaż ostatnie dni szczęśliwe :-(

Posted

Witam cioteczki na wątku ;)
i bardzo dziękuję za deklaracje :loveu:

lika1771 te 20 zł to comiesieczna deklaracja? ;)

Stałe deklaracje:
20 zł - Ingrid44
20 zł - Syla
20 zł - czerda
10 zł - paulinken
20 zł - Doda_
5 zł - Bjuta
10 zł - Atomowka
10 zł- TZ Atomowka
5 zł - BasiaD
10 zł - karusiap
-------------
razem 130 zł

Posted

Stałe deklaracje:
20 zł - Ingrid44
20 zł - Syla
20 zł - czerda
10 zł - paulinken
20 zł - Doda_
5 zł - Bjuta
10 zł - Atomowka
10 zł- TZ Atomowka
5 zł - BasiaD
10 zł - karusiap
20 zł - lika1770
20 zł - _Goldenek2
-------------
razem 170 zł :loveu:

Asiu :loveu: ten płatny tymczas gdzie miał jechac Pikus miał kosztować 240 zł, jeśli z Pikusiem wszystko się uda myślę, że wtedy trzeba tam uderzac.. Oby się udało :loveu:
Jednak w przypadku Dziadziusia trzeba by było uzbierać dodatkowo "górkę" deklaracji, ponieważ Dzidziuś dostaje leki, w tym momencie nie drogie, ale trzeba się liczyć z tym, że z serduszkiem róznie bywa i raczej lepiej nie będzie, a moze być gorzej :roll:

Posted

:-(Zabrzanki,Wy to umiecie łzy wyciskać:shake: Zakochałam sie,naprawdę,najchętniej bym Dziadziusia wzięła na zawsze,ale te moje baby by chyba Go zjadły,zołzy,zwariowałam,ale dam 70miesięcznie,tylko szybko go bierzmy zs schronu,żeby zdążyć,tyle już ten maluch w swoim życiu przeszedł.

Posted

WIGA napisał(a):
:-(Zabrzanki,Wy to umiecie łzy wyciskać:shake: Zakochałam sie,naprawdę,najchętniej bym Dziadziusia wzięła na zawsze,ale te moje baby by chyba Go zjadły,zołzy,zwariowałam,ale dam 70miesięcznie,tylko szybko go bierzmy zs schronu,żeby zdążyć,tyle już ten maluch w swoim życiu przeszedł.

Dziekujemy, Dziekujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Chcialam rowniez przypomniec ze Ketunia chce oplacic pierwszy miesiac w Hoteliku - post nr.57

Jeszcze tylko tylko troche jednorazowych deklaracji na lekarstwa Rambusia i mozemy zabierac Staruszka ze Schronu ! :) :) :)

Posted

Jak życie Dziadziusia zmieniło się tej nocy!!! Dziękujemy WIGO!!!! Wszystkim dziękujemy!

Stałe deklaracje:
20 zł - Ingrid44
20 zł - Syla
20 zł - czerda
10 zł - paulinken
20 zł - Doda_
5 zł - Bjuta
10 zł - Atomowka
10 zł- TZ Atomowka
5 zł - BasiaD
10 zł - karusiap
20 zł - lika1770
20 zł - _Goldenek2
70 zł - WIGA
-------------
razem 240 zł

Posted

Kochane, w takim razie teraz czekamy tylko, żeby Pikuś już szczęśliwie dotarł do domku, jeśli w domku wszystko będzie OK. to wtedy działamy z tym płatnym tymczasem gdzie miał jechać, żeby na jego miejsce wskoczył nasz Dziadziuś :)

Posted

luisien napisał(a):
już już miałam sobie kupić perfumy..ale po co mi perfumy?-bez sensu:razz:;) proszę o nr konta, przeleję 100zł na lekarstwa:p

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:.

Dziewczyny.... czy Wy to widzicie???????
Mamy komplet deklaracji i 100 górką :multi::multi::multi::multi::multi:
Dziadek jest uratowany :laola::laola::laola: